2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Avis Budget Group

Service Room Agent

Albertslund

Har du lyst til at arbejde med salg af produkter, levere excellent kundeservice og sikre tilbagevendende kunder? Vil du være en del af et verdensomspændende brand? Og vil du være en del af en relativ ny afdeling, som skal hjælpe vores kunder igennem en god digital smart service oplevelse?

Dette er en central rolle, som skal sikre succes af vores nye digitale smart service-initiativ. Forberedelse og hastigheden i servicen er afgørende for at sikre en god kundeoplevelsen, og det skal du som Check-in Support Agent være en del af.

Avis Budget Group
G4S Security Services A/S

Administrativt geni søges til support af vores Key Account team

Albertslund

Du bliver ansvarlig for at supportere vores KAM team med administrative opgaver samt sikre effektiv koordinering af opgaver og aktiviteter.

Vi søger en kollega med et stort drive og en nysgerrig og opsøgende natur. Du tager selv et stort ansvar for - og initiativ til at få tingene gjort.

Du kommer til at arbejde med alt fra sagsbehandling og salgsregistrering samt koordinering til daglig kontakt og statusmøder med nogle af G4S’ største kunder i selskab med Key Account Manageren.

G4S Security Services A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV