22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 22 resultater.
Nybolig Estate Estate Hundested søger: Trainee

Estate

Vil du have en uddannelse i ejendomsmæglerbranchen? Og er du serviceminded, selvstændig og villig til at lære? Har du et drive efter at gøre en forskel og lyst til at arbejde med alle facetter af mæglerfaget?

Så er det måske dig, der kan blive en del af vores stærke team. Som elev i Estate kommer du ind i en moderne mæglerkæde, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar.

For at få succes i jobbet skal du være klar til at lære en masse nyt og frisk på at yde en stor indsats. Du skal være pligtopfyldende og kunne arbejde selvstændigt. Du har gerne et par års erfaring fra mæglebranchen eller anden salgsfunktion med dig.

Du får et team af dygtige og dynamiske kolleger, der er klar til at lære fra sig. Vi arbejder med frihed under ansvar og gør en dyd ud af at oplære dig på alle parametre. Og vi tilbyder attraktive vilkår og belønner altid en ekstraordinær indsats.

Estate
Danica PensionIndbound Pensionsrådgiver der brænder for god rådgivning

Danica Pension, Kgs. Lyngby

Brænder du for at give en god rådgivning med en klar anbefaling og at være et skridt foran vores kunder? Er du forandringsparat med den rette positive ånd og har du lyst til at arbejde i et uformelt, travlt miljø? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger pensionsrådgivere til vores rådgivningscenter – Danicalinjen. Danica er en del af Wealth Management i Danske Bank-koncernen. Vi bor tæt på Lyngby Station og åbningstiderne er mandag til fredag i tidsrummet kl. 8.30 til 17.00.

Din primære opgave består af servicering og rådgivning af vores eksisterende kunder. Kundekontakten foregår via telefon og mail.

PenSam
Udadvendt kundekonsulent med ansvar for leads

PenSam, Farum

Hvis du kan genkende nedenstående, så er du måske den rette til jobbet som kundekonsulent i PenSam Bank.

Du er en udadvendt, energisk, struktureret og glad person. Du har gåpåmod og trives med at tale med kunder over telefonen. Du går op i, at den bedste kundeservice giver glade og tilfredse kunder, som samtidig føler sig trygge i dialogen med dig.

Du får ansvaret for bankens leads, hvor din fornemmeste opgave bliver at sikre gode kundeoplevelser samt at kunne generere nye kundemøder til vores rådgivere.

Til daglig bliver du en del af vores kundeservice-team bestående af fem personer inklusiv dig. Det er derfor også vigtigt, at du føler dig tilpas med telefonbetjening og kan bistå med at hjælp vores kunder med mindre bankopgaver som betalingsservice, kort, budget m.m.

PenSam
Demant
Group Financial Controller for the Demant Group

Demant, Smørum

Are you ready to join a career in a global finance organization? Do you want to shape the future of Group Financial controlling together with skilled colleagues, and can you transform your knowledge into business value?

You will take part in the monthly closing of group figures and be responsible for selected areas of monthly controlling and reporting to ensure a high quality. In this role, it is furthermore important to be in a close dialogue with the business, using your accounting and finance experience to build business-oriented financial solutions within the framework of IFRS.

You will also be translating financial figures into accurate and timely reporting and insight to management, securing a solid foundation for business decisions. Finally, you will drive improvement in the financial reporting process across functions, countries and organizational layers.

Demant
Danske BankPersonlig rådgiver til Allerød-afdeling

Danske Bank

Motiveres du af at give gode kundeoplevelser? Kan du give dine kunder specifik og relevant rådgivning på baggrund af netop deres situation? Er du tilmed vild med boligområdet? Så er du måske vores nye kollega i Allerød.

Vi sidder otte medarbejdere i Allerød-afdeling. Vi er generelt erfarne rådgivere, der i hverdagen giver hinanden sparring og sammen står for at skabe en god stemning i filialen. Du får ansvaret for din egen portefølje, hvor du får mulighed for at gå i dybden og rådgive indenfor bolig, pension og investering.

I dit daglige arbejde forventes det, at du er proaktiv og opsøgende på kundeporteføljen, så du kan yde helhedsrådgivning med det formål at skabe unikke kundeoplevelser.

Danske BankSpecialist til Wealth Management

Danske Bank, Lyngby

Har du erfaring med derivat-produkter, brænder du for at deltage i projektarbejde i forbindelse med udvikling af nye investeringsprodukter, og implementering af nye institutionelle kundemandater og investeringsfonde og er du teknisk stærk?

Så er du måske en af de nye kolleger vi søger til Trade Processing and Collateral i Asset Management, som er en del af Danske Bank Wealth Management.

I vores afdeling er vi ansvarlige for hele Confirmation/Affirmation til Clearing processen, og sikre at vores risiko og data rapportering og kontroller er i overensstemmelse med de gældende regulativer på området. Vi arbejder løbende med procesoptimering og IT forbedringer.

Fujifilm Diosynth BiotechnologiesFinancial/Business Controller

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

We are looking to find a combined financial and business controller to join our Business Planning team. We have recently implemented SAP S/4 Hana and we will continue to mature and automate our processes. The Finance team and specifically Business Planning need additional support on this journey.

Along with the Manager of Business Planning you will be responsible for the financial controlling on a cost center level and you will therefore be in close connection with all cost center leaders. As their business partner on all financial topics you will assist them in understanding the figures and ultimately how they can create further value across the organization.

Topdanmark
Partnerchef til Topdanmark Liv

Topdanmark Forsikring og Pension

Som partnerchef i Topdanmark Liv bliver du en del af et team på tre partnerchefer med reference til salgsdirektøren i Topdanmark Liv.

Du har det kommercielle ansvar og den daglige kontakt i kommercielle anliggender med de samarbejdspartnere, mæglere og agenter som Liv samarbejder med. Som partnerchef har du både kontakten med ledelsen i de samarbejdende huse samt deres kundevendte og tekniske medarbejdere.

Din opgave og rolle er at skabe resultater igennem dine samarbejdspartnere. I princippet som en salgschef, blot uden af have ledelsesretten over din salgsorganisation.

Topdanmark Forsikring og Pension
Jobboozt ApSNybolig Allerød/Birkerød søger trainee

Jobboozt ApS søger for Nybolig

Vi tilbyder et 2-årigt forløb, hvor du får indblik i branchen, og et ønske om at blive ejendomsmægler.

Din profil

 • Opsat på at udfordre dig selv inden for mæglerbranchen.
 • Engageret, udadvendt og kundeminded. God til samarbejde og drevet af ønsket om succes.
 • Har evt. en finansøkonomuddannelse/finansbachelor eller lignende - eller er ved at færdiggøre en sådan uddannelse.

Vi tilbyder

 • Et 2-årigt forløb.
 • Oplæring med daglig støtte fra et professionelt mæglerteam.
 • Løn sammensat af en grundløn og en provisionsdel.
Jobboozt ApS
PenSam
Kunderådgiver

PenSam, Farum

Har du god erfaring og relevant uddannelse indenfor pensionsområdet og har du lyst til at give vores kunder en fremragende rådgivning? – så er du måske vores nye kollega.

KundeRådgivning består af 17 medarbejdere. Vi behandler alt fra første kundehenvendelse til den færdige sagsbehandling indenfor pension.

Dine opgaver vil være pensionsrådgivning af kunderne samt allround sagsbehandling. Du skal rådgive vores kunder pr. telefon og rådgivningen omfatter både inbound kald og forhåndsbookede møder.

Vi rådgiver vores kunder i hverdagene i tidsrummet kl.08.30 til 20.00. Du skal derfor være fleksibel og kunne tage del i den planlagte vagtturnus, der inkluderer op til 1 aftenvagt pr. uge.

PenSam
Novozymes A/SBusiness Developer

Novozymes A/S, Kgs. Lyngby

As a New Business Development Manager, you will identify and create strong internal buy-in for exciting new growth areas Novozymes should pursue, and you will execute on these opportunities undertaking early stage business-building and maturation activities.

Key tasks involve but are not exclusive to: Analyze and understand target markets, early venture business model development and strategic planning, deliver successful MVPs, negotiate and secure key partnerships, drive engagement with key external innovation environment etc.

As business development manager you work closely with colleagues within Scouting & venturing, The Innovation office and our divisions in order to making sure Novozymes is continuously developing and qualifying candidates for new opportunity areas and ventures.

Danica PensionProjektleder til videreudvikling af retirement segmentet

Danica Pension, Kgs. Lyngby

Vi søger en projektleder, som skal være med til at videreudvikle værditilbuddet til vores retirement segment. Retirement segmentet, som udgøres af kunder, der planlægger eller udlever pensionslivet, er et vigtigt segment, da størstedelen af de samlede depoter i Danica tilhører kunder i dette segment.

Du vil blive ansat i vores Retirement team, der er ansvarlige for det samlede værditilbud til Danicas seniorkunder. Det er vores ansvar at sikre, at Danicas seniorkunder har markedets højeste tilfredshed, og at Danica bliver den førende leverandør af løsninger til seniorsegmentet i Danmark indenfor økonomi og sundhed. Det er et mindre team, og du vil derfor få en bred pallette af opgaver og ansvarsområder.

Jyske Bank
Fondsmedarbejder til realkredit - Backoffice

Jyske Bank, Kgs. Lyngby

Trives du med en bred vifte af administrative driftsopgaver, som til tider kan være af kompleks karakter? Er du fagligt nysgerrig og vil gerne forstå dine opgaver til bunds? Og har du lyst til at lære mere om realkredittens Backoffice opgaver? S

Fondsadministration består af 3 medarbejdere, som udfører en række forskellige opgaver af administrativ karakter. Det betyder, at som medarbejder i Fondsadministrationen skal du favne bredt og samtidig løse opgaverne med høj grad af præcision. Opgaverne rokerer hver uge, så du skal hele tiden være skarp på løsning af alle opgaver.

Som fondsmedarbejder vil du arbejde med følgende opgaver:

 • Likviditet – opgørelse dagligt og ved termin
 • Afstemning af konti
 • Emission/indfrielse af obligationer
Jyske Bank
ATP
Forretningsspecialister til Data & Analytics

ATP, Hillerød

Vil du arbejde med et af landets største datagrundlag? Og er du typen, der kan trylle data om til viden, der virker ude i virkeligheden?

Vi søger dig, som vil være med til at udvikle vores systemer samt sikre en stabil drift i vores forretningsområder bl.a. igennem datakvalitet, kontroller, afstemning og analyse.

Du kommer til at indgå i vores udviklingsprojekter, hvor du skal være med til at kravspecificere forretningsbehov. Derfor søger vi dig, der kan sikre, at alle detaljer kommer med i processen. Dig, der kan overholde tidsfrister og styre opgaven i mål sammen med dine kolleger.

Du kommer til at arbejde med:

 • dataanalyse, datamodeller og forretningsregler
 • optimering af brug af data på tværs af organisationen
 • kvalitetssikring af data på tværs af ATP´s fagsystemer
ATP
If ForsikringscenterForsikringskonsulent til salg af løsninger fra Nordens største forsikringsselskab

If Forsikringscenter

Vil du sælge kvalitet? For det kommer du til, når du præsenterer vores kunder for nogle af markedets bedste vilkår og unikke forsikringsløsninger.

Udover nogle enkelte faste mødetidspunkter planlægger du selv din dag. Du får ansvar for at sælge forsikringer til privatkunder, så derfor består hovedparten af dit job i at køre ud og sælge unikke løsninger til vores kommende kunder. Vi har minimeret det administrative arbejde for dig, så derfor kan du koncentrere dig om at:

 • Booke aftaler med kunder
 • Planlægge dine besøg hos kunderne
 • Sammensætte de helt rigtige løsninger til de enkelte kunder

Du får en attraktiv lønpakke, hvor din indsats og dine resultater belønnes.

Danske BankSenior Portfolio Manager til Asset Management

Danske Bank, Lyngby

Vi søger en senior portfolio manager til aktiv forvaltning af primært danske aktier til team bestående af i alt 3 personer.

Vores proces bygger på fundamental aktieanalyse og dermed dybt kendskab til de enkelte aktier. Ud over aktieanalyse og idegenerering til investeringsforslag, består jobbet i at deltage i den løbende porteføljekonstruktion. Desuden skal du medvirke til at videreudbygge vores ESG tilgang i investeringsprocessen.

Teamet har ansvar for investering i danske aktier for en række forskellige kundegrupper, herunder institutionelle kunder og investeringsforeninger. Desuden har vi ansvar for forvaltning af en mindre nordisk aktieportefølje.

homeResultatorienteret trainee med salgstalent!

home, Hillerød

I home Lone Bøegh Henriksen A/S har vi travlt, vi udvider og udvikler os hele tiden, og vi søger derfor en dygtig trainee der kan være medspiller på et meget ambitiøs og målrettet vinderteam.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende og indholdsrigt uddannelsesforløb, hvor du vil være under praktisk oplæring i samtlige af de jobfunktioner, der findes i en ejendomsmæglerforretning.
 • En afvekslende arbejdsdag med mange udfordringer og høje forventninger.
 • En kultur der er præget af vindermentalitet, fighterånd og viljen til at lykkes.

Sideløbende med jobbet læser du på akademiuddannelsen til ejendomsmægler, så du skal være indstillet på en travl og krævende, men utrolig spændende læretid. Fast søndagsarbejde må påregnes mod en ugentlig fridag.

Formula LeasingOperation Specialist

Formula Leasing, Kongens Lyngby

Til en nyoprettet stilling er vi på udkig efter en analytisk minded, administrativ kollega, der med kirurgisk præcision sørger for at binde enderne sammen i vores sagsflow.

Dine opgaver bliver helt overordnet at bidrage til at få enderne til at nå sammen i salgsafdelingen og være driver på vores mange projekter - i tæt samarbejde med dine øvrige kolleger. Nedenfor er listet nogle af de opgaver, vi skal have løst, men herudover er der mulighed for, at du kan være med til at sætte dit eget præg på stillingen.

Konkrete arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse af handelsvurderinger.
 • Sikre at tilbud lever op til gældende lovgivning.
 • Oprettelse, vedligehold og eksekvering på dynamisk database over alle biler både systemisk og fysisk.
FOSS
Financial Specialist with strong IT skills

FOSS, Hillerød

We are looking for a talented Financial Specialist with strong IT skills to join our Finance team; Group Reporting & Controlling – if that sounds like something you would like to be a part of, then read on.

You will be the link between IT in our Service Centre in Warsaw and our Finance functions in our subsidiaries and Group Finance in Denmark. As Financial Specialist you will be responsible for identifying best practice, ensuring compliance and coordinating financial changes to our SAP solution. Furthermore, you will be participating in our ongoing Sales Force implementation.

As Financial Specialist, you will be responsible for

 • coordinating SAP requests, enhancements and projects within Finance
 • training and supporting new users as well as existing users in SAP FI/CO across the FOSS Group
 • documentation and ensuring compliance in SAP FI/CO in the Group
FOSS
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for PreSeed Ventures i Kgs. Lyngby

Investment Manager

Med fokus på portfolio management – Dealmaking – Exits – M&As – Værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Mestrer du at accelerere udviklingen i Danmarks stærkeste portefølje af tech startups i pre-seed stadiet, og kan du gøre det i samspil med et team, der brænder for at skabe et stærkt økosystem for nye iværksætter talenter? Så kan du måske udfylde skoene som PreSeed Ventures nye Investment Manager

PreSeed Ventures spotter, finansierer og støtter de mest lysende iværksætter-talenter i Danmark, og står skulder-ved-skulder med dem i de første risikofyldte år af startup-rejsen. Gennem næsten 20 års pionerende early stage investeringer har vi haft fornøjelsen af at skabe en launchpad for startups som Trustpilot, Vivino, Templafy og Lunar.

Brinch & Partners