8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Casø Furniture ApS

Indkøber søges til møbelfirma med vækstambitioner

Vojens

Brænder du for indkøb af træmøbler, og vil du være med til at føre CASØ Furniture til next level?

Du vil blive en del af vores eksisterende indkøbsteam, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores indkøbskoordinator og direktøren. Du vil få det primære ansvar for alle eksterne leverandører, og for den rette vil der være mulighed for at få det fulde ansvar for indkøb på sigt.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads i vækst, hvor der er plads til at udvikle sig og få ansvar.

Optimum HR søger for Spiras – Aabenraa
Gem
Optimum HR

Revisor til del- eller fuldtid

Aabenraa, Odense, Vojens eller Kolding

Ønsker du også at balancen skal gå op i både dit arbejdsliv og privatliv? Så kom med på holdet ved en af Danmarks største rådgivere indenfor landbrugssegmentet. Vi har plads og fleksibilitet, afhængig af hvor du befinder dig i dit liv. Med udvidelse af vores regnskabsteam og med dig på holdet, kan vi holde fuld fleksibilitet og høj faglighed internt i teamet og ud mod vores kunder.

Du vil indgå i et spændende miljø af revisorer og regnskabsspecialister, hvor du selv er med til at forme hverdagen og dine opgaver. Det vil sige, at de opgaver du trives bedst med, kan vi give dig flest af og derved forme dit drømmejob.

Optimum HR
Erhvervshus Sydjylland

Forretningsudvikler inden for økonomi

Vojens

Du skal fungere som virksomhedernes uvildige sparringspartner, som bidrager til at afdække vækstpotentialer, udpege strategiske retninger og iværksætte initiativer via programmer og eksterne leverandører og rådgivere.

Du bliver en del af et rigtigt stærkt team med dygtige og professionelle kollegaer. Dine kompetencer inden for økonomistyring, kapitalfremskaffelse, strategi og organisationsudvikling bliver bragt i spil via forretningsudviklingen hos de sydjyske virksomheder.

- Kim Høi, forretningsudviklingschef
Erhvervshus Sydjylland

Forretningsudvikler inden for grøn omstilling og digitalisering

Vojens

Vi søger en forretningsudvikler med dyb indsigt i og erfaring med private virksomheders drift og udvikling med interesseområder som grøn omstilling, digitalisering/AI, strategi og organisationsudvikling.

Du skal fungere som virksomhedernes uvildige sparringspartner, som bidrager til at afdække vækstpotentialer, udpege strategiske retninger og iværksætte initiativer via programmer og eksterne leverandører og rådgivere.

Erhvervshus Sydjylland

Forretningsudvikler til Early Warning

Vojens

Vil du være med til at hjælpe virksomheder og mennesker med at skabe overblik i virksomheder i økonomisk krise?

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • vurdere, hvordan virksomheden hjælpes bedst, enten ved at koble den for virksomheden bedst egnede Early Warning Frivillige Rådgiver til virksomheden eller ved at lukke virksomheden ned ved hjælp af en af vores tilknyttede insolvensadvokater
  • være tovholder på Early Warning-projektet i Sydjylland, herunder være ansvarlig for samarbejdet med Early Warning Landsledelsen og tovholderne i de øvrige erhvervshuse
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Indkøber til Procurement afdelingen i Vojens

Vojens

I Certex vil du opleve en alsidig hverdag blandt gode vidende kolleger.

Indrykket:
Hentet fra Nordiske Medier

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV