6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Arbejdsmiljøinteresseret projektleder med flair for Facility Management og bygninger

Frederiksberg

Er du klar til at spille en afgørende rolle i vores indsatser, der skal bidrage til at styrke vores arbejdsmiljø og daglige trivsel?

Din primære opgave bliver styring af projekter og opgaver – store som små, der vedrører de fysiske rammer. I disse projekter og opgaver skal du bl.a. kunne:

  • lægge realistiske planer og sikre fremdrift
  • agere i et samarbejdsfelt mellem flere forskellige interne og eksterne interessenter og samtidig håndtere de forventninger og behov som vores organisation har
  • rådgive ledelsen og kunne tænke alternative løsninger, hvis den umiddelbare løsning ikke ligger lige for
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Processtærk strategikonsulent til Skatteministeriets it-organisation

Frederiksberg

Vil du arbejde med strategi tæt på topledelsen i en af Danmarks største it-organisationer? Brænder du for at udarbejde skarpe beslutningsoplæg?

Dine vigtigste opgaver bliver at:

  • arbejde med udviklingsopgaver ift. strategiprodukter, styringskoncepter, strategi og udrulning af koncepter
  • facilitere processer og sikre forankring i organisationen og følge fremdriften
  • udarbejde beslutningsoplæg og mødemateriale til topledelsen

Vi har en travl og alsidig hverdag, hvor du vil blive udfordret, og hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Ønsker du at skærpe din generalistprofil ved at understøtte projektstyringen i Skatteforvaltningens it-projekter?

Frederiksberg

Vil du være med til at styrke projektstyringen og anvendelsen af projektmetoder i Danmarks største offentlige it-organisation? Brænder du for analyseopgaver, hvor du kan grave dig ned i faglige detaljer samtidig med, at det motiverer dig at have en bred kontaktflade i organisationen?

Så er du måske vores nye kollega i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Vi søger dig, der interesserer dig for it-projektstyring, og som har mod på en stejl læringskurve, hvor du i løbet af kort tid får opbygget en solid viden om projektstyringsmetoder og -værktøjer i en statslig og politisk styret kontekst.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
DAB
Gem
DAB

Bestyrelseskonsulent - vikariat

Frederiksberg

Vi har i administrationsafdeling 3 brug for hjælp i 6 måneder – måske længere. Har du lyst til og mod på at prøve kræfter med den almene branche og bestyrelseskonsulentopgaven, så er der en mulighed her.

Vi søger en engageret bestyrelseskonsulent, som skal varetage mange alsidige opgaver for de boligafdelinger og boligselskaber, vi administrerer.

Du skal kunne hjælpe os med tværgående support til vores erfarne bestyrelseskonsulenter samtidig med at vi lærer dig op. Du har forståelse for og lyst til at arbejde i et politisk system, hvor prioriteterne og opgaverne kan skifte hurtigt. Og så skal du være dygtig til at prioritere din tid mellem store og mange små opgaver i en travl hverdag.

DAB
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Konsulent til ambitiøs analyse- og strategienhed i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg

Vi søger en dygtig og metodisk stærk konsulent med evne til at løse komplekse analytiske problemstillinger til Frederiksberg Kommunes tværgående analyse- og strategienhed.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV