5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nova-Pack A/S

Barselsvikariat – supply chain coordinator til logistik & ordrehåndtering

Svendborg

Er du god til logistik, detaljeorienteret og serviceminded?

Vi tilbyder dig en spændende stilling i et uformelt og dynamisk miljø med 11 gode kollegaer, hvor du bl.a. får supply chain ansvar for en række faste kunder, herunder ordrebehandling fra A til Z, bestilling af varer hos producent, booking af transport- og eksportdokumentation m. fl.

Nova-pack A/S er beliggende ved Svendborg havn med dertilhørende gode kontorfaciliteter. Vi sikrer dig en god oplæring fra starten!

Vor Frue Kirke, Svendborg

Daglig leder med kordegnefunktion

Svendborg

Drømmer du om et job med personaleledelse, administration og koordinering? Har du lyst til at drive en udviklingsproces, hvor samarbejde mellem forskellige faggrupper er i fokus?

Så har vi har en spændende mulighed til dig! Med reference til menighedsrådet vil du få ansvaret for den daglige ledelse af vores organisation i Vor Frue Kirke. Kirken rummer både del- og fuldtidsansatte og er kendetegnet ved et meget højt aktivitetsniveau, hvilket gør det til en dynamisk, spændende og alsidig arbejdsplads.

Gem
Estate

Sagsbehandler til Estate Svendborg

Svendborg

Estate er en mæglerkæde, der vokser støt. Det gør vi, fordi vi samler på dygtige medarbejdere og giver plads til, at de kan udfolde deres idéer og ambitioner.

Hos Estate Svendborg er vi et stærkt team af medarbejdere, der yder deres allerbedste for at sikre, at vi altid lever op til kundernes forventninger.

Estate
Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Danoffice IT

Compliance Assistant, Operations

Svendborg

I din nye stilling er du med til at sikre, at vi overholder alle nationale samt internationale eksportkontrollove og reguleringer og dermed sikrer vores adgang til det globale marked. Herudover arbejder teamet med forskelligartede complianceopgaver, blandt andet ISO-standarder, GDPR og Risk Management.

Du bliver en del af en spændende virksomhed i udvikling. Vi sætter en ære i at have et positivt og inspirerende arbejdsmiljø i gode fysiske rammer og en arbejdskultur, hvor vi passer godt på hinanden.

Danoffice IT

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV