4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Skattestyrelsen

Dygtige generalister til ledelsesbetjening i Skattestyrelsen

Højbjerg

Leder du efter en varieret og spændende hverdag? Er du analytisk skarp, dygtig til at skrive og vant til at holde hånd i processer?

I vores ledelsessekretariat får du mulighed for at sætte alle dine kompetencer i spil med en række forskellige opgaver i krydsfeltet mellem politik, jura, administration, drift og udvikling. Vi søger dygtige og samarbejdsorienterede kollegaer, der vil træde ind på et velfungerende hold og som kan bidrage til den brede vifte af opgaver i et dynamisk ledelsessekretariat.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Funktionsleder til indsatsen mod skatteøkonomisk kriminalitet

Højbjerg

Er du en tydelig personaleleder med politisk tæft, der skaber resultater gennem relationer og god ledelse? Har du blik for udvikling og fokus på kvalitet? Vil du stå i spidsen for én ud af i alt tre enheder, der sammen har til opgave at løse komplicerede sager inden for skatteøkonomisk kriminalitet? Så er du måske den funktionsleder, vi søger til Kompleks Svig 3 i Skattestyrelsen.

Du får ansvaret for at lede en enhed med 18 kompetente og dedikerede medarbejdere samt sikre et fortsat tæt samarbejde med de to øvrige enheder i projektet ’Komplekse Svigssager’.

Skattestyrelsen
Styrelsen For It og Læring

Generalist til it-infrastrukturdrift

Højbjerg

Vil du være til at understøtte udviklingen af it-driften i en organisation, der har afgørende betydning for undervisningsområdet i Danmark? Så er et job i Styrelsen for It og Læring (STIL) måske noget for dig?

Vi søger en medarbejder til processtyring og sagsbehandling til vores IT-infrastrukturteam.

Du bliver en del af en politisk drevet organisation og kommer til at arbejde tæt sammen med både kontorets ledelse og specialister inden for it-drift. Du skal med din skarpe pen, strategiske blik og kompetencer inden for projekt/procesledelse understøtte kontorets arbejde med sikker og stabil drift af ministeriets it-systemer.

Styrelsen For It og Læring
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV