20 jobannoncer matcher din søgning 20 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arla Foods amba

Product Owner - Digital Solutions within Sustainability - Viby

Are you passionate about digitalization and eager to make a positive impact in the business? Would you like to join our team and help driving the sustainability agenda?

As the Product Owner for a team working with digital solutions for r Sustainability, you will play a pivotal role in advancing Arla's ambitions. Your primary focus will be on understanding the business needs, translating them into product requirements, managing a backlog of business needs and empowering our internal teams to deliver value across various domains.

Arla Foods amba
special minds ApS

Teknisk ansvarlig til socialøkonomisk IT-virksomhed

Viby J

Har du mangeårig IT-erfaring? Drømmer du om at bruge dine tekniske og menneskelige kompetencer i en IT-virksomhed med en stærk social profil?

Vi vokser, og vi er på udkig efter en profil med masser af IT-erfaring, hvor du har lyst til at træde ind i en ny arena og bruge dig selv på en ny måde.

Som teknisk ansvarlig får du en vigtig opgave i at understøtte vores IT-konsulenter i den daglige opgaveløsning.

Dine overordnede opgaver bliver bl.a. leveranceansvarlig for de enkelte IT-projekter, hvor du understøtter vores IT-konsulenter med den tekniske proces via facilitering.

Arla Foods amba

Solution Consultant - Infrastructure - Aarhus or Gdansk

Would you like to join our team of IT specialists, including SAP consultants, Wonderware engineers, project managers and developers, to deliver great results within e.g. SAP, web and mobile?

You will be a part of a growing infrastructure team whom are responsible for developing, standardizing and rolling out our Arla Solutions driven by CAPEX project delivery, which means that you will be relying on your domain expertise in OT Infrastructure, OT Network, Servers and backup solutions.

Arla Foods amba
Gem
itm8

Solution Specialist – Network

Herning, Aalborg SØ eller Viby J

Er du passioneret omkring kunderådgivning, Netværk og sikkerhed samt alle de ansvarsområder, der følger med en god netværksinfrastruktur?

Som Solution Specialist indenfor IT-sikkerhed vil du hjælpe itm8`s kunder med alt fra generel behovsafdækning til strategisk rådgivning og risikostyring for derved at hjælpe virksomhederne med at højne deres netværk og sikkerhedsniveau.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med fokus på work-life balance, mulighed for remote arbejde samt gode kollegaer og et stærkt socialt fællesskab.

itm8
OK a.m.b.a.

OK søger to Full Stack udviklere til vores IT-finansteam

Viby J

Har du lyst til at påvirke løsninger til gavn for den grønne omstilling og brænder du for at optimere og modernisere en eksisterende platform, så er dette job måske det rette for dig!

Vi søger lige nu to dygtige Full Stack softwareudviklere til vores IT- finansteam. De systemer vi arbejder med i Finans er kernen i vores OK-løsninger, hvilket gør, at vi har en særdeles central rolle i koncernen.

Som udvikler hos os får du mulighed for at påvirke fremtidens teknologiske løsninger og indtage en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed i vækst. Du vil blive en del af et udviklende IT-miljø, hvor fokus på digitalisering er i top, og væksten inden for dette område fortsætter.

OK Energiteknik

Skarp projektleder til procesoptimering

Viby J

Har du styr på systemer og har erfaring med procesoptimering? Formår du at sætte dig ind i arbejdsgange og nytænke forretningen? Er du skarp til at lægge en projektplan, overholde deadlines og samarbejde på tværs af forretningen? Så er det lige dig, vi er på udkig efter.

Til vores Koncept- & Projektafdeling søger vi nu en projektleder, som sammen med et team på 6 medarbejdere skal supportere forretningen ved at drive strategiske- og udviklingsprojekter. Du refererer til Koncept- og projektchef Karen Aaen Henberg og bliver en del af en stabsfunktion med stor faglig erfaring.

Gem
CIM A/S

QA Engineer – ensure the quality of our software solutions for pharmaceutical drugs and devices

Viby J or Hørsholm

Se video om CIM A/S som arbejdspladsDo you want to play a key role in delivering software systems that are compliant to the pharmaceutical industry?

As Quality Engineer, you will work together with the project manager, the software developers and the customers validation teams and help secure that our solutions are compliant and lives up to the customers expectation so they can re-use our validation as their own.

You are the expert on what makes you happy and efficient. So, whether that entails a 4-day work week or working in the evening or from home that is simply how you will be working.

CIM A/S
OK a.m.b.a.

IT-Product Owner – vær med til at styre retningen for OK webløsninger

Viby J

Vil du være limen mellem forretningen og dit team, når du tager ejerskab på OK web løsninger, som er centrum for alle vores produkter?

Vi har en bred teamopbygning med erfarende udviklere og aspirerende talenter både indenfor frontend og backend. Vi ejer en bred vifte af centrale løsninger for OK’s produkter med en stor kontaktflade ind mod forretningen, og nu mangler vi dig til at holde styr på opgaverne.

- Nikolai, IT-udviklingsteamleder
Gem
Knowit

Lead Developer og .NET-kapacitet

Viby J

Har du en holdning til, hvad der kendetegner god it-arkitektur og sund software-udvikling?

Så vil vi gerne byde dig velkommen på vores stærke hold af erfarne fullstack-udviklere og testere, som sammen med vores kunde har opbygget et godt og effektivt leveranceflow på både greenfield- og moderniseringsprojekter.

Vi tilbyder tæt samarbejde med gode kolleger og kunder, stor indflydelse på dit arbejde og en stærk social kultur.

Knowit
Arla Foods amba

IT Manager - Application Area- Viby

Viby J

Do you want to work with developing applications for our dairy sites across the globe? Are you motivated to join Arla in a role where you get to tie technologies together managing our IT organization?

As a manager for the Application Area, you will be given the possibility to set a huge footprint on how Arla is move forward and shaping the way organization is working with application for the next many years

- says Marcin Hynek, Release Train Engineer
Arla Foods amba
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Gem
itm8

Solution Specialist – Sikkerhed

Herning eller Viby J

Er du passioneret omkring kunderådgivning, IT-sikkerhed og alle de ansvarsområder, der følger med en god informationssikkerhed?

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for en person, som kan bidrage med en stærk faglighed samt sætte et personligt præg i dialogen med vores kunder.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med fokus på work-life balance, mulighed for remote arbejde samt gode kollegaer og et stærkt socialt fællesskab.

itm8
Gem
itm8

NetScaler Specialist – bliv en del af itm8

Herning, Viby J, København Ø, Kolding, Aalborg SØ

Hvis du er en mester inden for NetScaler-miljøer, drevet af en passion for netværk og en uophørlig stræben efter forbedring, så er det dig, vi søger.

Dine opgaver spænder bredt fra projekter til udvikling og vedligehold af vores NetScaler-løsninger. Du vil være med til at drive og vedligeholde vores kunders NetScaler-løsninger og din opgave er at sikre, at de kører som en velsmurt maskine.

Vi tilbyder bl.a. work-life balance og fuld remote arbejdsmulighed.

itm8
Gem
itm8

IT-infrastrukturkonsulent – få frihed og udvikling (næsten) uden grænser

Aalborg, Viby J, Herning, Kolding eller København

Vil du kunne brede din faglighed ud og dykke ned i lige den teknologi, du har lyst til? Og samtidig have en hverdag, hvor du har stor frihed til at vælge, hvor og hvornår du arbejder?

Dine opgaver varierer i kompleksitet og længde, når du rådgiver om IT-sikkerhed og teknologier som bl.a. Office 365, Intune, cloud og traditionelle Windows-servere.

itm8
Gem
itm8

Deployment Specialist – bliv en del af itm8

Brænder du for applikationsvedligeholdelse i SCCM/Intune, implementering af Device Management koncept samt løbende vedligeholdelse?

Du bliver en afgørende del af vores stærke team, Client Operation, bestående af 7 dedikerede kollegaer, der alle deler en passion for Endpoint Management.

Din rolle spænder fra drifts- og supportopgaver til aktiv deltagelse i udviklingen af forskellige implementeringsplatforme, herunder SCCM og Intune.

itm8
Gem
itm8

User Automation Specialist – bliv en del af itm8

Er du et kodegeni, der vil være med til at optimere IT-processer og automatisere rutineopgaver i en stor international virksomhed?

Du vil spille en central rolle i at frigøre tid og ressourcer ved at automatisere rutineopgaver for både vores kunder og os selv.

Sammen med dine kollegaer vil du være ansvarlig for både on- og offboarding af brugere samt implementering af automatisering gennem værktøjer som PowerShell, Azure DevOps, C#, PHP og HTML.

itm8
Gem
itm8

IT Konsulent

Vil du være en del af et team med gode og dygtige kollegaer, hvor sparring og højt humør er en naturlig del af hverdagen?

Du kan enten blive primær IT Konsulent for forskellige kunder, hvor du bruger det meste af din tid Onsite eller remote med ad hoc-opgaver i varierende størrelse og omfang, eller IT Konsulent, hvor du primært befinder dig på kontoret og arbejder på indkommende sager, og som support til dine kolleger ved mere komplekse problemstillinger.

itm8
Arla Foods amba

Scrum Master - Arla IT (Logistics ART)

Viby J

Do you have experience with acting as a servant leader for one or two Scrum Teams – and do you have a passion for delivering PI Objectives and Sprint Goals together with your team?

As a Scrum Master, you will join our Logistics Agile Release Train (ART) and become part of the Warehouse Area where we have an ambitious agenda from automation to warehouse system update implementation.

Arla Foods amba
Arla Foods amba

Senior Automation Consultant, Viby or Gdansk

Would you like to be the next great addition to join our growing team of IT and Automation specialists that develop and deliver standardised solutions throughout ARLA Foods?

As a Senior Automation Consultant you will be a part of the Automation & Infrastructure Team joining our Dairy ART in the IT Solutions where we are using agile methods as the way of working in the SAFe framework®.

Arla Foods amba

Tech Team Lead

Viby J

Tech Team Lead If you thrive in the mix of executing projects, creating a great environment, and managing people, then you might be the new Tech Team Lead for our web developers.

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV