3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

C.C.JENSEN A/S

Financial Controller til Finance Shared Service Team

Svendborg

Brænder du for finansiel controlling – i både traditionel forstand og i henhold til bæredygtighedsagendaen? Så er det dig, vi leder efter!

Som Financial Controller vil du spille en central rolle i vores Finance Shared Services Team og være ansvarlig for både traditionelle controlling opgaver samt udvikling, implementering og vedligeholdelse af vores ESG-rapporteringsprocesser.

Vi tilbyder en unik mulighed for at tage dit næste skridt i din karriere i en global produktionsvirksomhed, hvor bæredygtighed er et centralt element.

Gem
Sydbank

Privatrådgiver til Sydbank i Svendborg

Svendborg

Brænder du for at give unikke kundeoplevelser? Trives du i en glad, ambitiøs og samarbejdende kultur?

I Svendborg har vi fokus på sund bankdrift og rigtigt gode kundeoplevelser. Vi sparrer hen over skrivebordene og deler vores viden, hvor vi kan – sammen optimerer vi niveauet for nærværende og individuel rådgivning af kunderne. Hos os kan du fokusere på bankforretninger og langvarige kunderelationer.

Sydbank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV