3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Sparekassen Danmark

Erhvervsrådgiver til Erhverv Jammerbugt

Aabybro

Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Er du en udadvendt og målrettet person, der elsker at lave forretninger, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til erhvervskunder?

Vores afdeling er kendetegnet ved et højt aktivitetsniveau, som understøttes af professionalisme og sund fornuft. Vi vægter et godt samarbejde og sparringsmiljø samt det gode humør og en fri og uhøjtidelig omgangstone. Der er stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Sparekassen Danmark

Erhvervstrainee til Erhverv Jammerbugt

Aabybro

Vi oplever stor tilgang af nye erhvervskunder, og derfor ønsker vi at styrke vores erhvervsprofil i Jammerbugt. Vi søger derfor en erhvervstrainee med ambitioner om at gøre karriere i rollen som erhvervsrådgiver.

Det helt centrale i stillingen er, at du har lyst til og ønske om at rådgive og sparre med vores erhvervskunder som det primære i din dagligdag.

Når du føler dig klar til det, har vi mulighed for at sammensætte en portefølje af spændende erhvervskunder til dig, som matcher din erfaring, dine kompetencer og dine ønsker.

Sparekassen Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV