24 jobannoncer matcher din søgning 24 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Moment søger for Nets A/S
Gem

Svensktalande konsult

Ballerup

I rollen som konsult på Nets får du möjlighet att nyttja din nyfikenhet och din passion för kundkontakt.

Du kommer att ingå i ett starkt team som med stort fokus på både noggrannhet och effektivitet arbetar för att hjälpa Nets kunder att säkerställa efterlevnad.

Du kommer att hjälpa, informera och vägleda kunder om olika regler och rutiner och därmed kommer du att spela en viktig roll i kampen mot penningtvätt och ekonomisk brottslighet.

Moment søger for Atea A/S
Gem

Servicedesk Agent

Ballerup

Har du flair for IT og søger nye muligheder i en branche, der er i en rivende udvikling? Så er det dig vi søger!

Atea står for Servicedesk, altså den interne IT-support, af en af deres store kunders medarbejdere. Du bliver en del af et team, hvor I arbejder tæt sammen og på daglig basis fordeler opgaverne blandt jer.

Du kan se frem til daglig kontakt med mange medarbejdere, som har brug for din hjælp. Du bliver selvfølgelig grundigt oplært i alle opgaverne.

Ballerup Kommune

Tværgående medarbejder til Borgerservice

Ballerup

Vil du være med til at give vores borgere og virksomheder en god oplevelse, når de besøger rådhuset, og vil du være med til at udvikle nye løsninger for mødet og dialogen mellem kommunen og vores brugere?

Du vil få en tværgående position på tværs af afsnittet og skal blandt andet beskæftige dig med følgende opgaver:

  • Visitere ny ledige borgere i deres første møde med jobcenteret når de melder sig ledige
  • Hjælp til at registrere i Jobnet og udarbejdelse af CV
  • Hjælpe borgerne med selvbetjening på de digitale selvbetjeningsløsninger
DanBred P/S

Eksportkoordinator

Ballerup eller Vejle

Vil du være med til at supportere salget til vores eksisterende eksportmarkeder i Spanien og LATAM yderligere? Og har du lyst til at blive en del af en markedsleder med et anerkendt produkt og en spændende vækstrejse?

Der er mange alsidige opgaver i jobbet, og overholdelse af deadlines er yderst vigtigt. Samtidig er du på pletten, når en kollega har brug for hjælp. Du kan forvente en stor kontaktflade på tværs af vores organisation og til datterselskaber, leverandører, myndigheder m.fl.

H. Dam Kærgaard A/S

Salgskoordinator til at styrke vores team

Ballerup

Dam Kærgaard søger en dygtig salgskoordinator, som vil være ansvarlig for at koordinere med salgsteamet, kunder og interne interessenter samt være med på en spændende vækstrejse.

Du skal være med til at sikre den bedste kundeservice, i tæt samarbejde med salgsafdelingen, og godt partnerskab m. leverandører/partnere/kunder.

Vi tilbyder et spændende selvstændigt job i en virksomhed med en stærk kultur, hvor mennesket ses som en helhed, og hvor en sund work-life balance er højt prioriteret.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Erfaren medarbejder til ledelsessekretariat ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Ballerup

Trives du med at betjene topledelsen og have overblik over mange sager, så har vi en stilling med mening til dig!

Vi har en bred portefølje af opgaver der spænder mellem alt fra styring af direktionens kalender, forberedelse af forligsforhandlinger til understøttelse af Forsvarsministeriets koncernfælles Hovedsamarbejdsudvalg. Derudover griber vi de sager, som ikke har en naturlig landeplads i FPS og sikrer, at de bliver løst.

For os er det vigtigt, at der er en balance i arbejdslivet, og viudviser fleksibilitet, når dagligdagens logistik skal gå op.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Ballerup Kommune

Administrativ medarbejder med ansvar for koordinering af frivillige

Ballerup

Vil du være med på et hold hvor du gør en forskel, så søger vi lige præcis dig, der vil være med til tage hånd om vores administrative opgaver.

Vi har brug for dig, der har mod og lyst til at møde og vejlede pårørende, beboere, personale samt frivillige.

Dine vigtigste opgaver

  • Rundvisning af nye beboere og pårørende, personale eller øvrige
  • Klargøring til ledelsestilsyn, regnskab – understøttelse af ledelsens budgetreguleringer og refusion
  • Rekruttering og koordinering af frivillige til hjemmene
Ballerup Kommune

Administrativ sagsbehandler til Pension

Ballerup

Vil du være en del af et team, hvor der er højt til loftet, let til grin og et fantastisk arbejdsmiljø?

Dine vigtigste opgaver

  • Administration af pension
  • Behandling om almindelig og udvidet helbredstillæg jf. Pensionsloven
  • Personlige tillæg som løbende- og enkeltydelse jf. Pensionsloven

Du bliver en del af et ydelsesteam med 17 engagerede kolleger. Vi lægger vægt på et stærkt fagligt miljø med daglig sparring i en uhøjtidelig tone – det skal være sjovt at gå på arbejde.

Tryg Forsikring A/S

Service Koordinator

Ballerup

Synes du service og data er spændende? Og vil du være en del af rejsen, som placerer Tryg som det bedste og mest anerkendte forsikringsselskab i Norden?

Teamet består af tre studentermedhjælpere, en Service Delivery Manager... og måske dig?

I din hverdag vil du skulle håndtere opgaver som

  • Agere som sparringspartner og sikre opfølgning med vores samarbejdspartner
  • Sikre at FlexValg løbende er opdateret
  • Opdatering af vores intranet indenfor FlexValg og Telefoni
Tryg Forsikring A/S
Struers ApS

Nordic Servicekoordinator– vær med til at udvikle vores serviceforretning

Ballerup

Se video om Struers ApS som arbejdsplads

Vil du være med, når vi går fra at arbejde decentraliseret til nu at samle den nordiske servicekoordinering og -planlægning i HQ?

Som servicekoordinator får du en vigtig rolle i at sikre, at vi gennem god planlægning og koordinering får udnyttet vores forskellige færdigheder korrekt – og leveret en ensartet service til vores kunder.

Struers ApS
Moment søger for Nets A/S
Gem

Norsktalende saksbehandler

Ballerup

Trives du med skriftlig kundekontakt, og kan du bidra med din erfaring og din positive holdning, så ta en nærmere titt på jobben hos Nets her!

Dine arbeidsområder vil i hovedsak være:

  • Saksbehandling av innsigelser fra banker jf. de gjeldene regler på området, herunder å analysere saken og ta en beslutning.
  • Ivareta dialogen med banken.
  • Håndtering av data i Nets’ systemer.

Din arbeidstid vil bli fordelt mellom kl. 08:00 til 17:00 mandag til fredag. Der vil være mulighet for å jobbe hjemme 2-3 dager i uken.

Forenede Service A/S

Driftssupporter til Forenede Service Ejendomsdrift

Ballerup

Er du god til at skabe overblik, og kan du holde hovedet koldt og få sendt opgaver videre, når mailboksen er fyldt og telefonen ringer?

Som driftssupporter i Ejendomsdrift spiller du en central rolle, hvor du vil være med til at levere god service til vores kollegaer, kunder og sikre, at vores ejendomme fungerer optimalt. Du kommer til at samarbejde med mange funktioner i afdelingen og få opgaver, som vil give dig en alsidig og spændende arbejdsdag.

Du bliver en del af et fagligt stærkt og dedikeret team i øst bestående af projektledere, tilbudsberegnere, forsikringshåndteringsmedarbejdere, digitaliseringsspecialister, ledere og mange flere, som vil støtte dig i driftssupport-funktionen.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
KMD A/S

Business Specialist - Dagpengeområdet

Ballerup

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger og samtidigt understøtte en af de vigtigste velfærdsopgaver?

Som Forretningsspecialist bliver du en del af forretningsenheden Forbund og A-kasse. Kerneopgaven er at udvikle og vedligeholde KMD Føniks, der er et moderne system til understøttelse af opgaverne forbund og a-kasser i Danmark.

I rollen som Forretningsspecialist vil du arbejde agilt i spændingsfeltet mellem forretning og IT. Du repræsenterer forretningen og produktet, og du vil i samarbejde med kunderne, Product Owners, og vores udviklingsteams i Danmark, stå for udviklingen af KMD Føniks.

KMD A/S
Sedgwick Danmark

Personal Assistant (PA)

Ballerup

Vil du gøre en forskel i en virksomhed i rivende udvikling? Kan du se dig selv understøtte ledelsen i en virksomhed, båret af dygtige kollegaer i et stærkt fællesskab?

Vi søger en PA til en nyoprettet stilling, hvor du som din vigtigste opgave vil understøtte og supportere ledelsen i den daglige drift af virksomheden, ved blandt andet at sikre, at alles tid administreres effektivt. Opgaverne vil spænde bredt, på tværs af afdelinger og organisatoriske lag, så du vil få en stor berøringsflade med både ledere og medarbejdere.

Du vil blive en del af en virksomhed, hvor tonen er uformel og hvor både arbejdsglæde og trivsel vægtes højt.

Siemens A/S

Partner Support Professional

Ballerup eller Malmø

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsDet bliver dit ansvar at opbygge relationer med vores partnere for at øge vores forretningspotentiale.

Dine opgaver består hovedsageligt i håndtering af indgående telefonopkald og mails, guide vores partnere gennem partnerportal, besvare spørgsmål omhandlende finansielle ydelser, hjælpe med at oprette aftaler eller anden form for support til vores vigtige samarbejdspartnere.

Siemens A/S
BSH Hvidevarer A/S

Vi søger en Contact Center Agent, der brænder for kundeservice

Ballerup

Vi søger en dansktalende agent til vores kundeservice, som kan blive en del af vores serviceteam i BSH Hvidevarer A/S. Stillingen supporterer med rådgivning og service af hårde hvidevarer per telefon, mail og chat.

Vi tilbyder:

  • Mulighed for at arbejde i en succesfuld virksomhed med mærker af høj kvalitet
  • Spændende og udfordrende arbejde med et meget supporterende team
  • Årlig bonus og sundhedsfordele
Gem

Customer Service Agent

Ballerup

Er du en serviceorienteret og energisk person, og vil du være med til at levere Danmarks bedste kundeservice?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Supportmedarbejder

Ballerup

Vi søger en struktureret ny medarbejder til ungt team, hos Danmarks fedeste arbejdsplads.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Product and Documentation Specialist

Ballerup

Du bliver ansvarlig for at sikre, at vores produkter og services er præcist dokumenteret og let tilgængelige for kunder og kollegaer.

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV