28 job matcher din søgning 28 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

StayOnline A/S

Bliv Apple tekniker hos Conmodo

Ishøj
Behandlingsskolerne

Har du en teknisk interesse og er nysgerrig på at lære mere? Vil du udvikle dine kompetencer samtidig med, at du reparerer Apple-produkter? Så har du nu muligheden, da vi søger serviceteknikere til Conmodos nye filial i Ishøj. Conmodo er Apple Authorized Service Provider.

Vi tilbyder

 • En stilling på en uformel arbejdsplads med gode og sociale kollegaer
 • Et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor der værnes om personalet
 • Mulighed for faglig udvikling igennem Apples E-learning system
StayOnline A/S
T5@Denmark ApS

Subject Matter Expert (SME) – Controls, BMS, SCADA og Netværk (DK)

Control SME’s rolle er at drifte, vedligeholde, fejlsøge, analysere og optimere BMS-, SCADA- samt netværkssystemer og instrumentering. Control SME’en vejleder og supporterer internt personale og kunden samt tager dialogen med leverandørerne.

Den succesfulde kandidat sikrer 100 % oppetid af BMS, SCADA og Netværkssystemer.

 • Drive kvalitetsprocedurer, standarder og specifikationer relateret til BMS, SCADA og netværkssystemer
 • Vurdere BMS-, SCADA- og netværks-systemkrav og sikre, at disse bliver opfyldt
 • Analysere data, optimere processer og distribuere statistisk information relateret til BMS og SCADA-systemer
 • Supporterer og vejlede operatører, teknikere og andet relevant personale i betjening af BMS- og SCADA-systemet
T5@Denmark ApS
Saab Danmark A/S

Associate Project Manager

Sønderborg

We are looking for Associate Project Managers to support our project organization in delivering our complex solutions.

Your daily tasks and areas of responsibility will include to:

Se video om Saab Danmark A/S som arbejdsplads
 • Monitor and document the project’s progress according to the agreed project plans. This includes updating milestone plans, responsibility assignment matrix, work breakdown etc.
 • Coordinate project activities e.g. organize and prepare project meetings.
 • Support the project managers in the management of the project team.
Saab Danmark A/S
Gem
Norlys

Bliv en del af vores Network Monitoring Center

Tranbjerg J

Vil du være med til at sørge for, at vores kunder har en stabil TV- og internetforbindelse?

Da jeg startede i NMC, mærkede jeg lynhurtigt, at det var en afdeling, som var præget af en høj faglighed, kombineret med et godt socialt miljø”, siger kommende kollega og Network Operator Mads Amstrup.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Overvågning af netværket
 • Tungere fejlretning
 • Optimering af interne processer og systemer
Norlys
Zealand Business College

ZBC søger snarest muligt en underviser til at uddanne specialister inden for data og IT

Ringsted

På ZBC tror vi på, at kompetente medarbejdere og godt teamwork er fundamentet for at skabe den bedste uddannelse for vores elever på Data- og kommunikationsuddannelsen i Ringsted.

Vi søger en underviser med serverkompetencer og netværkskompetencer, og du har lyst til at have en hverdag, der består af en blanding af faglig og pædagogisk tilgang til undervisningen.

Vi tilbyder et tilpasset onboarding-forløb med gode kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og sparring, på en hyggelig og social arbejdsplads.

AV CENTER Rental A/S

Er du vores nye AV-tekniker i udlejning?

Glostrup

Hos AV CENTER Rental er vi det kompetente hold bag AV-oplevelserne. Vi jonglerer med lyd, video, LED-skærme og streaming for vores fantastiske kunder. Hvis du er klar til at sparke teknikken til nye højder og bringe vores service til det næste niveau, så er du måske vores manglende brik.

Hos os handler det om kvalitet, service og et grin eller to. Du vil kaste dig ud i et tæt sammenspillet team af tech-entusiaster med forskellige skills. Sammen stræber vi efter at give vores kunder de bedste oplevelser. Hemmeligheden bag vores succes? Vi tror på sociale vibes, respekt og tillid. Vi fokuserer på at hjælpe hinanden over målstregen.

Gem
Tusass

Operations Manager

Nuuk

Er du serviceminded og god til at sætte kundetilfredshed i fokus, og ønsker du at sætte dit præg på den daglige drift i en teknisk kommunikationsvirksomhed?

Opgaverne spænder bredt i hele Tusass, fra at definere og gennemføre aktiviteter som skal effektivisere driftsprocesserne som i dag er baseret på ITIL-processerne changes, incidents og problems, til facilitering og etablering af rammeværk for dokumentation af driftskvalitet og serviceniveau på alle produkter og tjenester samt opfølgning på hændelser og afledte aktiviteter.

Du vil have gode muligheder for at sætte dit præg på stillingen både fagligt og personligt, og vi tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.

Tusass
Forsvarets Efterretningstjeneste

Specialist på teleområdet til Center for Cybersikkerhed

København Ø

Vil du arbejde med sikkerhed og beredskab på teleområdet?

Som specialist i telesektionen skal du forvente en hverdag med alsidige opgaver, herunder f.eks. planlægning og gennemførelse af tilsynsaktiviteter samt sagsbehandling i forbindelse med anskaffelser hos teleudbydere.

Du vil få mulighed for at arbejde både selvstændigt og i teams. Du vil få en unik mulighed for at udvikle din viden om, hvordan den kritiske teleinfrastruktur er væsentlig for statens sikkerhed.

Gem
ABENA

Koordinator med stærke formidlingskompetencer - vikariat

Aabenraa

Er du god til at skabe struktur i en kreativ og hektisk hverdag? Er du limen i teamet? Kan du effektivt styre projekter og kommunikationen med vores globale marketingkollegaer og produktansvarlige?

Stillingen er et 6 måneder vikariat med mulighed for forlængelse.

Kollegialt oser vores stemning af kreativitet og innovation, men på trods af travlhed og højt tempo glemmer vi aldrig, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde.

Flair søger for Green Hydrogen Systems A/S
Gem
Flair

Technical Writer for technology pioneering company

Kolding

Do you want to contribute to the green transition towards the zero-emission goal with your keen knowledge and experience within technical writing? Are you thriving in a dynamic, development oriented working culture with highly specialized colleagues?

In a rapidly growing company, you will get an important role assuring the quality of the technical documentation.

You get a unique opportunity to make your mark on a company that is advancing within one of the key technologies for optimal renewable energy utilization.

Cobham Aerospace ApS

Project/Program Manager

Lyngby

The Project/Program Manager will be responsible for delivering the project objectives to the satisfaction of the company and our customers.

Cobham Aerospace Communications is a global leading supplier of airborne avionics systems in the fields of satellite communications. Specifically, some of your tasks will be:

 • Defining the project plan in order to follow the different tasks’ execution using adequate tools such as MS Project.
 • Understanding the technical perimeters in order to monitor and highlight any change, and managing communication with customers.
Cobham Aerospace ApS
Aarsleff Rail

Fibertekniker - Byg fremtidens kommunikationsnetværk i Hovedstadens Letbane

Hvidovre

Er du passioneret omkring fiberoptik og ønsker at spille en afgørende rolle i opbygningen af avancerede fibernetværk i Hovedstadens Letbane?

Vi tilbyder:

 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
 • En konkurrencedygtig løn og attraktive ansættelsesforhold.
 • En organisation med en stærk holdånd, en uformel arbejdstone, og som har samarbejde som en kerneværdi.

Dine opgaver kan inkludere test af fiberoptiske kabler ved hjælp af avanceret udstyr, opbygning af store fibernetværk og dokumentation af tekniske procedurer.

Aarsleff Rail
Gem
Atea A/S

Responsible and dedicated Manager for Network Operations

Atea Managed Services works across all Atea countries. In Operations, we need a responsible and dedicated leader for Network Operations. This group provides services to multiple countries, consisting of technicians in Norway and Sweden.

Responsibilities:

 • Personnel responsibility for a network technician department in Norway and Sweden
 • Building and developing the department
Frontmatec Control Systems

Netværksspecialist

Skive

Som IT/OT Sikkerhedsspecialist hos Frontmatec vil din hverdag være alsidig og udfordrende. Du får mulighed for at arbejde med følgende:

 1. Teknisk rådgivning og support i forbindelse med IT & OT-sikkerhedsprojekter.
 2. Udvikling og implementering af netværks- og sikkerhedsløsninger i produktionsmiljøer.
 3. Konfiguration, vedligeholdelse og opdatering af netværksudstyr og applikationer.

Vi er dedikerede og hjælpsomme, og vores kultur er præget af uformel kommunikation og stærk faglighed.

Gem
EUMETSAT

VN 23/41 Space To Ground Engineer

Darmstadt, Germany

Located in the Systems Team of the LEO Division, the Space to Ground Engineer is responsible for the Radio Frequency (RF) space-to-ground links of satellites of the EUMETSAT Polar System Second Generation (EPS-SG) programme and of the future low earth orbit systems to be developed under the responsibility of the LEO Division.

Duties

 • Develop and maintenance relevant parts of space-to-ground interface specifications and of associated documents, in particular the space-to-ground link budgets for existing and new Polar systems;
 • Define test tools for pre-launch verification (e.g. RF suitcases) and in-orbit tests and support for their development/procurement.
TDC Erhverv

Servicetekniker

København SV

Vi er et landsdækkende team på 17 udekørende serviceteknikere som mangler en ny kollega til at varetage installation & drift opgaver, primært på IPWAN, hos vores erhvervskunder. Vi søger hhv. en kollega på Sjælland/Fyn og en kollega der dækker Jylland/Fyn.

Opgaverne vil blandt andet vil være deltagelse på større landsdækkende projektinstallationer og på enkeltstående kundeinstallationer samt sikre driften af disse.

Vi tilbyder

 • Meget kvalificerede kollegaer
 • Rigtig godt kollegaskab
 • Godt humør
TDC Erhverv

Servicetekniker

Tranbjerg J

Er du vores nye kollega i IPWAN & Scale Onsite i TDC Erhverv?

Opgaverne vil blandt andet vil være deltagelse på større landsdækkende projektinstallationer og på enkeltstående kundeinstallationer samt sikre driften af disse.

Vi tilbyder

 • Meget kvalificerede kollegaer
 • Rigtig godt kollegaskab
 • Godt humør
Gatehouse Satcom A/S

Product Manager – Software for Satellite Communication

Nørresundby

We are experiencing increasing demand and therefore we are looking for a resourceful product manager to expand our team and help drive tomorrow’s products to the joint success of us and our customers.

Se video om Gatehouse Satcom A/S som arbejdsplads You will have responsibility for aggregating customer- and market feedback, setting our product direction and driving our roadmap. You will be instrumental in assuring that products are driven forward and that our offerings are tangible and supported by the collateral required to reach market.

Gatehouse Satcom A/S
Gatehouse Satcom A/S

Tech Support Lead

Nørresundby

– Software for Satellite Communication

Do you want to ensure that our customers' products are kept up-to-date and to support them in integrating and using our products?

Se video om Gatehouse Satcom A/S som arbejdsplads As a Tech Support Lead, you will be the person responsible for handling incoming customer inquiries in collaboration with the development department and ensuring that these are tracked to closure.

We offer an exciting position in a growth-oriented software company with a solid financial foundation. You will quickly find that the environment at Gatehouse Satcom is dynamic, informal, purposeful, and business-focused.

Gatehouse Satcom A/S
Altus Intervention, Filial af Altus Intervention As, Norge

Due to increasing workload in Esbjerg, Danmark, we are looking for you who is an experienced Wireline Operator or Wireline Supervisor

Esbjerg

We are looking for personnel that can perform work in a professional, safe and diligent manner within the execution of well intervention operations in the North Sea and overseas.

We need someone who can manage Wireline operations in such a way that personnel and equipment resources are utilized optimally. Health, safety and environment will always be paramount objective.

Altus Intervention isn't just a company; it's an industry pioneer. We're driven by a passion to explore new frontiers and find the most effective solutions for complex challenges.

Altus Intervention, Filial af Altus Intervention As, Norge

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV