4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Itm8 A/S

Business Intelligence Konsulent

Aarhus C, Odense S, København Ø eller Skovlunde

Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

  • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi
  • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes
Itm8 A/S
Gem
itm8

IT Konsulent

Vil du være en del af et team med gode og dygtige kollegaer, hvor sparring og højt humør er en naturlig del af hverdagen?

Du kan enten blive primær IT Konsulent for forskellige kunder, hvor du bruger det meste af din tid Onsite eller remote med ad hoc-opgaver i varierende størrelse og omfang, eller IT Konsulent, hvor du primært befinder dig på kontoret og arbejder på indkommende sager, og som support til dine kolleger ved mere komplekse problemstillinger.

itm8
Gem
itm8

Business Central/NAV-konsulent – East

Skovlunde

Kender du følelsen af, at have gjort en forskel? Den følelse dyrker vi hos itm8, da vi tror på, at det er en af de afgørende faktorer til arbejdsglæde.

Du kommer til at indgå i et passioneret team af faglig stærke konsulenter og udviklere, som via forskellig baggrund komplimenterer hinanden. Du får den daglige kontakt med vores kunder både i forbindelse med sparring, implementering og undervisning, men også når der løbende opstår opgaver hos vores kunder.

itm8
Gem
itm8

Azure og Intune/ Endpoint Manager Konsulent

Kolding, Skovlunde, Odense V, Vejle

Vi oplever hastig vækst og travlhed, og derfor søger vi en erfaren Azure- og Intune/Endpoint Manager-konsulent, der kan bidrage til at skabe yderligere værdi og succes. Er du klar til at være en del af vores team?

Vi påskønner, at du bidrager med din viden og erfaringer, så vi sammen bliver endnu stærkere. Hos os værdsætter vi et stærkt kollegialt fællesskab og et ditto vidensniveau, som udvikles og vedligeholdes gennem solid uddannelse og træning. Man tager sin egen medicin, og mange af de løsninger som vi tilbyder kunderne, er også i brug internt. Det forventes derfor, at du er omstillingsparat og har lyst til at være med forrest, hvor nyt er den nye normal.

itm8

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV