3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Finanstilsynet

Vil du være med til at sikre forbrugerbeskyttelsen på det finansielle område?

København K

Vi søger en dygtig og erfaren jurist eller lignende til Finanstilsynets Kontor for Forbrugerspørgsmål og Finansielle Formidlere, som brænder for at holde øje med forbrugerbeskyttelsen på det finansielle område, særligt på pensionsområdet.

Du vil skulle undersøge, om pensionsselskaberne overholder de forbrugerbeskyttende regler på pensionsområdet. Det kan ske både ved skrivebordsundersøgelser og ved inspektioner i virksomhederne.

Din hverdag vil foregå i et hus, hvor der er et højt aktivitetsniveau, men også en uformel stemning og et rart arbejdsmiljø.

Finanstilsynet

Medarbejdere til tilsynet med markedet for kryptoaktiver og betalingstjenester

København K

Bitcoin, blockchain, decentral finans og stablecoins fylder i stigende grad i diskussionen om fremtidens finansielle markeder. Vil du fordybe dig i disse koncepter og spille en afgørende rolle i at udvikle og drive tilsynet med et spændende og dynamisk område? Og vil du også bidrage til tilsynet med betalingstjenester?

Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads.

Finanstilsynet

Tilsyn med bankernes rapportering om bæredygtighed og finansielle forhold

København K

Vil du være med til at sikre finansiel stabilitet og en sund finansiel sektor?

Du vil skulle varetage mange forskellige opgaver knyttet til finansiel og ikke-finansiel rapportering for de danske kreditinstitutter efter både internationale IFRS-standarder og de kreditinstitutspecifikke danske regnskabsregler, herunder de nye regler om bæredygtighedsrapportering.

Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV