5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for RAW IT
Gem
Jobindex

AV-Montør søges til virksomhed i vækst

Hørsholm

Elsker du at rode med teknik, og vil du arbejde med TV, lyd og streaming for vores mange kunder samt bringe vores service til det næste niveau?

Som AV-montør får du primært ansvar for montering, installation, opsætning og vedligehold af forskelligt AV-udstyr for vores kunder.

Der er flere indgange til jobbet, men vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling med AV-løsninger, TV-løsninger og TV-montering samt -installation. Men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du bare har hænder og hoved godt skruet på og lyst til at lære ny teknologi – vi skal nok sørge for grundig oplæring i alle fagets discipliner.

Interesseret?

Jobindex
Sourcing IT ApS søger for Eltel
Gem
Sourcing IT ApS

Account Manager til førende leverandør af telekommunikationsnetværk

Er du på udkig efter en spændende stilling som Account Manager i en virksomhed med fokus på udvikling og salg af innovative løsninger inden for Wireless infrastruktur? Så er Eltel det rette sted for dig!

Du har en stærk baggrund inden for salg og kundeudvikling samt erfaring med trådløse teknologier, mobil og netværksløsninger. Når du har solgt en løsning, laver du overleveringsforretning til vores tekniske funktioner, som sikrer kvaliteten i leverancen. Derfor vægter dine kommercielle kompetencer højere end dine tekniske.

Geografisk arbejder du i hele Danmark, og derfor er din bopæl mindre afgørende. Vi har kontorer i Jylland, på Fyn og Sjælland, som du arbejder ud fra.

Weibel Scientific A/S

Experienced Project Manager for advanced technical development

Allerød

For a new spearhead project of high importance to Weibel, we are looking for an experienced Technical Project Manager to drive development activities.

Our projects are very cross-functional and involve development in areas such as microwave, electronics, PCB layout, mechanics, application software, and embedded software, and we work closely together with all other parts of our company e.g., our production and sales departments.

Gem
DKTV

Fibertekniker

I DKTV fortsætter vi vores positive udvikling, og vi har derfor brug for en ny kollega til vores afdeling i København. DKTV udruller og installerer fiber i hele landet for TDC.

Dit primære arbejdssted vil være Storkøbenhavn og Nordsjælland, men der vil kunne forekomme opgaver på hele Sjælland. Der stilles en teknikerbil til rådighed, som du får ansvaret for, hvilket ydermere betyder, at du kan køre direkte hjemmefra og ud til opgaverne.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra branchen, men ikke et krav.

Arbejdsmarkedets Tillægspension

Callcenter Specialist, der kan sikre stabil drift af systemerne i Danmarks største callcenter

Hillerød

Har du erfaring med drift og administration af større callcentre? Kan du arbejde systematisk og sikre, at systemer drifter stabilt? Og vil du have et arbejde med mening, hvor du er med til at holde en af velfærdsdanmarks grundpiller kørende?

Så er du den administrator, vi er på udkig efter i ATP, hvor vi hvert år er i kontakt med knap halvdelen af alle danskere

Arbejdsmarkedets Tillægspension

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV