4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for MB Solutions A/S
Gem
Jobindex

Arbejd med IT-sikkerhed og -infrastruktur i tæt partnerskab med kunder

Vejle

Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Og kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye kunder?

Hos MB Solutions søger vi lige nu flere IT-talenter til vores hold!

Her bliver du IT-specialist på sigt gennem vores skræddersyede karriereforløb og de opgaver, du løser for vores kunder. Forløbet er tilpasset dig og bygger videre på dine IT-kompetencer.

Jobindex
Lessor Group

Product Owner for LessorWorkforce at Paychex Europe

Allerød, Vejle

Se video om Lessor Group som arbejdsplads

Are you a passionate and talented Product Owner always striving to improve and optimize software so that it brings the most value to the customer?

We believe that software development is a team sport. You will be part of a dynamic product team where you will work very closely with the Product Manager and other team members.

You will be responsible for your own backlog and realize it together with a dedicated Scrum Team.

Lessor Group
Recruit IT ApS søger for dao
Gem
Recruit IT ApS

Projektleder

Vejle eller Rødovre

Er du klar til at anvende din erfaring og ekspertise inden for projektledelse i daos nyetablerede Portfolio Management Office? Så er dao allerede godt i gang med flere spændende projekter og er på udkig efter et nyt medlem til deres team.

Som projektleder vil du få ansvaret for et eller flere projekter alt efter størrelse af projekterne, og du vil efter grundig oplæring få meget frie hænder til at drive dine projekter indenfor rammerne af daos projektgovernance sammen med projektejeren og projektdeltagerne.

Recruit IT ApS søger for dao
Gem
Recruit IT ApS

Chef for PMO til dao

Vejle eller Rødovre

Har du tidligere arbejdet med porteføljestyring i roller som PMO, programleder eller projektleder og søger du en ny udfordring? dao er midt i en fascinerende transformationsproces, og har derfor oprettet en position som leder af Portfolio Management Office. I denne rolle forventes det, at du vil spille en central rolle i at støtte deres udvikling og proaktivt bidrage til forbedring af virksomhedens evne til effektivt at initiere og gennemføre projekter på tværs af alle funktioner.

Som chef for PMO bliver du ansvarlig for Portfolio Management i dao herunder programmøder med projektlederne og programstyregruppemøder med medlemmer af topledelsen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV