9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Statens IT

Stærke profiler til at styre analyseopgaver

Ballerup

Har du lyst til at arbejde med strategisk analyse i forbindelse med større projekter og kundetransitioner inden for it-drift?

Statens It søger AC-medarbejdere til analyse og projektledelse af IT-projekter.

Dine opgaver indebærer:

  • at drive analyse både for de tekniske og økonomiske dele af projekter
  • at koordinere og samarbejde med mange andre områder i Statens It, Finansministeriets koncern og med resten af statsadministrationen
  • at projektlede den indsamling, kvalitetssikring og analyse af data, som indgår i forberedelsen af nye projekter og transitioner
GN Hearing A/S

Finance Business Track Lead for GN’s Digital Transformation Program

Ballerup

Are you seasoned in Business Finance, curious about digital transformation and passionate about project management?

You will get to work across business and IT with implementing new digital solutions and business processes for our employees and customers.

You will be part of a Transformation Program that seeks to improve the way in which our hearing business operates in the future based on globally aligned business processes and supported by a state-of-the-art solution centered around MS Dynamics 365 and Salesforce platforms.

GN Hearing A/S
Topdanmark Forsikring

Team Lead til Maintenance & Support team

Ballerup

Er du drevet af at løse problemer og skabe bedre oplevelser for både interne og eksterne kunder? Synes du samtidig det lyder interessant at være med til at forme det fremtidige drifts set-up på Topdanmarks nye kernesystem?

Vi har brug for dig, der kan vise vej og indføre ITIL principper og processer med henblik på at styre gennemstrømningen af løsninger af fejl i teamet - og forbedre teamets performance. Du vil have et stort råderum til at forme måden, vi går til opgaverne på.

Topdanmark Forsikring
CGI Danmark A/S

Microsoft Dynamics365 CE Senior Arkitekt til spændende projekter

Tranbjerg og Ballerup

Vil du arbejde for en af de dygtigste partnere indenfor Microsoft 365CE? Har du erfaring med at drive større komplekse IT-løsninger indenfor CE-området?

Du får medansvar for at videreudvikle vores kompetencer, offerings og leverancemodel indenfor D365CE. Du vil få en ledende rolle i vores D365CE-projekter, og derigennem også få ansvaret for at drive – og uddelegere – til et team af kolleger, ligesom du vil få et medansvar for , presales aktiviteter og vidensdeling både nationalt og internationalt.

CGI Danmark A/S
Gem
EG A/S

Konsulent til EG Bolig

Aarhus N eller Ballerup

Motiveres du af spændende opgaver, og ser du dit næste job i en stor international softwarevirksomhed i rivende udvikling?

Som konsulent vil du fungere som specialist på it-løsningen, hvilket gør dig til en indsigtsfuld sparringspartner for vores kunder, når vi skal sikre en vellykket implementering og forankring af systemet, som er skræddersyet til kundens unikke behov.

Dit arbejde vil primært foregå ude hos vores kunder, men der er selvfølgelig mulighed for hjemmearbejdsplads på de dage, hvor du ikke er ude hos kunderne.

Gem
Statens IT

Er du vores nye IT-pro­jekt­le­der hos Statens-It?

Ballerup, Aarhus C eller Sønderborg

Som projektleder hos Statens It, kommer du vidt omkring, du vil implementere store og små it-projekter i danske styrelser, departementer & kulturinstitutioner og du vil være med til at løse nogle helt essentielle og samfundskritiske projekter og opgaver.

Din fornemmeste opgave bliver at planlægge og styre en række projekter i tæt dialog med kunder, leverandører, projektdeltagere og øvrig organisation. Det kan være, at du sidder med nogle få store projekter eller en række mindre. Det afhænger i høj grad af dine kompetencer og præferencer.

Topdanmark Forsikring

Tech Lead - agil udvikling af Salesforce

Ballerup

Har du en god håndfuld års erfaring med hands-on IT-udvikling inkl. et par år med Salesforce?

Kunne du samtidig tænke dig en absolut nøglerolle, hvor du er med til at sætte den teknologiske retning for den platform, som Topdanmark centrerer en afgørende del af forretningen omkring?

Hvis du også er motiveret af at arbejde i et rigtigt godt miljø kendetegnet ved nøgleord som uformel, fri, øjenhøjde, fleksibilitet og work/life balance, så er det nu, du skal gøre dig selv og din karriere en tjeneste.

Topdanmark Forsikring
Gem
KMD A/S

Business Specialist - Dagpengeområdet

Ballerup

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger og samtidigt understøtte en af de vigtigste velfærdsopgaver?

Som Forretningsspecialist bliver du en del af forretningsenheden Forbund og A-kasse. Kerneopgaven er at udvikle og vedligeholde KMD Føniks, der er et moderne system til understøttelse af opgaverne forbund og a-kasser i Danmark.

I rollen som Forretningsspecialist vil du arbejde agilt i spændingsfeltet mellem forretning og IT. Du repræsenterer forretningen og produktet, og du vil i samarbejde med kunderne, Product Owners, og vores udviklingsteams i Danmark, stå for udviklingen af KMD Føniks.

KMD A/S
Tryg Forsikring A/S

IT Projektleder

Ballerup

­­Er du en engageret IT Projektleder, som brænder for at drive digital transformation og skabe resultater under frie rammer? Så har vi en spændende mulighed til dig hos Tryg Forsikring i vores Procurement Center of Excellence Team.

Du vil spille en central rolle som bindeled mellem Indkøb og andre forretningsområder i Tryg såsom Finans, Skade og IT, have ansvar for at drive projekter der fremtidssikrer IT-landskabet i Indkøb, og bidrage til at deltage i at sætte retningen for vores projekter og den digitale udvikling.

Tryg Forsikring A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV