6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Roliba A/S

Intern salgsmedarbejder

Odense SV

Du indtræder i vores interne salgsteam bestående af 3 personer, hvor kunden er i centrum, kundepleje & kundeservice er en essentiel del af dagligdagen og - ikke mindst - hvor samarbejde og kommunikation vægtes højt på tværs af alle afdelinger i Roliba og alle giver en hånd med.

Arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Telefonisk rådgivning / salg
  • Ordre- og tilbudsgivning / tilbudsbehandling
  • Backup og support for vores eksterne sælgere
Fyns Kran Udstyr A/S

Er du vores nye salgskoordinator til vores hovedkontor i Odense?

Odense SV

Se video om Fyns Kran Udstyr A/S som arbejdsplads

Brænder du for samarbejde, godt købmandskab, og kan du levere god kundeservice, så er det dig, vi mangler i vores salgsteam!

Du får muligheden for en spændende hverdag i en mellemstor handels- og produktionsvirksomhed med over 100 ansatte, der er fordelt på 4 afdelinger i Vallensbæk, Aalborg, Esbjerg, Odense, og ikke mindst de danske landeveje via vores team bestående af både serviceteknikere og konsulenter.

Fyns Kran Udstyr A/S
FTZ Autodele & Værktøj A/S

HR-konsulent med styr på de personalejuridiske paragraffer - Barselsvikariat

Odense SV

I HR-teamet kommer du – ud over personalejura, kompetenceudvikling og trivsel - til at arbejde bredt inden for HR-paletten, da vores hverdag er præget af et miks mellem tværgående, fælles opgaver og individuelle specialistopgaver.

Vores samarbejdsstil er præget af en stor opmærksomhed over for hinanden, og viljen til at præstere sammen. Det oplever du blandt andet, når vi sparrer med hinanden på opgaver, og gensidigt styrker hinandens faglige kompetencer.

FTZ Autodele & Værktøj A/S
ScanPipe A/S

Logistikassistent til nyoprettet stilling

Odense SV

Vores logistikafdeling har travlt, og mangler DIG til vores erfarne team på Centrallageret.

Se video om ScanPipe A/S som arbejdsplads

Du håndterer daglige og akutte forespørgsler med ro i stemmen, imens du prioriterer og ekspederer alle henvendelser professionelt.

Du tilbydes en spændende stilling i en velkonsolideret og ambitiøs dansk Gazelle-virksomhed med fokus på udvikling, vækst og holdånd.

ScanPipe A/S
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV