96 jobannoncer matcher din søgning 96 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsvarets Efterretningstjeneste

Sektionschef til Teknisk Sikkerhedseftersyn (TSE) i Center for Cybersikkerhed

København Ø

Vil du være med til at beskytte statslige myndigheder og Forsvaret mod spionage? Brænder du for at videreudvikle dine ledelsesmæssige færdigheder som chef for et godt og velfungerende hold af specialister? Så har vi en spændende sektionschefstilling med udfordrende opgaver i et stærkt fagligt miljø.

Som en del af Center for Cybersikkerhed er du med i fronten af Danmarks cyberforsvar og skal bl.a. være med til at imødegå udenlandske efterretningstjenesters aktiviteter rettet mod Danmark. Det er en spændende opgave, som stiller store krav til vores medarbejdere og chefer.

Københavns Kommune

Scrum Master til Koncern IT

København NV

Har du erfaring som Scrum Master, og ønsker du at være med til at præge den agile fremgang i Københavns Kommune?

KIT Telefoni er et specialiseret og agilt team i kontoret IOC, som ligger i Koncern IT (KIT) i Københavns Kommune. Teamet servicerer telefoniområdet på tværs af forvaltninger, herunder mobiltelefoni, fastnettelefoni, Københavns Kommunes fælles kontaktcenterløsning MiCC og specialløsninger inden for telefoni.

Koncerncentre

Scrum master til kommunikations- og uddannelsesteam som understøtter implementeringen af sundhedsdataløsninger

København Ø

Vil du være med til at forbedre patientbehandlingen i hele Østdanmark ved hjælp af sundhedsdata? Så er det måske dig, vi leder efter.

Som Scrum Master hos os vil du have ansvaret for et lille, men dynamisk team inden for kommunikation og uddannelse, der understøtter implementeringen af sundhedsdataløsninger.

Du vil være ansvarlig for at skabe de bedste rammer for teamet. Dette inkluderer at koordinere opgaver med andre teams i Agile Release Train (ART’en) eller direkte med ART-ledelsen. Til dagligt faciliterer du de regelmæssige SAFe ceremonier såsom daily stand up, iteration retrospective og iteration review.

Koncerncentre
CGI Danmark A/S

Senior Project Manager med erfaring inden for Microsoft AX/Dynamics 365

Aarhus, Aalborg eller Ballerup

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som projektleder og få muligheden for at have ansvaret for store udviklings- og projektopgaver? Er du skrap til projektledelse med fokus på planlægning, opfølgning, kontraktstyring, budget, kvalitet og motivation?

Så er du måske vores nye Senior Project Manager i CGI's afdeling, som leverer Microsoft Dynamics-løsninger.

CGI Danmark A/S
Ricoh Danmark A/S

Projektleder til vores leveranceafdeling

Vallensbæk

Som projektleder hos Ricoh får du mulighed for at arbejde med leveranceprojekter allerede i salgsfasen i samarbejde med salg. Herefter bliver det dit ansvar at planlægge, styre og levere betydelige hardware- og software-projekter og dermed være med til at sikre vækst og øge kundetilfredsheden hos Ricoh.

Vi tilbyder attraktiv lønpakke, sundheds- og pensionsordning, adgang til e-learning, arbejdsplads i moderne kontormiljø i Vallensbæk med frokostordning og også mulighed for fleksibel arbejdsplads.

Gem
KOMBIT A/S

Portfolio Quality Manager

København S

Vi søger en Portfolio Quality Manager, som kan være med til at sikre, at vores løsninger lever op til de høje krav, kommunerne stiller til kvalitet og funktionalitet, og som samtidig vil være med til at bygge både metode og ramme for vores fremtidige QA/Test Management set-up.

I KOMBIT er der højt til loftet og rige muligheder for at sætte sit personlige præg på eget jobindhold. Og selv om ambitionerne er høje, har organisationen stor fokus på balancen mellem arbejds- og privatliv og giver rig mulighed for at tilrettelægge en fleksibel hverdag.

KOMBIT A/S
Gem
twoday A/S

IT-graduate

København

Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde - vil du være med til at sætte dit præg på den?

Du behøver ikke vide, hvordan din karriere skal udforme sig, før den er begyndt. I twoday har du mulighed for næsten alt, så længe du har et drive, er ambitiøs og gerne vil gøre en forskel - for kunder, kolleger og for et bedre i morgen.

Vores graduateprogram er et 12 måneders forløb, der skaber rammerne for din personlige og faglige udvikling. Du bliver IT-konsulent fra første arbejdsdag, og en stor del af din hverdag vil bestå af kundespecifikke opgaver, udvikling og kundekontakt.

twoday A/S
Gem
twoday A/S

IT Projektleder for twoday

København

Som IT Projektleder vil du have ansvar for at planlægge og styre projekterne fra start til slut, mens du faciliterer kommunikationen med både kunden og projektets styregruppe.

I denne rolle er der en bred vifte af ansvarsområder, der alle er centrale for at sikre succesfuld projektledelse og kundetilfredshed. Først og fremmest indgår det i opgaven at etablere et solidt projektgrundlag i samarbejde med kunden, hvor vi klart definerer projektets mål og omfang.

twoday A/S
BDO
Gem
BDO

Er du rutineret indenfor IT-revision? Vi leder efter nye kolleger!

København eller Aarhus C

Har du erfaring med IT-revision og IT-erklæringer, og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme?

Vi har en stor forståelse for, at mennesker er forskellige steder i deres liv, og derfor er du også i høj grad med til at sætte tempoet for din arbejdsdag. Vi er meget fleksible, og går langt for at vores medarbejdere er glade, og har det godt.

BDO
Rigspolitiet

Sektionsledere til Politiområdet

Glostrup

I Center for Forretningssystemejerskaber skal du i tæt samarbejde med medarbejderne, de øvrige sektionsledere og centerchefen opbygge og sikre en robust forretningsvendt drift og videreudvikling af politiets operative it-systemer.

Som sektionsleder får du direkte indflydelse på at understøtte politiet digitalt ”i den skarpe ende” i at virke for tryghed og sikkerhed i samfundet.

Du bliver en del af et dedikeret ledelsesteam og et arbejdsfællesskab med højt fagligt niveau, hvor vi sparrer om opgaverne og sikrer faglig udvikling gennem temadage samt intern og ekstern uddannelse.

Rigspolitiet

Sektionsleder til Server Services i Rigspolitiets Koncern IT

Hvidovre

Vi udvikler og driver it-løsninger, der understøtter politiets opgave med at sikre tryghed og sikkerhed i samfundet. Et forandret kriminalitetsbillede stiller krav til et stadigt mere digitaliseret politi, der igen forudsætter stærk og driftssikker it-infrastruktur. Har du mod på det og ledelse?

Vi tilbyder en række ledelsesopgaver, som er helt centrale for, at andre dele af Rigspolitiets Koncern IT kan fungere. Dine vigtigste opgaver bliver bl.a. at:

  • Sikre et opdateret og fuldt patchet serverlandskab
  • Etablere et godt overblik over incidents
  • Være på forkant ift. kapacitetsbegrænsninger
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren styringsprofil med souscheffunktion til agilt udviklingskontor - internationalt samarbejde

Frederiksberg

Er du en erfaren IT-udviklingsleder og har du evnerne til at sikre den daglige fremdrift i en udviklingsafdeling? Vil du udfordres fagligt og bidrage aktivt til, at kontoret og medarbejderne trives?

Vores opgave er at udvikle løsninger til international indberetning og udveksling af data som grundlag for fremtidens skattevæsen med samarbejde på tværs af EU og resten af verden. Vi søger dig, som gerne vil prøve kræfter af med souschefs opgaver, og som brænder for at gøre en forskel.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

IT-Business Relationship Manager (BRM) til Robotics Operational Center (ROC) i Cyberdivisionen i Forsvarsministeriets koncern

Ballerup

ROCs mission er at udvikle automatiseringer hurtigt og smidigt, så vores kollegaer i resten af Forsvarsministeriets koncern kan bruge tiden på at arbejde for Danmarks sikkerhed.

I rollen som IT-BRM er din opgave at modne forretningen ift. automatisering. Du står også for at analysere brugernes behov og i samspil med resten af koncern IT’s dygtige medarbejdere vurdere løsningsmuligheder. Derudover ligger det overordnede ansvar for at sikre de forvaltningsmæssige bestemmelser, IT-sikkerheden og GDPR ved automatiseringen hos dig.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Økonomistyrelsen

Unik mulighed – erfaren seniorprojektleder søges til at stå i spidsen for udvikling af statens lønsystem

København K

Vi mangler dig, der ønsker at bruge dine erfaringer med at drive og udvikle it-projekter inden for et komplekst område i samarbejde med eksterne leverandører og interne samarbejdspartnere.

Du bliver ansat i den nyoprettede stilling som overordnet seniorprojektleder i Kontor for Løn og Pension, hvor du skal stå i spidsen for udvikling af Statens Lønløsning.

Opgaverne i stillingen vil bl.a. være:

  • Daglig ledelse af udviklingsprojektet
  • Dagligt samarbejde med og styring af leverandørerne
  • Opfølgning/styring af funktionelle og non-funktionelle krav i forhold til løsningen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IT-projektleder til Danmarks bedste DevOps-kontor

Frederiksberg

Vil du være med til udvikle den digitale understøttelse af fremtidens skattevæsen? Og vil du bidrage til at vi sammen når ambitiøse mål for skattevæsnets fælles DevOps-platforme?

Din opgave bliver koordinering, projektledelse og del-projektledelse på en række opgaver, der går på tværs af kontorets teams eller skal koordineres tæt med andre projekter i UFST. Projekterne vil involvere infrastruktur eller udvikling, og kan fx være tekniske migreringer, opgraderinger og løft af SLA-niveauer på kontorets produkter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Gem
Sundhed.dk

Genopslag - Enhedschef til Infrastruktur og Sikkerhed

København Ø

Vil du være en del af sundhed.dk’s chefgruppe og stille dig i spidsen for et hold af dygtige medarbejdere, der hver dag tager ansvar for en sikker og stabil drift af danskernes foretrukne sundhedsportal og MinSundhed-appen?

Du får ansvar for at opbygge en ny enhed på 13 dygtige og ambitiøse medarbejdere med forskellige fagligheder og funktioner.

Du bliver du en del af en velfungerende chefgruppe, får reference til direktøren og et særligt tæt arbejdsfællesskab med enhedschefen for It-udvikling.

Vi er en dynamisk arbejdsplads med flotte trivselsresultater, mange spændende dagsordener og en stærk vision.

Brüel & Kjaer Vibro A/S

Product Owner - Software Empowered Maintenance

Kongens Lyngby

At Brüel & Kjær Vibro, we pride ourselves on protecting and monitoring the world's most important machines. From hydropower plants to wind turbines, from simple pumps and gearboxes to complex gas turbines, our customers rely on us to deliver machinery protection and condition monitoring systems that prevent unplanned machine downtime and increase plant profitability.

Your mission is to act as the primary owner and advocate for our on-premise software used for vibration-based condition monitoring and diagnostics. Understand customer requirements, market trends and technological advancements to drive the product vision and roadmap.

Rigspolitiet

Afdelingschef til Rigspolitiets Koncern IT

København og Hvidovre

Vi tilbyder en vildt spændende og højprofileret stilling i Koncern IT's øverste ledelse, hvor dine nærmeste samarbejdspartnere bliver IT-direktøren og to afdelingschefkolleger.

Jeg har brug for en afdelingschef, der både har ambitioner og en passende utålmodighed. Vi er i fuld gang med at få det nye chefhold på plads og få arbejdet med kulturen i organisationen, så vi kan eksekvere både hurtigere og mere agilt på it-området i politiet. Det er en stor opgave, som vi kun lykkes med sammen. Derfor har jeg også brug for en holdspiller, der kan motivere og begejstre os andre.

Stig Lundbech, direktør for Koncern IT
Topdanmark Forsikring

Scrum Master

Ballerup

Vi søger en erfaren Scrum Master med en veludviklet værktøjskasse til at skabe effektive og motiverende udviklingsprocesser - og som naturligt tager ansvar for at fjerne forhindringer og følge leverancer helt til dørs.

Du vil opleve en hverdag fyldt af faglige diskussioner, nysgerrighed, hjælpsomhed og ikke mindst masser af gode grin. Jobbet er en mulighed for faglig og personlig udvikling i et inspirerende arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og højt til loftet.

Topdanmark Forsikring
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Product Manager til Ejendomsvurderingsprogrammet

Kongens Lyngby

Vil du være med til at spille en central rolle i forretningsudviklingen af et komplekst program med høj politisk bevågenhed?

Vi søger en kollega til rollen som Product Manager, hvor du sammen med de øvrige i teamet kommer til at arbejde med komplekse problemstillinger vedr. forretningskrav i kombination med den tekniske platform, hvor du bidrager med at finde løsninger på de mange udfordringer. Vi arbejder efter agile metoder med inspiration fra SAFe, så det vil være en fordel, hvis du har kendskab til metodikken og begreberne.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV