10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rigspolitiet

Talstærke kollegaer til analyser og strategisk økonomistyring

København V

Rigspolitiets Koncernøkonomi søger to faglige ambitiøse kollegaer, der har lyst til at arbejde med politiets økonomistyring på tværs af politikredsene og Rigspolitiet.

Arbejdsopgaverne spænder bredt fra vurderinger af kredsenes økonomi og formidling af strategiske og økonomiske analyser, der skal sikre, at politiet er på forkant med samfunds- og kriminalitetsudviklingen og har ressourcer til både strategiske og politiske prioriteter.

Der er gode udviklingsmuligheder både i Koncernøkonomi og i resten af politiet, og med stillingerne følger et bredt indblik i økonomistyring i en større organisation og i arbejdet i en politisk styret organisation med kort afstand til den øverste ledelse.

Rigspolitiet

Styr(k) politiets kontrakter

København V

Er du snart færdig med studiet eller nyuddannet? Kan du lide at forhandle? Du har lige nu en unik mulighed for at blive contract manager i kernen af dansk politi og sætte retning for politiets kontraktstyring.

Som contract manager i Koncernindkøb kommer du helt tæt på politiets store kontraktkompleks, der enten direkte eller indirekte understøtter politiets kerneopgave om at sikre tryghed og sikkerhed i Danmark.

Din primære opgave er at understøtte hele politiet med at styre og følge op på politiets mange aftaler, indgå i leverandørdialog samt vejlede og rådgive hele politiet om kontraktstyring.

Københavns Politi

Medarbejder til interne kontroller i Københavns Politi

København V

Vil du arbejde med controlling i en spændende og politisk styret organisation med en samfundskritisk rolle?

Din primære arbejdsopgave bliver at udføre en række obligatoriske kontroller på det økonomi-administrative område. Derudover vil du bidrage til udviklingen af en analysebaseret tilgang til controlling, der bl.a. skal tage afsæt i analyser af regnskabsdata mv.

Du vil få mulighed for at udvikle dig i og prøve nye ideer af i et team, hvor arbejdsglæde og engagement er vigtigt i hverdagen.

Gem
Politi

Skarpe juridiske hoveder søges til Danmarks største politikreds

København V

Drømmer du om at arbejde med komplicerede juridiske opgaver på en af hovedstadens mest spændende arbejdspladser? Elsker du at have en hverdag, hvor dit arbejde er vigtigt for andre, og hvor der samtidig er plads til socialt samvær og gode grin? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team i Juridisk afdeling.

Juridisk afdeling søger en eller flere erfarne jurister til en bred vifte af opgaver, herunder:

  • bidrag til den politiske proces i form af besvarelse af folketingsspørgsmål og høringer
  • fortolkning af regelsæt, der relaterer sig til politiets arbejde
  • håndtering af henvendelser fra borgere og pressen, herunder klagesager og anmodninger om aktindsigt
Københavns Politi

Detaljeorienteret HR-medarbejder med gode samarbejdsevner til bemandingsplanlægning

København

Som medarbejder i HR-afdelingen får du en spændende og udfordrende arbejdsdag, hvor du sammen med dine kollegaer skal sikre god og professionel understøttelse af bemandingsplanlægningen på tværs af politikredsen.

Bemandingsplanlægningen skal i videst mulig omfang tage hensyn til medarbejdernes egne ønsker, men også til gældende arbejdstidsaftaler og kravet til en omkostningsbevidst planlægning. Det kan skabe modstridende hensyn, hvor du som medarbejder skal være ihærdig, vedholdende og gerne se det som en personlig udfordring at få tingene til at gå op i en højere enhed.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Rigspolitiet

Rigspolitiet efterlyser skarp lønsagsbehandler med interesse for Organisational management (OM struktur)

København V

Har du erfaring på lønområdet i Staten og har du en stærk interesse for kvalitetsarbejde med kontroller og tilsyn? Er du vant til at fortolke overenskomster og formidle din viden?

Din hverdag kendetegnes ved, at du gennemfører en række planlagte kontroller og tilsyn og samtidig er parat til at yde support til vores kolleger i driftssektionerne vedrører løntekniske samt særlige overenskomst- og pensionsmæssige spørgsmål. Derudover står du for kommunikation med Økonomistyrelsens lønsupport ligesom du deltager i det årlige besøg fra Rigsrevisionen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV