16 jobannoncer matcher din søgning 16 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Professionshøjskole

Studieadministrativ koordinator til studieforløbsteam

Campus Carlsberg

Har du styr på uddannelsesregler og god forvaltningsskik? Har du lyst til at rådgive vores studerende om regler og rammer for deres studie, og trives du i en travl hverdag med både drifts- og udviklingsopgaver? Så er du måske vores nye kollega i Studieservice på Københavns Professionshøjskole (KP).

I Studieservice bliver du en del af et fagligt miljø med mange forskelligartede opgaver, der har de studerendes uddannelsesforløb som omdrejningspunkt. Vi er et team med plads til forskellighed, som vægter det gode kollegiale samarbejde højt.

Husen Advokater

Er du vores nye piccolo/piccoline?

København V

Brænder du for en alsidig arbejdsdag, hvor praktiske gøremål og den gode oplevelse er i fokus?

I tæt samarbejde med vores nuværende advokatsekretær i receptionen vil dine opgaver blandt andet omfatte modtagelse af gæster, telefonbetjening, sikring af et professionelt kontormiljø, opdækning og oprydning efter møder og frokost samt diverse ad hoc-opgaver.

Visma e-conomic a/s

Legal Advisor

København V

Brænder du for at anvende dine juridiske kompetencer i krydsfeltet mellem IT og jura? Og trives du i et miljø med et højt tempo og mange varierende arbejdsopgaver?

Hos e-conomic søger vi en Legal Advisor med speciale i GDPR, som brænder for at arbejde med juridiske opgaver i spændingsfeltet mellem teknologi, jura og forretning. Du vil med denne rolle få mulighed for at opbygge erfaring og rådgive inden for en bred vifte af juridiske områder, herunder klassisk IT-ret såsom GDPR, kontraktudarbejdelse og -forhandling, AI Act, markedsføringsret m.m.

Visma e-conomic a/s
Visma e-conomic a/s

Kundeservice superhelt til Danmarks største regnskabsprogram

København

Brænder du for kombinationen af regnskab og ekstraordinær kundeservice, og har du samtidig flair for at videreformidle brugen af et komplekst system? 

Planet WOW er navnet på vores kundesupport, hvor vi hver dag bestræber os på at skabe ekstraordinære kundeoplevelser - det som vi kalder WOW-oplevelser. På Planet WOW brænder vi for at hjælpe vores kunder med e-conomics mange muligheder og løsninger - og for at skabe ekstraordinær service, der får vores kunder til at tænke “WOW”.

Visma e-conomic a/s
3
Gem
3

Privacy Coordinator til nyt team hos 3

København V

Brænder du for koordinering og databeskyttelse, og vil du være med til at sikre 3’s overholdelse af persondatalovgivningen? Så kom og bliv en del af 3’s nye Privacy Team.

Vi søger nu to kollegaer til et nyoprettet Privacy Team i vores Legal and Regulatory, der skal være med til at videreudvikle og styrke 3’s beskyttelse af persondata.

Du får din daglige gang på vores nye hovedkontor i Carlsberg Byen, der er præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder samt en hverdag fyldt med både humor og ambitioner.

3
Visma e-conomic a/s

Customer Advisor til ekstraordinær kundeservice på telefonen

København V

Har du erfaring med kundeservice på telefonen, og motiveres du af at indgå i en drift med højt tempo, søde og hjælpsomme kollegaer, samt en masse skønne kunder, der gerne vil tale med dig?

Som navnet måske afslører, er Planet WOW en afdeling, hvor vi hver dag sørger for at skabe ekstraordinære kundeoplevelser - det som vi kalder WOW-oplevelser. På planeten arbejder vi hver dag proaktivt og engageret for, at vores kunder skal huske deres møde med os som dagens højdepunkt.

Visma e-conomic a/s
Københavns Professionshøjskole

Konsulent til BI-enheden på Københavns Professionshøjskole (Tidsbegrænset)

Campus Carlsberg

Kan du lide at arbejde med data? – alt fra at udtrække og strukturere data, til at gå på jagt efter mønstrene og forklare historierne bag?

Din hverdag kommer til at omfatte opgaver som:

  • Strukturering, organisering og kvalitetssikring af data fra forskellige forretningsområder, fx sikre at data om vores brug af lokaler og bygninger kan kombineres med måltal for bæredygtighed
  • Udarbejdelse og formidling af analyser, så de kan understøtte politiske og forretningsmæssige beslutninger, fx analyser af udnyttelsen af bygninger
Gem
OiSTER

Support Agent

København V

OiSTER stormer frem i Danmark. Derfor søger vi nye medarbejdere til vores kundeservice, som skal være med til at sikre vores høje serviceniveau i en konstant voksende virksomhed.

Som Support Agent er det helt essentielt, at du kan lide at få enhver kunde til at føle sig som noget særligt, da din primære opgave vil være at supportere vores kunder via telefon og e-mail.

Vi tilbyder en attraktiv løn og bonus samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

OiSTER
Visma e-conomic a/s

Kunderådgiver med flair for regnskab og ekstraordinær service

København V

Har du styr på regnskab og ønsker du at benytte din faglige viden og kompetencer på en utraditionel måde? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning!

Som kunderådgiver vil du dagligt tale og skrive med vores mange kunder over telefon og mail, som har brug for kompetent rådgivning i vores regnskabsprogram e-conomic. Vi rådgiver og hjælper med alt lige fra sparring om løsninger og introduktion til nye moduler, til opsætning af Smart Pay eller tilbageførsel af en periodisering.

Visma e-conomic a/s
Visma e-conomic a/s

Skriftlig kundeservice superstjerne til Planet WOW

København V

Er du hurtig på tasterne, og brænder du for den skriftlige kommunikation? Trives du i et livligt miljø, hvor både stemningen og ansvaret er høj? Så er du måske vores nye kollega!

En almindelig arbejdsdag (08:30-16:30) på vores chatsupport:

  • Vi starter dagen kl. 8:30, hvor vi samles på vores team eller hele afdelingen - her dyrker vi alt fra faglighed, kommunikation,samarbejde eller de personlige relationer på teamet
  • Kl. 9:00 åbner vores chat og vi sidder klar til at tage imod kunderne
Visma e-conomic a/s
Gem
OiSTER

Teamleder til OiSTER Kundeservice

København V

OiSTER søger en energisk og produktiv teamleder, der evner at levere en førsteklasses kundeservice og forstår vigtigheden i balancen mellem performance og trivsel.

Som teamleder i Kundeservice vil du have ansvaret for et team på ca. 7 medarbejdere med henblik på at skabe engagement, glæde og motivation i teamet.

Dine opgaver inkluderer at få resultater inden for kundeservice på mail-support, både ind- og udgående opkald, SoMe, Trustpilot, salg, procesoptimering og driftsoptimering.

OiSTER
3
Gem
3

Skriftlig stærk medarbejder til Mailteam i Kundeservice

København V

Se video om 3 som arbejdspladsHos 3 er vi en gruppe af specialister, der hver dag giver sig selv 110% for at sikre, at kunderne får en professionel behandling og en fantastisk oplevelse hver gang de skriver til os. Så vil du være med til at løfte vores skriftlige besvarelser til et endnu højere niveau, så læs med her:

Dine daglige opgaver vil bestå af at servicere 3’s kunder via e-mail og chat. Derudover vil der være SoMe-opgaver, og i travle perioder vil du hjælpe dine kollegaer i Kundeservice med at løse henvendelser telefonisk.

Gem
twoday A/S

Norsktalende Sales Manager til Addo Sign

København

Vi leder lige nu efter en entusiastisk norsktalende Sales Manager til at varetage vores kunder på det norske marked. Du vil komme til at spille en vigtig rolle som en del af vores vækststrategi, hvor du vil komme til at introducere Addo Signs løsninger på tværs af forskellige industrier.

Som en del af vores team, vil du blive en integreret del af en dynamisk organisation. Vi hos Addo Sign stræber efter innovation, tilpasningsdygtighed og fremtidssikring. Vores forpligtigelse til at ville være de førende indenfor branchen betyder, at du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor du har mulighed for at skabe værdi og bidrage med dine idéer.

twoday A/S
Billetlugen A/S

Kundeservicemedarbejder

København V

Billetlugen søger en engageret kollega til vores kundeserviceteam, der kan håndtere henvendelser fra vores billetkøbere med et professionelt og serviceminded mindset.

Du vil blive en del af et dedikeret team i vores lokaler i Carlsberg Byen, hvor vi faciliterer billetløsninger til en bred vifte af kulturarrangementer og koncerter i Skandinavien, herunder musicals, koncerter, festivaler, sportsevents og lignende begivenheder.

3
Gem
3

Er du klar til at (kick)starte din karriere? Bliv kunderådgiver hos 3!

København V

Se video om 3 som arbejdsplads

Har det også været en fed arbejdsdag for dig, når du:

  • helt sikkert har grint en masse med dine kolleger?
  • sammen med dine kolleger har vundet en konkurrence – eller har klappet ad de kolleger, der vandt denne gang?

Lige fra du træder ind ad døren hos 3, vil du føle dig velkommen og som en del af (arbejdsfamilien i) Kundeservice. Vi er et hav af forskellige mennesker, og du vil hurtigt opleve, at her kan du bare være dig selv.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV