2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Jurister til Aktindsigtssekretariatet i Indenrigs- og Sundhedsministeriets departement

København K

Har du lyst til at prøve kræfter med en spændende hverdag tæt på det politiske liv og den indenrigs- og sundhedspolitiske dagsorden – så kan du prøve det af i Aktindsigtssekretariatet hos os.

Stillingen er tidsbegrænset til 6-8 måneder (med mulighed for forlængelse), så det giver f.eks. god mulighed for at prøve af om arbejdet i et departement er noget for dig.

Du vil få et godt indblik i og erfaring med at arbejde i et departement samt et godt indblik i indenrigs- og sundhedsområdet i almindelighed, da behandlingen af ministeriets aktindsigtsanmodninger vedrører emner inden for alle dele af ministerområdet.

Dansk Erhverv

Erfaren advokat/jurist til Dansk Erhverv – ansættelsesret og overenskomstforhandling

København K

Vil du være en del af holdet på et af landets største og førende specialistkontorer inden for arbejds- og ansættelsesret?

Se video om Dansk Erhverv som arbejdspladsDu kommer til at servicere vores medlemsvirksomheder inden for det ansættelsesretlige og overenskomstmæssige område.

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer.

Dansk Erhverv

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV