5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vurderingsstyrelsen

Generalist med godt overblik og sans for detaljer til ledelsessekretariat

Roskilde

Vil du være med til at betjene direktionen og sikre et stærkt ledelsessekretariat i Vurderingsstyrelsen?

Din præcise opgaveportefølje vil blive fastlagt efter dine kompetencer og erfaring, men du vil komme til at arbejde med følgende typer af opgaver:

  • Dialog med og håndtering af henvendelser fra eksterne interessenter og andre offentlige myndigheder i tæt samarbejde med de øvrige fagkontorer i styrelsen
  • Understøtte effektive sagsgange og processer samt udarbejde og kvalitetssikre oplæg

Vi har løbende dialog om dine udviklingsmuligheder og sørger naturligvis for, at du får en grundig introduktion til vores fagområde.

Vurderingsstyrelsen
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Roskilde Universitet

Karrierevejleder til RUC's studie- og karrierevejledning

Roskilde

Vil du være med til at sikre, at vores studerende har de bedst tænkelige forudsætninger for beskæftigelse efter endt uddannelse?

Dine arbejdsopgaver vil være en kombination af karrierevejledning, samarbejde med fagmiljøer og eksterne parter samt udvikling og drift af evalueringsværktøjer.

Du bliver en del af et engageret team, hvor tonen er uformel, og hvor faglighed, fællesskab, professionalisme og trivsel står højt på dagsordenen. Som vores nye kollega får du en fleksibel arbejdsplads med mulighed for hjemmearbejde.

Vurderingsstyrelsen

Nysgerrig generalist til centralt fagkontor

Roskilde

Har du lyst til at arbejde med analyser og faglige afklaringer vedrørende offentlig ejendomsvurdering? Vil du være med til at omsætte et stort politisk forlig til praktisk virkelighed?

Du vil få opgaver af forskellig karakter, men det er tanken, at du skal have hovedfokus på vurdering af erhvervs-, landbrugs- og skovejendomme. Du vil også blive inddraget i de øvrige opgaver i kontoret, så din opgaveportefølje bliver varieret.

Vi tilbyder et godt kollegaskab i et kontor med god stemning og høj faglighed, hvor vi hele tiden bliver klogere af hinanden, og lærer af både succeser og fejl.

Vurderingsstyrelsen
Roskilde Universitet

Faglig koordinator til Analyseteamet i Policy & Analyse

Trives du i rollen som faglig koordinator for et team, hvor du både kan anvende dine analytiske og formidlingsmæssige kompetencer? Brænder du for at udvikle universitetet gennem data og analyser?

Som faglig koordinator vil du koordinere et analyseteam bestående af seks medarbejdere, og du vil indgå i et tæt samarbejde med chefen for Policy & Analyse og have ansvar for fordelingen af opgaver i teamet. Forventningen er derfor, at du har en arbejdsmæssig erfaring og tyngde, og er klar til at påtage dig et både fagligt og koordinerende ansvar.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV