2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sparekassen Danmark

Privatkunderådgiver til Støvring

Støvring

I Støvring oplever vi stor interesse for og fra lokalområdet og har succes med gode kundeoplevelser. Vi tager derfor nu næste skridt og søger en rådgiverkollega, som kan hjælpe med at understøtte og fortsætte væksten.

Vi har mulighed for at tilbyde en portefølje fra start, muligheden for at opbygge din egen portefølje eller en kombination.

Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark

Erhvervsrådgiver til Erhverv Rebild

Elsker du at lave forretninger, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til erhvervskunder? Vil du være med til at udvikle vores erhvervsafdeling og vores ambition om at positionere os som det foretrukne pengeinstitut for erhvervskunderne i Rebild kommune?

Så er du måske den erhvervsrådgiver, vi søger.

Afhængigt af din erfaring med rådgivning af erhvervskunder sammensætter vi en portefølje af kunder, som du får ansvaret for. Du vil senere i din opstart også få ansvaret for at udbygge din portefølje med nye erhvervskunder.

Sparekassen Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV