5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Akademikernes A-kasse

Driftsansvarlig til Startup-team

København

Vil du være med til at hjælpe kommende iværksættere med at få en god start på deres karriere som selvstændige og dermed bane vej for kommende virksomheders succes? Så har du nu muligheden for at blive en del af Danmarks største iværksætterprogram.

Kernefokus for den Driftsansvarlig er at sikre, at alle opgaver bliver håndteret effektivt, og vores medlemmer altid oplever den højeste grad af tilfredshed. Du vil være en central del af et dedikeret team bestående af fem kollegaer, hvor du vil være den sjette medarbejder i dette stærke arbejdsfællesskab.

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse søger elever

København V

Har du lyst til at få en kontoruddannelse i Danmarks største A-kasse, hvor vi gør alt for at yde den bedste service og vejledning til vores jobsøgende medlemmer, så de kan fokusere på at søge job? Er du interesseret i at opnå en alsidig uddannelsesprofil inden for både administration, sagsbehandling og service?

Du får tilknyttet en uddannelsesansvarlig, der vil følge og hjælpe dig i din udvikling gennem elevforløbet. Du vil opleve en målrettet og struktureret uddannelse, hvor du vil opnå en solid erfaring med administrative arbejdsopgaver og rutiner i Akademikernes A-kasse, som du kan anvende i et fremtidigt job.

Akademikernes A-kasse
EjendomDanmark

Koordinator til kurser og uddannelse i brancheorganisation

København V

Hos EjendomDanmark søger vi til vores uddannelsesafdeling en serviceminded og selvstændig kollega, der trives med mange snitflader til andre afdelinger, kontakt til kursister og studerende, samt sætter en ære i at se vores kurser og uddannelser succesfuldt gennemført.

Du får 45 engagerede og dygtige kollegaer, der lægger vægt på samarbejde og en åben og uformel omgangstone. Samt en alsidig og fleksibel arbejdsdag med mulighed for hjemmearbejde.

Temp-Team A/S

Struktureret og alsidig regnskabsassistent

København

Vi søger en dygtig, allround regnskabsassistent til en bred vifte af arbejdsopgaver i vores økonomiafdeling.

Er du en teamplayer og lægger vægt på en alsidig arbejdsdag med mangeartede arbejdsopgaver, er du måske vores nye kollega.

Arbejdsopgaverne vil være:

  • Kreditor-, debitor- og finansbogføring
  • Afstemning af udlæg og MasterCard
  • Øvrige afstemninger
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV