45 job matcher din søgning 45 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Norva24 Danmark A/S
Leder til afdeling for TV-inspektion (Sjælland)

Norva24 Danmark A/S, Albertslund

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på?

Har du lyst til at kombinere ledelse af medarbejdere, projektledelse og udvikling af et forretningsområde i en virksomhed i rivende udvikling og med en spændende strategisk plan for den kommende vækstrejse?

Vi udskiller vores TV-forretning i et selvstændigt forretningsområde og søger derfor en afdelingsleder, som får ansvaret for at lede afdelingen for TV-inspektion på Sjælland, men også det overordnede ansvar for at udvikle både TV-forretning og medarbejdere indenfor TV-inspektion i hele landet, så forretningsområdet fremstår som en professionel og kompetent sparringspartner og rådgiver for kunderne.

Kedington Denmark ApSElektrikere, kabelteknikere, datacenterteknikere søges til datacenter i Odense

Kedington Denmark ApS, Odense

Kedington søger medarbejdere til opførelse og drift af IT-infrastruktur og datanetværk i et avanceret datacenter i Odense. Datacentret behandler data fra sociale medier og udvider løbende sin kapacitet.

Jobbet er for personer, som ønsker at arbejde med den nyeste og mest avancerede datacenterteknologi på en spændende arbejdsplads. Vi arbejder efter absolut højeste faglige standarder, hvor kun det bedste er godt nok.

Vi søger forskellige profiler - lige fra teamledere til dem som har lyst til at lære faget fra bunden. Fælles er det, at man skal kunne lide det fysiske arbejde, at man er god til at arbejde med hænderne, og at man overholder de særlige og vidtrækkende arbejdsmiljøregler til alle tider.

Atea A/SFibertekniker til Danmarks største leverandør af IT-infrastruktur - Sydjylland

Atea A/S, Kolding

Vil du være med til at udrulle Danmarks fibernet i et job med en stor grad af frihed? Og vil du samtidig være en del af et team med fart på, som har et super sammenhold?

Så bliv fibertekniker hos Atea. Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer af fiberforbindelser i private hjem samt større projekter. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse.

 • Du taler med kunder og sørger for, at de får en tryg oplevelse.
 • Du udfører FTTH-installation ved kunde, splidsning i brønd, samt patch i POP.
 • Du blæser og splidser fibrene samt udfører dæmpningstests og OTDR-målinger.
Atea A/SFibertekniker til Danmarks største leverandør af IT-infrastruktur - Fyn

Atea A/S, Kolding

Vil du være med til at udrulle Danmarks fibernet i et job med en stor grad af frihed? Og vil du samtidig være en del af et team med fart på, som har et super sammenhold?

Så bliv fibertekniker hos Atea. Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer af fiberforbindelser i private hjem samt større projekter. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse.

 • Du taler med kunder og sørger for, at de får en tryg oplevelse.
 • Du udfører FTTH installation ved kunde, splidsning i brønd, samt patch i POP
 • Du blæser og splidser fibrene samt udfører dæmpningstests og OTDR-målinger.
Siemens Mobility
Network Specialist with Cyber Security focus and operational expertise

Siemens Mobility, Ballerup

Would you like to become part of driving the implementation and operation of the IT solutions/network solutions for future Siemens’ infrastructure projects and do you have a solid interest within Cyber Security?

Siemens A/S

Siemens Mobility Denmark are looking for a Network Specialist to implement, document and support the operations of IT/network solutions in our large infrastructure projects.

Areas of responsibilities:

 • Support ongoing and future implementations and operations within networks for our customers and internally
 • Advice management, projects, service organization etc. regarding security issues within network/IoT
Siemens Mobility
Danmarks Tekniske UniversitetAV-fagspecialist

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Kan du nikke genkendende til ord som Crestron, AVoIP, Streaming, og Kaltura? Har du en solid erfaring inden for AV og kendskab til broadcast-udstyr og gode skriftlige kompetencer, har du lyst til at arbejde i et stærkt faglig miljø.

Brænder du for AV-teknologi og er frisk på at vokse og forny dig med udviklingen og opgaverne?

Din dagligdag bliver særdeles varieret. Den ene dag sidder du til møde med et institut der ønsker nogle nye mødelokaler. Dagen efter beskriver du en spritny AV-løsning. Tredje dag er du ude og hjælpe en bruger med noget teknik der driller.

N1 A/SSystemoperatør med teknisk flair og systemforståelse

N1 A/S, Esbjerg

Trives du i et team, hvor tingene går stærkt, og vi løfter i flok? Du har flair og forståelse for behandling og håndtering af store mængder data, er kvalitetsbevist og ønsker at være en del af Danmarks andenstørste elforsyningsselskab? Vi ønsker at fastholde og udvikle vores position som et af landets mest effektive netselskaber og søger en systemoperatør, der får en aktiv rolle i den daglige drift af vores målerdata.

Dine primære opgaver bliver:

 • at sikre valide og konsistente data hjemtaget fra N1's målerpark
 • at analysere, afstemme og behandle data inden de afsendes til Datahubben
 • at optimere på systemløsninger i forhold til vores afregningssystemer Xellent og Sonwin
N1 A/S
Terma A/S
Engineer (electrical/telecom.) with passion for system integration

Terma A/S, Herlev

Our Naval Command & Control (C2) System Integration team in Herlev provides mission critical solutions for the defense industry. To further strengthen our team of highly skilled colleagues, we are looking for an engineer with a passion for design and development of systems that deliver security for countries, alliances, and individuals.

As our C2 systems are composed of both hardware (servers, routers, and sensors) and software (communication standards and protocols), the job requires a solid understanding of and interest in both areas. The area of responsibility ranges from subsystems to the overall system functionality and performance. We will make sure that your responsibilities match your experience – and that you will be given opportunities that support and ensure your development.

Terma A/S
Livepro ApSTekniker/producer til livestreaming

Livepro ApS, Ballerup

Kunne du tænke dig at producere livestreams for nogle af Danmarks største virksomheder og brands?

Vi søger en livestream-tekniker, der kan bidrage til at udvikle, producere og eksekvere professionelle livestreaming-produktioner i tæt samarbejde med vores kunder. Vi ønsker at du kan tage det tekniske ansvar - fra planlægning med kunden til endelig eksekvering.

Som livestream-tekniker bliver du ansvarlig for at køre vores kunders liveproduktioner sikkert i mål. Du får også stor indflydelse på fremtidige investeringer, når der skal købes nyt udstyr.

Vi søger dig, der har en stor interesse for alt, hvad der rører sig inden for kameraer, lyd, lys og livestream-gear, er en god teamplayer samt besidder gode kommunikationsevner. Det er et stort plus hvis du allerede har indgående kendskab til vMix, NDI, Black Magic's produkter og PTZ-kameraer (BirdDog og Panasonic).

RigspolitietBeredskabsfaglig specialist til spændende IT-projekt vedr. ny 112-løsning og general 112-forvaltning - genopslag

Rigspolitiet, Frederiksberg

Har du lyst til at spille en central rolle i anskaffelsen og implementeringen af Danmarks næste 112-system, der er fundamentet for beredskabernes håndtering af alt lige fra akut opstået sygdom til store, komplekse hændelser? Så har vi lige nu en spændende ledig stilling som beredskabsfaglig specialist.

I Rigspolitiets Center for Beredskabskommunikation (CFB) driver og udvikler vi de radio- og it-løsninger, som sikrer, at politiet, forsvaret, rednings- og sundhedsberedskabet kan kommunikere og samarbejde sikkert og effektivt i såvel dagligdagen som ved store uforudsete hændelser.

Som beredskabsfaglig specialist bliver du en del af CFB’s sektion for Udvikling & Anvendelse, der er ansvarlig for projektledelse af centerets interne og eksterne projekter ofte i tæt dialog med politi, forsvar, rednings- og sundhedsberedskaberne.

KM Telecom Danmark A/SSite manager med lederpotentiale

KM Telecom Danmark A/S, Fredericia

Trives du i en hverdag fuld af forandring, hvor en dag kan bestå af alt fra site hunt til den diplomatiske kontraktforhandling? Og kan du være to skridt foran, når du arbejder i krydsfeltet mellem teknik, forretning og kommercielle løsninger?

Hos KM Telecom får du en vigtig rolle, når du er med til at udbygge mobildækningen i hele Danmark hos en af de førende leverandører til det danske tele- og kommunikationsmarked.

Nysgerrig? Læs mere her.

Norlys
Erfaren projektleder med teknisk flair

Norlys, Silkeborg

Har du lyst til at spille en helt central rolle i udbygningen, opgraderingen og vedligeholdelsen af netværksinfrastrukturen i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern?

Er du teknisk skarp, struktureret, og brænder du for at skabe fremtidens netværksinfrastruktur i hele Danmark? Så er vi sikre på, at vi kan tilbyde dig de helt rette faglige udfordringer!

I Kapacitet og Planlægning er du som projektleder med til at udbygge telco-netværket, der skal understøtte fiber-husstandende i vores forsyningsområde samt hos vores partnere. Vores primære rolle er at sikre, at vores netværksinfrastruktur når frem til rette sted, på rette tid og på rette måde.

Norlys
Grundfos A/S
Specialist, Data Communication SW

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you have the technical mindset and savviness to engage in close cooperation with other tech giants worldwide? As a specialist you will part of a strong team that ensures seamless transmission of vital data between Grundfos products and various ecosystems. It is imperative in this position that you are driven forwards and intrigued by technological advancement and key that you can see yourself contributing positively to this journey.

Grundfos You will join our Technology Innovation team responsible for the development of embedded technologies for SMART Buildings and data communication and remote control of pump stations, valves and other solutions.

Here, you will work with a team of specialist colleagues dedicated to provide high quality embedded software for data communication. This team is a part of a larger Technology Innovation development organization providing technology for the product development organization.

Grundfos A/S
NorSea Denmark
Telecomteknikere

NorSea Denmark, Esbjerg

Vi søger personale til flere stillinger med erfaring som telecomtekniker til fast rotation og som afløser til offshore arbejde, både på faste installationer og på serviceskibe.

Leder du efter en karriere hos en virksomhed, som ser medarbejderne som deres vigtigste aktiv? Vi tilbyder et spændende job med offshore arbejdsopgaver i olie-/gasindustrien i hele Nordsø-regionen.

Du vil indgå i et team af topmotiverede, fagligt kompetente kollegaer, der altid har fokus på sikkerhed først.

NorSea Denmark
GlobalConnect A/S
Datacenter Operations Coordinator

GlobalConnect A/S, Taastrup

Er du en ekspert til at sikre oppetid og høj kvalitet i et datacenter? Har du lyst til en helt unik mulighed i datacenter-branchen og har du lyst til at stå i spidsen for driften- og vedligeholdelsen af et helt nyt datacenter? Så er dette måske muligheden for dig!

Som Datacenter Operations Coordinator vil dine kerneansvarsområder blandt andet være:

 • Udarbejde, planlægge og deltage i periodiske eftersyn og test af bl.a. generatorer, UPS’er og kølesystemer
 • Varetage servicekontrakter med underleverandører
 • Udarbejde og vedligeholde arbejdsprocesser såsom EOP, SOP samt BCP
 • Tage en aktiv rolle i ISO-certificeringsarbejde
GlobalConnect A/S
Siemens Mobility
Alsidig Servicetekniker

Siemens Mobility, Ballerup

Er du passioneret omkring bæredygtig transport, og er du en Servicetekniker som er klar til nye muligheder? Så er du måske den, vi leder efter!

Siemens A/S Vi leder lige nu efter en medarbejder, som brænder for at servicere Storkøbenhavns kritiske infrastruktur, som kan slutte sig til vores højt specialiserede og dedikerede vedligeholdelsesteam, som er ansvarlig for at vedligeholde det nye It- baserede CBTC-signalsystem (Communications-based train control) og det gamle fjernstyringssystem på S-banen i København.

I denne stilling vil du indgå i et 24/7-vagtberedskab af en uges varighed og i en fast turnus, og du vil blive vores 5. mand i vagt teamet, hvor du bl.a. skal løse akut fejlretning og vedligeholdelsesopgaver samt support til kunder og leverandører.

Siemens Mobility
DI Dansk IndustriDI søger erfaren AV-tekniker til møder & events i Industriens Hus

DI Dansk Industri, København

I Industriens Hus på Rådhuspladsen ligger DI’s møde- og konferencecenter.

Alle lokaler er udstyret med nyeste teknologi til brug for onlinemøder, hvor der er lagt vægt på fleksibilitet og høj kvalitet. Endvidere er der til de største lokaler tilknyttet et avanceret teknikrum til afvikling af større digitale konferencer, som betjenes af et team af DI’s egne AV-teknikere.

Den voksende efterspørgsel efter professionelle digitale møder og events gør, at vi nu søger endnu en erfaren AV-tekniker til teamet.

Du skal stå for planlægning og afvikling af såvel onlinemøder og -konferencer som større TV-produktioner.

Herudover skal du deltage i planlægningsmøder med kunder og event-koordinatorer med information om, hvordan teknikken i konferencecenteret kan benyttes optimalt til deres mødeformål.

Politiets EfterretningstjenesteTeknisk Product Owner / Systemansvarlig til Indhentningsafdelingen i PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Brænder du for at forene IT med en operativ forretning? Er du klar til at bestride en central rolle i udviklingen af PET’s fremtidige indsats på teleområdet? Vil du blive motiveret af, at dine projekter understøtter de operationer, som gør en forskel i Danmarks nationale sikkerheds- og efterretningstjeneste?

Så har vi jobbet til dig!

Vi tilbyder en helt central rolle som ansvarlig for teleområdet i Indhentningsafdelingen i PET, hvor du i tæt dialog med både medarbejdere og ledere på tværs af PET skal samle trådene og drive udvikling, implementering og drift af en række initiativer indenfor PET’s teleaflytningsområde som er en vigtig operativ kapacitet.

TDC NETData Engineer for Advanced Analytics

TDC NET, Copenhagen

Do you want to change the way we build and operate the communication networks in Denmark? Do you have the motivation and mindset to do so in a data driven way?

Join us and become our new Data Engineer in Advanced Analytics where you’ll innovate our area within data engineering and DevOps and support productizing our analytics solutions. You will be part of building the foundation a high-performance team while innovating our area with data science.

Your key tasks will be to

 • participate in the design, implementation, unit, integration and system test phases to ensure modularity, reusability and quality of data pipeline and solutions
 • utilizing and implementing the right technologies and frameworks based on the architecture and requirements
 • continuously innovate to improve data reliability, efficiency and quality
Norlys
Udadvendt og selvstændig teknisk designer til netplanlægning

Norlys, Aalborg eller Silkeborg

Har du praktisk erfaring og brænder for at projektere fiber? Så mangler vi dig som netplanlægger i vores team.

Som netplanlægger i Norlys bidrager du til, at vores kunder altid får leveret tv- og internetprodukter af høj kvalitet og til tiden. Dette sker gennem et tæt samarbejde mellem Norlys´ afdelinger og altid med kunden i centrum gennem hele processen. Arbejdet med netplanlægningsopgaverne skal sikre, at vi er på forkant med den udvikling, der konstant sker, både teknologisk og i markedet generelt.

Du vil blive en del af en dynamisk Projekteringsafdeling i Norlys Tele-divisionen med 16 kolleger, hvor den tekniske faglighed er høj og omgangstonen uformel.

Norlys