32 jobannoncer matcher din søgning 32 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BORG Automotive A/S

Core Manager

Silkeborg

We are looking for a skilled Core Manager to lead our core team, ensuring efficient procurement and management of core parts for our remanufacturing processes.

This role is pivotal in balancing our production needs with optimal stock levels to support our continuous growth and operational excellence.

We offer a dynamic work environment where each employee’s unique skills and experiences are valued.

BORG Automotive A/S
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver søges med fokus på Medarbejderbankens Private Banking-kunder

Silkeborg

I forlængelse af Bedre Bank-strategien er Medarbejderbanken under genopbygning – og vi vil gerne have en rådgiver på holdet, der primært rådgiver Medarbejderbankens Private Banking-kunder.

Vi ønsker, at endnu flere medarbejdere nyder godt af de medarbejdervilkår, der tilbydes ansatte i banken, og du bidrager med at rådgive vores nye som bestående kunder/medarbejdere, som har potentiale til Private Banking-segmentet, så de får mest mulig ud af deres økonomi.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Kreditspecialist til Kreditopfølgning, privat

Silkeborg, Kongens Lyngby eller København V

Er du en dygtig formidler med solide kreditkompetencer? Så vil vi gerne byde dig velkommen i jobbet som kreditspecialist i Kreditopfølgning.

Afdelingens kerneopgave er at skabe overblik over privatafdelingernes kreditkvalitet via stikprøver på privatkunder og bevillinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at analysere et udtræk af bevillinger fra vores privatafdelinger og drøfte dine findings med lederne i Privat.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Kreditspecialist til Kreditopfølgning, erhverv

Silkeborg, Kongens Lyngby eller København V

Er du vild med Kredit, og forstår du kompleksiteten i erhvervsvirksomheder? Så vil vi gerne byde dig velkommen i Kreditopfølgning.

Afdelingens kerneopgave er at skabe overblik over erhvervsafdelingernes kreditkvalitet via stikprøver på kunder og bevillinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at analysere udtræk af bevillinger fra vores erhvervsafdelinger og drøfte dine findings med lederne i Erhverv.

Jyske Bank
Nielsen Car Group

Indkøber/trader til en af Danmarks største bilkoncerner

Silkeborg

Vi har travlt i indkøbsteamet, og derfor søger vi nu en indkøber/trader, der bliver ansvarlig for at forhandle priser, købe ind og handle med leverandører i hele Europa for at sikre, at vores udvalg er bredt og konkurrencedygtigt.

Du kan forvente at få en spændende hverdag i en stor bilkoncern, hvor du skal have fokus på indkøb af biler. Der er masser af faglig og personlig udvikling.

Nielsen Car Group
National enhed for Særlig Kriminalitet

Regnskabskyndig medarbejder til efterforskning af økonomisk kriminalitet

Silkeborg

Kan du analysere et regnskab og gennemskue komplicerede selskabs- og skatteforhold? Har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil på et stærkt efterforskningshold, hvor du er med til at opklare nogle af de mest højtprofilerede sager inden for økonomisk kriminalitet i Danmark?

Så har du her en unik mulighed for et meningsfyldt job med masser af udfordringer.

Du bliver en del af en efterforskningsgruppe og medansvarlig for opklaring af sagerne. Her bidrager du særligt inden for dit kompetencefelt med analyser af regnskaber, selskabs- og skatteforhold og yder sparring til anklagemyndigheden inden for dit specialeområde.

BORG Automotive A/S

Executive Assistant to Chief Supply Chain Officer

Silkeborg

We are looking for an energetic and ambitious candidate with a mindset to get things done - not necessarily a long-proven track record.

As Executive Assistant, you will play a crucial role in supporting the CSCO in managing and optimizing our supply chain operations.

At BORG we're guided by our core values and believe in fostering flexibility and trust. We prioritize integrity, innovation, and empathy, creating an environment where we can grow together.

BORG Automotive A/S
Gem
Jyske Bank

Erfaren jurist - Forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering

Silkeborg eller København

Som jurist i Finansiel Kriminalitet Jura vil din centrale opgave være at agere rådgiver og sparringspartner i forhold til både vores tætte samarbejdspartnere i bankens operationelle hvidvaskafdelinger, vores udviklingsafdeling og vores øvrige kolleger.

Jeg tror på, at et smil kan gøre en forskel i hverdagen, og jeg lægger stor vægt på, at vi i afdelingen har en uformel og humoristisk omgangstone.

- Jakob Ravn, afdelingsdirektør
Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Senior Forretningsudvikler til Pris

Silkeborg

Har du interesse i at arbejde med prissætning, dataanalyse, lovgivning og med at omsætte forretningens ønsker til konkrete løsninger?

Vi kan tilbyde et fagligt spændende og udfordrende miljø, hvor du vil indgå i løsning af mange forskelligartede problemstillinger på tværs af Jyske Bank-koncernens værdikæde.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Operations & Innovation Officer

Silkeborg

Hos Jyske Finans søger vi dig, der ikke kan lade være med at se nye muligheder i de daglige processer, fordi det kan skabe mere optimale arbejdsgange til gavn for vores kunder og os selv.

Når du træder ind ad døren hos os, kan du forvente et værdisæt, hvor sund fornuft, hæderlighed, handlekraft, ligeværd og uhøjtidelighed er grundstenene for den måde, vi driver virksomhed på.

Jyske Bank
Elding Nordic ApS

Salgs- og indkøbskollega søges

Silkeborg

Til vores helt nye showroom i Silkeborg søger vi dig, hvis du som person er glad og udadvendt og trives med mange forskellige opgaver i løbet af dagen, som bl.a. bliver:

  • Eksterne og interne salgsopgaver
  • Indkøbsansvarlig med tæt kontakt til leverandører
  • Kundeservice, ad hoc-opgaver

Vi tilbyder en stilling med stor selvstændighed og ansvar.

Elding Nordic ApS
Gem
Jyske Bank

Specialist i effektivisering og forandringer

Silkeborg eller København

Finder du simple løsninger på komplekse opgaver? Kan du motivere til forandring? Lykkes du med at samle kolleger til fælles indsatser?

I Jyske Bank Erhverv understøtter vi vores kunders dagligdag med rådgivning, information og produkter. Samtidig bidrager en række interne forhold til en sikker og effektiv håndtering af vores betjening af kunderne. Det vil vi gerne blive endnu bedre til.

Jyske Bank
Stevanato Group Denmark A/S

AFC manager

Silkeborg

Se video om Stevanato Group Denmark A/S som arbejdsplads

We offer an exciting and unique opportunity to take on the challenge within a global corporation, engaging with customers and stakeholders worldwide. Daily responsibilities encompass a variety of inspiring and complex tasks overseeing analysis and reporting of economic and financial performance of our Engineering Business Line.

The package includes a pension plan, appealing cafeteria benefits, membership in the staff association and more.

Stevanato Group Denmark A/S
Kingo Karlsen A/S

Økonomi- og administrationsmedarbejder

Silkeborg

Har du erfaring med kreditorbogholderi, og motiveres du af administrative opgaver af forskellig karakter? Er du ligeledes struktureret, serviceminded og løser opgaver af høj kvalitet?

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • Dokumentationsopgaver
  • Biladministration
  • Garantistillelser

Vi lægger vægt på en positiv kultur, hvor tillid og ansvar går hånd i hånd. Vi har stort fokus på arbejdsmiljøet, og du vil opleve en afslappet og god omgangstone i en støttende arbejdskultur.

Kingo Karlsen A/S
Gem
Norlys

Senior Financial Controller – få en nøglerolle i Fibernets finansafdeling

Silkeborg eller Esbjerg

Motiveres du af at udvikle, skabe sikkerhed og transparens i den finansielle rapportering, samtidig med at du har et ben ind i forretningsdelen via sparring og rapportering?

Og trives du med at tage ansvar i et engageret team, hvor både det faglige og sociale vægtes højt?

I Norlys er vi optaget af vores medarbejderes personlige og faglige udvikling, og du vil derfor blive en del af en virksomhed, hvor udvikling og læring er i højsædet.

Norlys
Silkeborg Provsti

Regnskabsfører/bogholder til Det Fælles Regnskabskontor i Silkeborg og Skanderborg Provstier

Silkeborg

Det Fælles Regnskabskontor i Silkeborg og Skanderborg Provstier søger en ny kollega fra 1.6.2024 eller snarest muligt.

Vi understøtter og udfører opgaver inden for økonomi og regnskab for et antal menighedsråd i Skanderborg og Silkeborg kommuner, bl.a. løn, regnskab, bogføring, budgetlægning og rådgivning på området.

Arbejdssted bliver med udgangspunkt i Silkeborg, hvor vi har arbejdspladser i sammenhæng med Silkeborg Provstikontor ved Torvet i Silkeborg by. Der er efter aftale mulighed for hjemmearbejdsplads og desuden en arbejdsplads til rådighed i Skanderborg.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV