23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
TDC NETProjektleder til Fiber Factory

TDC NET, København

Leder du efter en selvstændig projektlederrolle, hvor du får ansvar for et bredt spektrum af tekniske projekter? Og kunne du tænke dig en bred kontaktflade i en stor landsdækkende virksomhed med flad struktur og rigtig gode kolleger? Nu har du muligheden for at blive vores nye projektleder i TDC NET.

Du vil som medarbejder i afdelingen have ansvaret for at drive projekter inden for afdelingens ansvarsområde.Som vores nye projektleder vil du have et tæt samarbejde med afdelingslederne i Build East. Sammen vil I tage jer af de tungere opgaver, der tilfalder afdelingen, og du vil være med til at specificere de forskellige projekter og indgå i forskellige styregrupper. Du vil i stillingen bl.a. have ansvaret for at:

 • Styre og koordinere afdelingens opgaver og projekter
 • Udarbejde projektbeskrivelser, beslutningsoplæg og statusrapporter
Banedanmark
Projektleder til landsdækkende it-, data- og telekommunikationsnetværk

Banedanmark, København

Har du mod på at udvikle dig som projektleder inden for jernbanesektoren? Så tilbyder vi nogle af de mest interessante infrastrukturprojekter i Danmark.

Som vores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive projekter, der har fokus på udbygning af vores it-, data- og telekommunikationsnetværksinfrastruktur.

Din opgave bliver at sikre leverancer til vores store infrastrukturprogrammer, samt koordinere bidragene fra og samarbejde med en række af leverandører – alt sammen projekter, der skal bidrage til den grønne omstilling i Danmarks jernbanesektor.

Du bliver en del af en projektgruppe i Banedanmark Signalsystemer, der skal sikre grundlæggende projektleverancer og gennemførelse af fornyelsesprojekter for at understøtte digitaliseringen og automatiseringen af de systemer, der kontrollerer og styrer afviklingen af jernbanetrafikken i hele Danmark.

Banedanmark
Siemens Mobility
Netværkstekniker

Siemens Mobility, Ballerup

Brænder du for at servicere Storkøbenhavns kritiske infrastruktur, og ønsker du at blive en del af en international koncern med mange udviklingsmuligheder? Så er du måske vores nye kollega!

Siemens Mobility søger en Service Netværkstekniker til at indgå i vores Serviceteam, som er ansvarlig for at servicere det nye It- baserede CBTC-signalsystem (Communications-based train control), og det gamle fjernstyringssystem på S-banen i København. Vi lægger meget stor vægt på fleksibilitet fra din side.

Du vil blive vores 2. mand i netværksteamet i service, hvor du bl.a. skal løse akut fejlretning og vedligeholdelsesopgaver samt support til kunder og leverandører og ikke mindst til vores serviceteknikere på S-banen. Derudover vil du indgå i et tæt samarbejde med teamet omkring S-baneprojektet, som er ansvarlig for installation af og idriftsættelse det nye CBTC-system.

Siemens Mobility
Nissens
IT-Supporter

Nissens, Horsens

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job som IT Supporter i Nissens’ Group IT.

Som IT Supporter i Nissens får du mulighed for at arbejde i et internationalt miljø og med opgaver fra såvel vores lokale som globale selskaber. Du vil blive en del af et globalt IT-team, hvor I sammen vil løse en bred vifte af IT-opgaver og bidrage til at skabe en god brugeroplevelse for Nissens’ globale organisation. Dit fokus vil være på virksomhedens IT-sikkerhed.

Blandt dine alsidige opgaver kan vi fremhæve følgende:

 • Netværksopgaver, inkl. sikring af firewalls
 • Second level-support til eksterne samarbejdspartnere
 • Oplæring og uddannelse af kolleger
Nissens
TelenorDelivery Manager til Telenors BSS Operation Team

Telenor, Aalborg

Kommer du med teknisk indsigt og erfaring i at koordinere og lede driften af IT applikationer? Falder det dig naturligt at opbygge gode samarbejdsrelationer på tværs af organisation, kulturel baggrund og forskellige samarbejdsnormer?

I Telenors BSS Operation team i Aalborg, spiller vi en helt central rolle i at sikre en stabil og sikker drift af vores IT-applikationer og services for vores kunder – både de applikationer og services vi selv drifter, og de der driftes af vores samarbejdspartnere.

Som vores nye Delivery Manager får du, sammen med teamets 4 øvrige Delivery Managers, et vigtigt ansvar i at drive det gode samarbejde med og imellem vores partnere på IT-applikationsdriften.

Academic WorkNetværkstekniker søges til Global Connect

Academic Work søger for Global Connect i Taastrup eller Skanderborg

Kunne du tænke dig at starte din karriere i et af landets førende virksomheder indenfor netværks- og fiberløsninger, og har du en stærk netværksprofil?

Arbejdsopgaver

 • Deltagelse i netværkskundemigreringer
 • Design, etablering og migrering af Firewall set
 • Oprettelse og migrering af VPN-tunneler
 • Løbende dokumentation af opgaverne

Vi søger dig, som

 • Har en dygtig teknisk profil. Om du er har en relevant it-uddannelse eller har opnået tilsvarende kompetencer på anden vis er ikke væsentligt
 • Basal forståelse for netværksteknologier
 • Praktisk erfaring med firewalls
 • Praktisk erfaring med datacenternetværk
 • Ansvarlig
 • Kan starte med det samme
Netcompany
Datatekniker med lyst til faglig udvikling

Netcompany, København

Vil du udvikle dig med lynets hast? Mens du arbejder med infrastruktur og drift af store, komplekse IT-løsninger?

Jeg søgte jobbet pga. de mange teknologier og fokusset på udvikling. Her er du selv med til at skabe din karrierevej. De tror på dine evner. Jeg havde kun været her i 2 uger, så fik jeg mit eget projekt,” fortæller Jannick Thorsson, Operations Engineer hos Netcompany.

I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Og når du starter hos os, indleder du et forløb på Netcompany Academy – vores helt eget interne udviklingsprogram. Vi tror nemlig på løbende uddannelse gennem hele din karriere.

Du kan læse meget mere lige her.
Netcompany
TDC NETSenior Radio Network Architect

TDC NET, Copenhagen

Do you want an important role in securing the best mobile network in Denmark today and tomorrow? Do you want to onboard our exciting journey towards 5G?

We are a team of highly skilled domain technology architects from all over TDC NET. Together we constitute an outstanding team with a very high degree of motivation, genuine team spirit and common goals to build and develop the best network. We enjoy what we do, and it shows through an outstanding job satisfaction survey score.

Your future job includes:

 • Responsibility for the RAN architecture
 • Responsibility for defining the RAN strategy
 • Initiating projects and activities needed to execute on the strategy
Jobindex A/S
Business Controller til Kunder & Post-divisionen

Jobindex A/S søger for TELE-POST i Nuuk

Har du erfaring med økonomistyring, og er du et analytisk hoved? Ønsker du en udfordrende stilling i et dynamisk miljø blandt kompetente kolleger? Har du tidligere arbejdet som business controller?

Hvis du kan svare ja til dette – vil du så være vores nye kollega?

Hos TELE-POST er vi mere end 400 medarbejdere, der løbende sørger for at drifte og udvikle 4.598 km søkabel, 1.500 km radiokæde og vores satellitter 35.000 km over ækvator. Business controlling er et ungt team på 3 medarbejdere, hvor du vil referere til Chef businesscontrolleren.

Et udsnit af, hvad arbejdet vil indeholde, er:

 • Budgetopfølgning
 • Analyser
 • Business cases
Jobindex A/S
Banedanmark
Transmissionsspecialist

Banedanmark, København

Som vores nye transmissionsspecialist får du ansvaret for et af Danmarks største transmissionsnet, bestående af fiberkabler/telekabler, PDH/SDH og DWDM/CWDM.

I teamet gennemfører vi projekter til understøttelse af fagområderne datacentre, IT-miljøer, faste kredsløb, MPLS-infrastruktur, trafikinformationsanlæg, telefoni, radioanlæg og GSM-R-radio. Herudover har vi design- og systemansvaret på fagområderne, og det betyder, at du kommer til at varetage det tekniske systemansvar for transmissionsnettet.

Du er nøgleperson i forhold til omstruktureringer og videreudvikling af transmissionsnettet, som er grundlaget for Banedanmarks IT og datanet. De projekter, du deltager i, er af varierende kompleksitet og størrelse, og du står for udarbejdelse af opgavebeskrivelser (Teknisk Design Specifikationer) og følger op på vores leverandørers udførelse af projekter og drift.

Banedanmark
Altibox Danmark A/S
Teknisk supporter til kundeservice

Altibox Danmark A/S, Skanderborg

Altibox Danmark har kontor i hyggelige rammer i Skanderborg, lige over for banegården. Vi leverer markedets bedste fiberbredbånd, tv og telefoni til private kunder og mindre erhvervsvirksomheder i Jylland og er en del af Lyse Energi, som leverer bredbåndstjenester til over 600.000 kunder.

Vi har derfor ambitiøse vækstplaner og stor kundetilgang! Vi søger derfor en teknisk supporter til vores kundeservice med tiltrædelse snarest muligt.

Primære arbejdsopgaver er blandt andet:

 • Du bliver en del af vores tekniske kundeservice, hvor du primært skal hjælpe og rådgive vores kunder om tekniske udfordringer.
 • Derudover skal du også kunne besvare telefonopkald og e-mails fra kunderne om regningsspørgsmål, produktspørgsmål og salg m.m.
Altibox Danmark A/S
IT Relation A/S
Juniorkonsulent

IT Relation A/S, København

Til at styrke vores konsulentteam, søger vi juniorkonsulenter til at løse opgaver af varierende størrelse i hele kundens livscyklus. Der er tale om konsulentopgaver med IT-infrastruktur såsom migrering, fejlretning, implementering af nye løsninger og løbende tilpasning.

Du arbejder med spændende opgaver, hvor du har en høj grad af frihed og selv er med til at planlægge opgaverne sammen med kunden. Du bliver en del af et stærkt team med over 120 konsulentkollegaer på tværs af alle vores lokationer.

Brænder du for komplekse IT-løsninger? Kan du både fordybe dig teknisk og møde en kunde i øjenhøjde, uanset kundens tekniske niveau? Og bliver du motiveret af at hjælpe, hvor andre giver op? Så har vi stillingen til dig!

IT Relation A/S
Banedanmark
Arkitekt – Fixed Transmission Network (FTN)

Banedanmark, København

Har du arbejdet med fibertekniske løsninger, og er du bekendt med teori som praksis, så er du muligvis vores næste arkitekt, som skal medvirke til udrulning af Banedanmarks fibernet til bl.a. Signalprogrammet.

Som arkitekt for FTN får du ansvaret for at designe og få godkendelse af de tekniske løsninger i projekterne i tæt samarbejde med den tekniske systemansvarlige i driftsorganisationen og projektledere.

I teamet gennemføres projekter til understøttelse af områderne datacentre, it-miljøer, faste kredsløb, MPLS-infrastruktur, trafikinformationsanlæg, telefoni, radioanlæg og GSM-Radio.

Banedanmark
Eltel Networks A/S
Eltel søger medarbejdere til fiberinstallationer i Storkøbenhavn/på Nordsjælland

Eltel Networks A/S

Eltel

Danmarks førende infranetvirksomhed, Eltel Networks A/S, søger dygtige og kompetente medarbejdere til vores forretningsområde Fiber & Anlæg.

Eltel servicerer og driver i dag flere store fibernet for landets førende tele- og energiselskaber. Derudover servicerer vi fibernet for en lang række større kommuner, fordelt over hele landet.

Vi søger læringsivrige, glade og ansvarsfulde kolleger til vores teams, der arbejder med nye installationer af fiberforbindelser. Arbejdsopgaverne er afvekslende og udføres primært omkring Storkøbenhavn/Nordsjælland. Du vil referere til din teamleder, som selv har teknikererfaring, og vil i det daglige have tæt kontakt med både kollegerne i dit team og vores kunder.

Eltel Networks A/S
Energi Fyn
Netværkstekniker til fibernet

Energi Fyn, Odense

Har du kendskab til fibernet og netværksteknologi? Vil du være med til at give den bedste tekniske support og kundeservice? Motiveres du af god kundetilfredshed og en bred kontaktflade? Så er du måske den netværkstekniker, vi søger til vores tekniske afdeling i Bredbånd.

Som netværkstekniker er du proaktiv i dine kundehenvendelser, du håndterer eskalerede sager og sikrer kvalitet i håndtering af incidents. Du varetager administration af IP-adresser, konfiguration og klargøring af udstyr til erhvervsløsninger og håndterer fejlrapporter mod leverandører samt samarbejdspartnere.

Gennem træning og uddannelse sørger du for at dine kollegaer i Kundecenteret har et højt teknisk vidensniveau. Dertil har du opfølgende møder med Kundecenteret og deltager i udviklingsprojekter.

Energi Fyn
Københavns KommuneVisionær netværksspecialist til Koncern IT

Københavns Kommune

Hos Infrastruktur Core i Københavns Kommune, Koncern IT søger vi en netværksspecialist, som har lyst til at udvikle og drifte en af Danmarks største IT-installationer.

Koncern IT’s infrastrukturteam driver hele Københavns Kommunes fælles, administrative IT-platform lige fra netværk og hardware til virtuelle miljøer og systemsoftware. Vi er en organisation, der går forrest, når det drejer sig om de nyeste teknologier og metoder. Du kommer til at tage vores Core-netværk med ind i en spændende fremtid.

Sammen med en gruppe nære kolleger vil du have medansvaret for vores Core-netværksområde. Du vil indgå i drift og projekter og bidrage aktivt til den fortsatte modning, udvikling og optimering af dette centrale område. Du vil være med til at tage vores netværk og din egen rolle med ind i Cloud-fremtiden hos os.

Interxion Danmark ApS
Customer Service Engineer

Interxion Danmark ApS, Ballerup

Vil du arbejde i en hurtigtvoksende, troværdig og fremadtænkende virksomhed med godt arbejdsmiljø? Hvis du samtidig sætter en ære i at overholde aftaler og kan skabe succes hos vores mange kunder, så vil vi rigtig gerne i kontakt med dig. Der er tale om forretningskritiske IT-systemer, og alle kunderne skal have succes med at anvende Interxions datacentre.

Som datacenter-tekniker er du med til at styrke virksomhedens fokus på flere end 120 kunder. En af dine vigtigste opgaver bliver at forstå kundernes behov og agere professionelt og rettidigt. Du skal bl.a.:

 • Installere, fejlrette, udskifte og opgradere servere og netværksudstyr.
 • Installere fiber- og kobbernetværk.
 • Konfigurere og fejlsøge.
Interxion Danmark ApS
Aura A/STeknisk projektleder til E-mobility

Aura A/S, Viby J.

Har du teknisk knowhow inden for elfaget? Har du en generel interesse og nysgerrighed for at udvikle fremtidens grønne omstilling med ladeinfrastruktur? Så er du måske vores nye projektleder.

Du bliver en del af vores nye E-mobility afdeling med 4 faste medarbejdere og 2 kollegaer, der er tilknyttet afdelingen. 2 af stillingerne er nye, så du kan i høj grad være med til at præge afdelingen både i forhold til opgaver og kultur. Vi er en afdeling, hvor der er kort fra tanke til handling.

Du refererer til forretningschefen, og du får ansvaret for, at AURA leverer ladestanderløsninger i verdensklasse. Din hovedopgave bliver at rådgive samt afgive tilbud til virksomhedskunder om ladeløsninger til fremtidens el-biler. Du skal kunne identificere el-tekniske muligheder på stedet, så kunden altid får de bedste og mest fremtidssikrede ladeløsninger.

Talents2work ApSProposal manager

Talents2work ApS is recruiting on behalf of Comcores ApS in Lyngby

Together with colleagues you will support our direct sales process with product marketing, value messages, writing proposals etc.

Proposal Management responsibilities include

 • Early understanding of the full tender and submission requirements.
 • Close identification and liaison with all stakeholders to gain buy-in from the outset.
 • Managing an initial bid kick-off meeting and/or storyboard session with the project team.
 • Setting out input requirements and agreeing challenging but realistic deadlines (in line with project timescales).
 • Maintaining a detailed 'project planner' (or similar) setting out the key deadlines for input, first/second drafts, reviews and feedback.
AK Techotel A/S
Systemadministrator/tekniker med erfaring

AK Techotel A/S, Brøndby

Jobbet går ud på, i samarbejde med resten af teamet, at vedligeholde, optimere og udvide vores nuværende hostingcenter, og yde driftsupport til vores kunder, samt samarbejde med dine kolleger i IT-afdelingen i Sverige og tilsvarende roller i Norge og Irland.

Vi forventer at har godt kendskab til:

 • Windows Server 2008, 2019.
 • Microsoft Clustering Services.
 • Microsoft SQL 2019 med Cluster og Failover.
 • Microsoft Active Directory og Group Polices.
 • Microsoft SMB med Cluster og Failover.