25 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

25 jobannoncer

Gem
Cibicom Gruppen

2nd level tekniker søges til Network Operation Center

Ballerup

Kan du sætte dig ind i forskellige typer tekniske systemer og tage ansvar for end-to-end vedligeholdelse og fejlretning?

Du får det overordnede ansvar for incidenthåndteringen af Banedanmark GSM-R netværk om dagen og deltager i fejlretningen i samarbejde med teknikere og specialister som er på vagt.

Vi har et stort fokus på, at der er balance mellem job og privatliv og arbejder efter principperne frihed under ansvar.

Cibicom Gruppen
Gem
Fibia P/S

Netværksarkitekt

Tilst eller Haslev

Fibia søger en erfaren Netværksarkitekt, der vil være med til at præge udviklingen af det fremtidige digitale Danmark samt sikre, at kritisk infrastruktur bygges efter principper og teknologier, der er fremtidssikret.

Stillingen skal medvirke til at sikre den overordnede arkitekturmæssige sammenhæng i Fibia's produktionsnet.

Du får mulighed for at sætte et stort aftryk og tage valg omkring teknologier, leverandører og strategi samt at realisere effekten af de valg, du træffer.

Fibia P/S
Gem
Energinet

Netværksarkitekt – bidrag til retningen for vores netværksstrategi i vores IT-organisation Tech og Innovation

Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at forme netværksinfrastrukturen i Energinet? Og vil du være med til at bygge et helt nyt team op og få indflydelse på, hvordan vi samarbejder? Så bliv en del af Energinet – her står trivsel og fleksibilitet højt på dagsordenen, og gode kolleger står klar til at tage godt imod dig.

Teamet er forholdsvist nyt, og du kommer til at bygge meget op fra bunden. Så du får virkelig mulighed for at sætte dagsordenen og gøre området til dit eget.

- Sybille Bjerring Haxholm, Agile People Leader
Energinet
Gem
Weibel Scientific A/S

System Engineer

Allerød

Do you want to unfold your skills within system engineering in a world leading technology driven company?

We can offer an exciting opportunity where you get to use your technical skills in an innovative environment where our goal is to push the performance of radars to the limit.

As a System Engineer in Weibel you will work with requirements and configuration of the overall system. This requires close collaboration with our different engineering departments.

Gem
Mercantec

Data/IT-specialist søges til undervisning

Viborg

Har du en solid IT-faglig baggrund og erfaring med netværks- og serverteknologier? Har du lyst til at gøre en forskel i en meningsfuld jobrolle?

Vi søger en engageret kollega til undervisningsteamet på Mercantecs datauddannelse. I vores team uddanner vi IT-supportere og datateknikere (programmering og infrastruktur) samt tilbyder efteruddannelse og virksomhedsrettede kurser inden for netværksteknologier, virtualisering og sikkerhed.

Mercantec
People Company søger for CR Electric A/S
Gem
People Company

Projektleder Fiber og Kabelteknik

Roskilde

Har du erfaring med projektledelse i forbindelse med etablering af fibernet og nedgravning af kabler? – så har vi jobbet til dig!

  • Det bliver din opgave at sikre en effektiv projektledelse af fibernetværks-opgaver – både komplekse, som mindre komplekse opgaver
  • Du skal kunne koordinere opgaver for de fiberteknikere – og underentreprenører, der er tilknyttet de opgaver du har ansvaret for
  • Du skal holde dit team opdateret og uddannet til at kunne klare de opgaver I bliver tildelt og i det hele sikre en god medarbejderpleje, som er noget vi lægger stor vægt på
Gem
EUMETSAT

Ground Station Software Engineer

Darmstadt, DE

Ground Stations are critical assets to the operations of EUMETSAT’s Low-Earth-Orbiting (LEO) and Geostationary (GEO) Earth observation missions. With a multi-mission approach, the successful candidate will take on software engineering responsibilities for the development and upgrades of our satellite ground stations.

What we offer excellent salary, of up to Euro 7,500 NET (after income tax) based on skills and experience.

Gem
ABB A/S

IT & Network Engineer / Specialist – hybrid arbejdsplads med stor fleksibilitet

Ballerup, Middelfart, Esbjerg, Aalborg eller Kalundborg

Se video om ABB A/S som arbejdsplads

Dit arbejde handler om at koble IT til teknikken på kundernes procesanlæg med Windows-servermiljøer som omdrejningspunkt. Du bevæger dig på den vis i spændingsfeltet mellem IT og OT og arbejder meget hands-on med konkrete løsninger.

Du kommer til at arbejde på tværs af design, konfiguration, test, implementering, trouble shooting og dokumentation.

ABB A/S
National enhed for Særlig Kriminalitet

Forretningsudvikler til Nationalt Cyber Crime Center

Glostrup

Har du stærke samarbejdsevner og erfaring med it- og forretningsudvikling? Vil du specialisere dig i et spændende nicheområde, der hjælper politiet i efterforskningen af alvorlige og komplekse forbrydelser?

Som forretningsudvikler i Sektionen for Teledatasupport bliver du bindeleddet mellem udviklere, efterforskere og andre interessenter. Du får en central rolle i at udvikle og optimere politiets it-systemer og processer, så vi kan udnytte teledata endnu mere effektivt i efterforskningen.

Gem
TDC NET

Projektering til fiber-opgaver

København SV

Er du klar på at blive en central spiller, i at sikre og vedligeholde TDC NET’s infrastruktur, og dermed sikre kunderne en fortsat rigtig god oplevelse på Danmarks bedste netværk?

Kan du sige JA! til dette, og kan du håndtere flere forskellige opgaver samtidig med at du proaktivt driver dine projekter i samarbejde med kommuner, bygherre, entreprenører m.m. så er dette rollen for dig.

Gem
Telia Danmark

Mobile Core Engineer - Subscriber Data Management

Copenhagen

Hi, I’m Søren Stedstrup, Head of Mobile Core Design team within Service Engineering. Right now, we are looking for a Mobile Core Engineer to be responsible for the design of a new mobile Subscriber Data Management platform and registers (HLR/HSS/UDM) in close cooperation with the supplier.

In our team we are responsible for the design of mobile services in the Core Network and handle the life cycle management of services and platforms towards the Core vendor. You will be part of a newly created organization in Telia Mobil Danmark responsible for the mobile network.

Nord Energi Fibernet - Brønderslev
Gem

Netværksarkitekt til Nord Energi Fibernet

Brønderslev

Vi styrker vores organisation og søger derfor en bredt funderet netværksarkitekt til vores afdeling ”Network”, som kan spille en...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
MES a.m.b.a.

Fibertekniker søges (faglært/ufaglært)

Brande

Hvis du søger en arbejdsplads i en mindre organisation, hvor der er tid til at lave et ordentligt håndværksmæssigt stykke arbejde, og stor tryghed og stabilitet i ansættelsen, så har vi jobbet til dig.

Dine opgaver består hovedsageligt af fiberinstallation hos private kunder og spænder fra udskiftning af eksisterende udstyr til nyetableringer fra start. Mere specifikt vil du primært skulle arbejde med installation af fibernet og opsætning af bokse hos privatkunder, og i mindre omfang fejlfinding på fiberinstallationer.

MES a.m.b.a.
Gem
2C Networks

System Engineer – within network & security

Viby J

Vi søger en erfaren og teknisk orienteret System Engineer i rollen som kundens trusted advisor.

Drømmer du om at være del af en ambitiøs it-virksomhed, der prioriterer en fed virksomhedskultur?

  • med et højt kvalificeret team af kolleger, der støtter op omkring din succes
  • med veldefinerede faglige udviklingsmuligheder baseret på dine ønsker
  • med stærke services og bredt produktprogram indenfor netværk og sikkerhed
  • med frie rammer, handlekraft uden silotænkning og med høj fleksibilitet
2C Networks
Gem
Norlys

Network Engineer

Tranbjerg J

Har du lyst til at spille en helt central rolle i opbygningen af kompetencer i Network Operations, hvor vores mål er at sikre den bedste kundeoplevelse i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern?

Har du stærke tekniske kompetencer, måske endda indenfor Core-Network, arbejder struktureret og brænder for det, du laver?

Så er her din næste faglige udfordring…

Norlys
Gem
Patent- og Varemærkestyrelsen

Cloudspecialist med IT Drift i et hybrid setup

Taastrup

Er du en passioneret IT-professionel med erfaring inden for drift, netværk og overvågning af komplekse systemer? Har du en stærk teknisk baggrund, og ønsker du at bidrage til kontinuerlig modernisering af et hybridt IT-landskab, der spiller en vigtig rolle inden for håndtering af IPR i Danmark?

I digital forretningsudvikling har vi mange spændende opgaver, hvor vi bliver udfordret fagligt, og hvor vi samtidig udfordrer os selv og vores forretning på, hvor den digitale udvikling bevæger sig hen.

Gem
Solar Danmark A/S

Teknisk Supporter - med fokus på ABA & TVO

Vejen og Brøndby

Du bliver en del af det interne support-team, hvor dine opgaver bl.a. vil være telefonsupport, support via TeamViewer, tilbudsskrivning og -opfølgning samt at bidrage til at producere mini-guides og andre hjælpeværktøjer til vores kunder (via vores 247-supportside).

Dine fokusområder

  • Support til vores kunder og sælgere inden for ABA, AVA og TVO – naturligvis med blik for vores andre sikrings-discipliner.
  • Lettere projekteringsopgaver med særligt fokus på ABA, AVA og TVO.
Solar Danmark A/S
Gem
TDC NET

Windows Engineer – help keep our core services secure

Tranbjerg J or Copenhagen SV

Do you want to work hands-on with critical infrastructure of national importance?

In this vital role, you will handle equipment critical to our operation and have an important role in keeping services reliable and secure. You will participate in the day-to-day operation of the Data Center and support develop operational procedures and policies for the team.

ou get to work with technologies and equipment that I guarantee you won’t have the opportunity to work with anywhere else in Denmark.

– Tina Amtoft, Director of Operations Data Center
Gem
Terma A/S

Project Managers leading development projects in R&D

Lystrup or Søborg

All projects have peaks and lows, actually mostly peak periods... A fun day at work is a day, where you can feel the buzz in the air, inside the team, and in the close dialogue with your stakeholders – things are progressing in the right direction – and results are starting to show. T

he team is highly motivated, and sometimes you just need to facilitate the focus on defining the success criterias before going into solution mode, and to nurture the curiosity and innovation thoughts, that will support us finding the right technical solution to meet the customer need.

Gem
Koncerncentre

Enhedschef - få ansvaret for at forme og modernisere fremtidens IT-infrastruktur i landets største region

København Ø

Region Hovedstadens Center for IT og Medicoteknologi (CIMT) søger ny Infrastrukturchef.

CIMT er Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi med cirka 950 ansatte, der udover at drive, supportere og udvikle IT- og telefoniløsninger – også har ansvar for Medicoudstyr på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre.

Koncerncentre

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV