4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Administrations- og Servicestyrelsen

Skarp generalist med analytisk sans, gode koordineringsevner og lyst til projektstyring

Taastrup

Vil du arbejde tæt på ledelsen i en styrelse, der arbejder på tværs af Skatteministeriet? Motiveres du af at udvikle og understøtte forretningsprocesser, skrive skarpe beslutningsoplæg og understøtte en bred vifte af interessenter? Vil du samtidig være en del af et socialt og fagligt ambitiøst kontor? Så er du måske vores nye kollega i Arbejdsmiljø og Sikkerhed.

Du vil primært komme til at understøtte og videreudvikle den løbende risikostyring i Administrations- og Servicestyrelsen, hvor du med din metodiske værktøjskasse bl.a. skal sikre en effektiv og ensartet tilgang til risikostyring i styrelsen.

Administrations- og Servicestyrelsen
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
DSB
Gem
DSB

Dataanalytiker med interesse for mobilitet og transport

Taastrup

Hvis du interesserer dig for mobilitet og er dygtig til at analysere og omsætte data til klare anbefalinger til, hvordan vi kan arbejde med kundeoplevelsen og skabe vækst, så synes vi du skal læse videre.

Du bringer erfaring fra en lignende stilling med ind i teamet, og dine ansvarsområder bliver blandt andet at identificere relevante data og kilder om mobilitet såvel internt i DSB som eksternt og lave analyser på tværs af komplekse datasæt.

Nogle af vores personalegoder er fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen.

DSB
Hjernesagen

Direktør

Taastrup

Er du Hjernesagens nye direktør, der har lyst til at stå i spidsen for en veldrevet patientforening med en klar profil og stærke samarbejder?

Du kommer til at arbejde i en forening, drevet af en række strategiske mål. Foreningen driver desuden en række flerårige projekter.

Du vil få gode muligheder for at præge udviklingen af en organisation i vækst samt en kompetent medarbejderstab på 10 personer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV