8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Unzer Group

Customer Support & Onboarding Agent

Aarhus N

Du har nu muligheden for at blive medlem af Unzer Customer Support & Onboarding-afdeling i Aarhus, der supporterer og onboarder nye kunder på vores Danske brands Clearhaus og Quickpay.

Det vigtigste for at besætte stillingen er ikke din baggrund, men din tilgang til opgaverne; du er kundecentreret i din opgaveudførelse, og du værdsætter et godt samarbejde med kollegaer og formår at have en struktureret tilgang til vidt forskellige opgaver.

Unzer Group
Gem
Memira ApS

Kundekoordinator

Aarhus N

Ønsker du at forbedre livskvaliteten for mennesker, der ønsker et friere liv uden linser og briller?

Du vil få et meget alsidigt job, hvor dine opgaver spænder fra at tage imod kunder på klinikken, til kalenderstyring og personlig rådgivning og salg. Der vil hver uge være operationsdage, hvor du sammen med dine kollegaer vil få dagen til at glide, så vores kunder får en god og tryg oplevelse.

Memira ApS
NOVASOL part of Awaze

Owner Service Consultant (Danish speaking)

Aarhus N

I denne rolle vil du støtte husejernes behov gennem hele deres rejse med NOVASOL. Du vil være virksomhedens stemme udadtil over for husejeren. Du vil være der for at støtte, svare på spørgsmål og afhjælpe ethvert problem, som en husejer kan tænkes at få.

Dette er en mulighed for at blive del af en virksomhed, som investerer i fremtiden. Vi arbejder på tværs, så du får mulighed for at udvikle kompetencer uden for dine kernekompetencer.

NOVASOL part of Awaze
Solar Danmark A/S

Receptionist/administrativ medarbejder

Aarhus N

Brænder du for, og har du erfaring med, at være stemmen og ansigtet udadtil og er hurtig og dygtig til at jonglere i systemer?

Dine primære arbejdsområder vil være telefon- og receptionsbetjening samt administrative opgaver. Du kommer til at være husets centrale medarbejder, der får dagligdagen til at fungere for de ca. 45 medarbejdere, der er tilknyttet Aarhus-afdelingen.

Solar Danmark A/S
SOS International A/S

Assistancekoordinator på SOS Internationals vagtcentral

Aarhus N

Vi søger nye kolleger til vores nationale og internationale teams på vores vagtcentral i SOS International. Vores opgave er at yde professionel kundeservice, når vores kunder ringer til os og har brug for hjælp på de danske og udenlandske veje.

Vi giver dig et professionelt onboarding-forløb, hvor du deltager i klasseundervisning, e-learning, træningsvagter på vagtcentralen og bliver tildelt en mentor - der alt sammen hjælper dig trygt og godt i gang. Jobbet indebærer selvstændighed og frihed under ansvar med god støtte fra kollegaer og leder. Vi arbejder selvstændigt men ikke alene.

SOS International A/S
Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
NOVASOL part of Awaze

Sales and service advisor (Danish speaking)

Aarhus N

Brænder du for salg og kundeservice?

Du finder den perfekte ferie til kunderne og sikrer, at indgående opkald konverteres til bekræftede bookinger over telefonen og på e-mail.

Vi tilbyder dig

  • Du bliver en del af et team af ægte, passionerede mennesker
  • Du vil blive fordybet i et sjovt og engagerende miljø
  • Fuld træning i vores produkter og systemer samt løbende coaching fra en dedikeret kollega
NOVASOL part of Awaze

Erfaren studieadministrativ partner søges til uddannelsesjura i Studieservice, VIA University College

Aarhus N

Har du erfaring med eller interesse for juridiske opgaver i en offentlig institution?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV