2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lind Advokataktieselskab

Erfaren advokat til Lind Advokataktieselskabs afdeling for entreprise- og erhvervslejeret

København V

Hos Lind bliver du en del af en advokatvirksomhed med ca. 45 ansatte, hvor alle kender hinanden. Vi prioriterer, at vores medarbejdere glæder sig til at gå på arbejde og altid ser frem til at være en del af holdet.

Vi mener, at et godt socialt miljø, der går hånd i hånd med et højt fagligt niveau og en sund balance i arbejdslivet, giver gladere og dygtigere medarbejdere.

Vi søger en kollega, der deler disse værdier og vores passion for jura, og som samtidig er klar til at levere en høj faglig og dedikeret service til vores klienter.

Skatteankestyrelsen

Sagsbehandlere til erhvervsbeskatningsområdet

København V

Dyk ned i problemstillinger inden for erhvervsskatteret, når du behandler klager over erhvervsbeskatning. Skatteankestyrelsen er en uafhængig klageinstans, og hos os kan du anvende din interesse for skatteområdet og din uddannelse inden for jura, når du giver sagerne et nyt, objektivt blik. Du følger sagerne fra A til Z og bliver en del af et stærkt fagfællesskab.

I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøfter du med din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV