10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Temp-Team A/S

Struktureret og alsidig regnskabsassistent

København

Vi søger en dygtig, allround regnskabsassistent til en bred vifte af arbejdsopgaver i vores økonomiafdeling.

Er du en teamplayer og lægger vægt på en alsidig arbejdsdag med mangeartede arbejdsopgaver, er du måske vores nye kollega.

Arbejdsopgaverne vil være:

  • Kreditor-, debitor- og finansbogføring
  • Afstemning af udlæg og MasterCard
  • Øvrige afstemninger
Akademikernes A-kasse

Engageret juridisk konsulent

København V

Vil du yde den bedste service og rådgivning til vores medlemmer? Brænder du for at opbygge ekspertviden inden for et komplekst regelsæt?

Akademikernes A-kasse vil være et forbillede, og vi arbejder målrettet på at give rådgivning, vejledning og sagsbehandling af højeste kvalitet inden for arbejdsløshedsforsikring, efterløn mv. Samtidig vil vi være på forkant med udviklingen og tilbyde vores medlemmer brugervenlige og effektive digitale løsninger. Derfor søger vi nu en engageret og dygtig juridisk konsulent.

Akademikernes A-kasse
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Dansk Fjernvarme

Konsulent til elområdet

Kolding eller København V

Vil du bidrage til den grønne omstilling gennem omlægning af elproduktion, elektrificering og indretning af elmarkeder til at understøtte et nyt energisystem baseret på vedvarende energi?

Dine hovedopgaver bliver bl.a.:

  • sekretariatsbetjene arbejdsgrupper og udpege fokusområder inden for regulatoriske og lovgivningsmæssige rammer for elmarkedet og udvikling af et sammenhængende energisystem.
  • deltage ved arrangementer hos Energinet og øvrige aktører, herunder aktørarbejdsgruppemøde for systemydelser og elaktørforum.
Dansk Fjernvarme
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Temp-Team A/S

Lærerigt elevuddannelsesforløb med stor indsigt i HR, rekruttering og salg

København V

Ønsker du et lærerigt elevuddannelsesforløb med stor indsigt i HR, rekruttering og salg, skal du helt klart vælge temp-team. På bare to år får du styrket dine kompetencer med brugbare værktøjer til et fremtidigt job. Du får redskaber, viden og indsigt, som du kan bruge inden for salg og service, og du får et kæmpe netværk. Ud over dette får du også de dejligste kolleger – ikke kun i København, men i hele Danmark – og virkelig mange gode minder og sjove oplevelser!

Så klare er ordene fra temp-teams elever, Sarah og Jonathan.
Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse søger elever

København V

Har du lyst til at få en kontoruddannelse i Danmarks største A-kasse, hvor vi gør alt for at yde den bedste service og vejledning til vores jobsøgende medlemmer, så de kan fokusere på at søge job? Er du interesseret i at opnå en alsidig uddannelsesprofil inden for både administration, sagsbehandling og service?

Du får tilknyttet en uddannelsesansvarlig, der vil følge og hjælpe dig i din udvikling gennem elevforløbet. Du vil opleve en målrettet og struktureret uddannelse, hvor du vil opnå en solid erfaring med administrative arbejdsopgaver og rutiner i Akademikernes A-kasse, som du kan anvende i et fremtidigt job.

Akademikernes A-kasse

Customer Support Agent - Danish language skills

København V

Mofibo er en del af Storytel, hvor vi mener, at historier tilføjer livet en ekstra dimension.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV