3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver med gode evner indenfor bolig

Brande eller Give

Er du bankuddannet med rådgivning som spidskompetence? Og vil du sammen med dygtige kolleger være med til at opnå den højeste tilfredshed blandt privatkunder?

Du sætter selv retningen inden for dagligdagens rammer hvor du får stor frihed til selv at forme, hvordan du bedst løser opgaverne.

Vi har vi fokus på at arbejde med toppen af vores færdigheder. For dig betyder det, at du kan være med til at forme dit job, så du arbejder med det, du er bedst til og gerne vil udvikle.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver med fokus på virksomhedsejere

Brande eller Give

Trives du med at bevæge dig i krydsfeltet mellem kundens privat økonomi og deres erhverv, og ser du mulighederne på tværs?

Hvis du gerne vil arbejde med nogle af vores bedste kunder, og engageres af at levere god rådgivning, hvor kunderne oplever, vi nytænker ift. deres beslutninger ved at synliggøre deres behov og skaber værdi med rådgivningen – så læs videre.

Jyske Bank
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV