6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EnviDan A/S

Product Owner - skab banebrydende software til vandsektoren

Silkeborg

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsEr du en erfaren Product Owner med en passion for at skabe værdi gennem software?

Du får en nøglerolle i at udvikle innovative softwareprodukter, der hjælper vores kunder med planlægning, drift og optimering.

Vi støtter dig med løbende lærings- og udviklingsmuligheder, hvor vi hjælper dig med at drøfte og styre din langsigtede karrierevej hos Envidan. Fra dag ét bliver du budt velkommen i et inkluderende og tillidsfuldt miljø, der er baseret på vores Envidanånd

EnviDan A/S
MBP Solutions Ltd.

Senior D365 Application Specialist

Silkeborg

Are you an adept D365 Business Central specialist seeking an impactful in-house role? Join our friendly team at MBP, where you can actively contribute to integration projects, process enhancements, and overall digital transformation initiatives.

Your main tasks will be:

  • Support and lead multiple digitization projects, enriching and optimizing Business Central functionalities across various business areas including logistics, finance and sales.
  • Evaluate the current state of Microsoft Dynamics 365 Business Central, strategizing improvements and maximizing existing processes.
  • Act as lead for Business Central/Continia/Jet helpdesk support.
MBP Solutions Ltd.
Gem
Jyske Bank

Product Owner og leder til AML-udviklingsteam

Silkeborg

Er du motiveret af at arbejde med automatiserede løsninger og processer inden for anti-hvidvaskområdet?

Vi søger en kombineret Product Owner og Chapter Lead/leder til det nyetablerede udviklingssquad, der får ansvar for transaktionsmonitorering og løsninger til behandling heraf.

I rollen som Product Owner får du en central rolle i prioriteringen af udviklingsopgaver. Din primære opgave består i at være bindeled mellem interessenter og udviklingsteamet.

Jyske Bank
Kaastrup & Andersen

Senior projektleder til IT-tekniske projekter

Silkeborg

Se video om Kaastrup & Andersen som arbejdspladsVil du drive komplekse IT-tekniske projekter for nogle af Danmarks største virksomheder, i et konsulenthus som igennem mange år har specialiseret sig i projektledelse?

Har du lyst til at gøre en forskel i skiftende virksomheder, kulturer og omstændigheder og derved holde din læringskurve høj? Så bliv en del af vores stærke kollegiale fællesskab, hvor vi hver fredag stiller skarpt på faglig sparring og networking!

Kaastrup & Andersen
Kaastrup & Andersen

Senior projektleder til projekter indenfor IT, digitalisering og SCM

Silkeborg

Se video om Kaastrup & Andersen som arbejdspladsVil du drive komplekse IT og digitaliseringsprojekter for nogle af Danmarks største virksomheder, i et konsulenthus som igennem mange år har specialiseret sig i projektledelse?

kaastrup|andersen er et ambitiøst konsulenthus som leverer forretningskritiske løsninger til vores kunder gennem eminent projektledelse og internt samarbejde.

Din hverdag er primært hos kunden, hvor du driver projekter i samarbejde med et projektteam fra kundens organisation og kollegaer fra kaastrup|andersen.

Kaastrup & Andersen
Silkeborg Kommune

IT-Projektleder til Teknik- og Miljøafdelingen, Silkeborg Kommune

Silkeborg

Vil du være med til at sikre vores digitale udvikling?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV