2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Skattestyrelsen

Dataanalytikere til Skattestyrelsens indsats mod hvidvask

Hjørring

Vil du være med til at løse komplekse opgaver, som bidrager til at bekæmpe hvidvask? Har du en særlig interesse i skatteøkonomisk kriminalitet, og ønsker du at gøre dine datakompetencer brugbare og virkelighedsnære? Trives du med at arbejde tværfagligt, og hvor en vigtig del af din hverdag bliver at analysere, bearbejde og formidle omfattende datamængder? Så er du måske én af vores nye kolleger i enheden Kontroloplysninger 2.

Du får et spændende job, hvor du kan være med til at gøre en forskel, og hvor du får indsigt i et område med stor samfundsmæssig bevågenhed, samt gode muligheder for løbende faglig udvikling.

Skattestyrelsen
Hjørring Kommune

ERP-koordinator til Økonomi og Finans

Hjørring

Vil du være en del af en synlig og tillidsskabende stabsfunktion, hvor du er med til at understøtte det tværgående økonomiske samarbejde?

Du koordinerer det daglige arbejde i ØS-teamet, sikrer den daglige drift og bidrager til projektledelse omkring de udviklingsprojekter vi arbejder med.

Vi har fleksibel arbejdstid og mulighed for at arbejde hjemmefra, så du kan skabe en god balance mellem arbejde og privatliv.

Hjørring Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV