11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sampension A/S

Rådgivningsleder til Kunderådgivning - som kan motivere og skabe resultater

Hellerup

Brænder du for ledelse - og kan du motivere og videreudvikle vores rådgivere, så de leverer den perfekte kundeoplevelse i en travl hverdag?

Du får en udfordrende og ansvarsfuld position, hvor du er med til at videreudvikle vores Sampensions rådgivnings- og servicekoncepter.

Sampension A/S
Sampension A/S

Aktuar til Produkt- og kundeanalyser

Hellerup

Vi søger en erfaren aktuar med en bred erfaring indenfor pension og/eller skadesforsikring, der vil arbejde med produkter og analyser.

Teamet er præget af en fri og hyggelig tone, hvor vi er gode til at bruge hinandens kompetencer.

I rollen vil du arbejde med skiftende opgaver indenfor produktudvikling, produktanalyser, markedstrend samt datadrevne kundeindsigter og opbygning af rapportering i bl.a. Power BI.

Sampension A/S
Sampension A/S

Risikoanalytiker til risikostyring på pensionsområdet

Hellerup

Kan du se dig selv i et job, hvor du håndterer store datamængder samt komplekse sammenhænge og omsætter dem til konkrete analyser?

Vi søger en nysgerrig og skarp risikoanalytiker med stærke samarbejdsevner, der vil være med til at sætte præg på den fremtidige udvikling af Risikostyring og Værdiansættelses opgaveportefølje, med primært fokus på udvikling af modeller, overvågning af finansiel risiko, bidrage til ledelsesrapportering samt analyser.

Sampension A/S
Sampension A/S

Porteføljeforvalter til teamet for Alternative Investeringer

Hellerup

Har du lyst til at arbejde med unoterede fonde og co-investeringer?

Vi søger en engageret og analytisk stærk porteføljeforvalter, som kan arbejde bredt på eksisterende investeringer samt tilsagn til nye fonde og co-investeringer. Som vores nye kollega kommer du i berøring med flere aktivklasser.

Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation.

Sampension A/S
Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Sampension A/S

Product owner og aktuar til Produktaktuariatet

Hellerup

Vi er i gang med mange spændende opgaver i Produktudvikling og har brug for en erfaren aktuar med lyst til at drive udviklingen af produkter i Sampension.

Du kommer til at arbejde i Produktaktuariat og skal være med til at designe Sampensions fremtidige løsninger, hvor kombinationen af forretning, forsikringsmatematik og IT-løsninger skal understøtte den gode kundeoplevelse.

Sampension A/S
Sampension A/S

Fagligt stærk proceskonsulent

Hellerup

Brænder du for at optimere arbejdsgange, drive forandringer og skabe gode kundeoplevelser?

Sampension befinder sig i en spændende udviklingsfase med en ambitiøs IT-strategi, hvor effektive processer er afgørende.

Vi søger derfor nu en proaktiv, nysgerrig og erfaringsrig proceskonsulent, der vil være med til at forme vores fremtidige succes og styrke vores procesorienterede organisation.

Sampension A/S
Lån & Spar Bank

Filialdirektør til Rådgivningscenter Hellerup

Hellerup

Ønsker du at lede en ambitiøs afdeling beliggende i spritnye lokaler? Er du modig nok til at sætte ambitiøse mål og gå efter dem? Motiveres du dertil af at skabe den gode kundeoplevelse?

Du bliver en del af Lån & Spar som en del af noget særligt og dertil en del af en afdeling som stortrives. Det er et særdeles attraktivt markedsområde med velhavende kunder, hvor vi har potentiale for fortsat vækst.

Lån & Spar Bank
Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Market Risk Analyst – take on a fun and steep learning curve within Risk Management

Hellerup

Do you see yourself making even more use of your great analytical skills while developing them further?

The main responsibilities are to identify, measure and monitor risks, which are key contributors in the decision-making of our freight traders.

And besides this to not only report risks but to challenge freight traders when decisions are made.

You will enroll in a team who are responsible for risk management of all NORDENs business units worldwide and you can expect some travelling to our offices abroad.

Dampskibsselskabet NORDEN A/S
Gem
Forca A/S

Aktuar til kundefokuseret udviklingsorganisation

Hellerup

Har du lyst til at blive en del af et af Danmarks største aktuarmiljøer med højt fagligt ambitionsniveau – og vil du arbejde med produktudvikling i krydsfeltet mellem kunder, forretning og vores agile udviklingsorganisation?

I Forca har vi mange spændende udviklingsopgaver, og vi søger derfor en aktuar med erfaring fra pensionsbranchen, og særligt gerne med produktudvikling, der brænder for at være med til at levere værdi til vores kunder.

Vi tilbyder en stilling på en arbejdsplads med fokus på trivsel, fleksibilitet og arbejdsglæde og med en uformel omgangstone. Du får rige muligheder for faglig sparring med dygtige og motiverede kollegaer på tværs af organisationen.

Forca A/S
Sampension A/S

Leder af Produktaktuariat

Hellerup

Er du vores nye leder, som vil sætte sit præg på produktudviklingen i Sampension og drive forandringer gennem implementeringer i vores kernesystem?

Dit ansvar bliver bl.a.

  • Ledelse af Produkaktuariatet
  • Sparringspartner for dit kompetente team af aktuarer
  • Roadmap for produktudvikling sammen med de to andre ledere i afdelingen
Sampension A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV