9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske Shoppingcentre P/S

Piccoline/piccolo

Taastrup

Ønsker du en alsidig hverdag i et dynamisk miljø, hvor kvalitet og service er i fokus?

Du vil få varierede opgaver og blive opfordret til at tage ansvar samt optimere processer bl.a.

  • Bestilling af kontorartikler, kaffe, vand m.m.
  • Håndtering af frokostordning, herunder forberedelse og oprydning

Denne stilling er ideel for dig, der ønsker at få erfaring med kontorarbejde og samtidig udvikle dine færdigheder til fremtidige uddannelses- eller jobmuligheder. Stillingen er som udgangspunkt 1-årig ansættelse, med mulighed for forlængelse.

DSB
Gem
DSB

Leadership Support til DSB IT

Taastrup

Forestil dig en rolle, hvor du bliver primær kontaktperson for ledelsen i IT, rygraden i IT-lederkredsens struktur og den, der ved lidt om det hele og kender de fleste.

Jeg er så glad for at arbejde i DSB, det er en stor organisation, men der er ikke ret meget hierarki. Vi har fri togtransport, og jeg kan arbejde hjemmefra, hvis jeg skal have noget til at passe på hjemmefronten...

- Yen, en af dine fremtidige kollegaer
DSB
DSB
Gem
DSB

Project Supporter med interesse for risikostyring

Taastrup

Kribler det i dine fingre for at skabe struktur og retning? Og vil du udvikle dine færdigheder indenfor projektsupport og risikostyring?

I teamet “Programme and Project Support” yder vi støtte til alle de forskellige projekter, der tilsammen skaber Fremtidens S-bane. Vi implementerer og fastholder programmets governance og sikrer at processerne glider som de skal i alle projekter.

Nogle af de personalegoder som du omfattes af, er fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen.

DSB
Gem
IKEA

People & Culture Administrator Trainee (to års tidsbegrænset ansættelse)

Taastrup

Vi leder efter en trainee, der ønsker oplæring i rollen som People & Culture Administrator. Din baggrund kan være mangeartet. Du er måske et sted i livet, hvor du gerne vil prøve noget nyt. Eller du er måske i starten af din karriere og ser jobbet som en udviklingsmulighed.

Se video om IKEA som arbejdsplads

Du må gerne være en administrativ blæksprutte, der har lyst til at udvikle sig ind i rollen og IKEA. Vi lægger især vægt på, at du skal kunne skabe struktur i en presset og travl hverdag. Du skal trives med at hoppe fra opgave til opgave og i øvrigt have en stærk fornemmelse for, hvornår noget haster.

IKEA
Ingwersen A/S

Vi søger en kundeservicemedarbejder

Taastrup

Har du mod på at svare på opkald fra kokke, der stiller spørgsmål til grøntsager, frugter og førsteklasses råvarer?

Det er vigtigt for os, at du kan formulere dig høfligt, hurtigt og præcist, da du er den første stemme, som vores kunder hører, når de ringer til os.

Vi har ikke langt fra ledelsesgangen til de ansatte, og derfor har vi, på tværs af afdelinger, et åbent og ærligt arbejdsmiljø med højt til loftet, som kendetegner os som virksomhed.

Gem
TIP Group

Technical Customer Service Specialist

I tæt samarbejde med udlejningsafdelingen og vores eget værksted får du ansvaret for, at vores trailerflåde i Taastrup er udlejningsklar.

En typisk dag på kontoret består af indtjek af indkomne trailere, igangsættelse af reparationer på egne og eksterne værksteder. Kontrol af fakturakladder fra eksterne værksteder, oprettelse af jobs i vores system og viderefakturering af skader til kunder på afleveret materiel.

TIP Group
Gem
Frie

Administrativ medarbejder med flair for medlemskontakt

Taastrup

A-kassen Frie søger en dygtig og engageret administrativ medarbejder med flair for administration og medlemskontakt til vores karriereafdeling i Taastrup.

Som medarbejder i Karrierefokus er du med til at yde en kompetent og professionel service over for medlemmer og kollegaer. Stillingen er nyoprettet og vil løbende blive tilpasset opgaverne i karrierefokus.

Moment

Kundeservicemedarbejder til Danske Bank

København K, Taastrup

Falder det dig naturligt at yde sublim kundeservice, og brænder du for at sikre den gode kundeoplevelse?

Indrykket:
Hentet fra Moment

Kontorassistent med gode koordineringsevner og lyst til distanceledelse

Taastrup

Synes du koordinering, udvikling og optimering af dit eget distributionsområde i Danmarks førende distributionsvirksomhed lyder som en sjov og spændende udfordring?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV