200 jobannoncer matcher din søgning 200 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ørsted

Senior Software Engineer

Gentofte

Join us in this role where you'll architect and build end-to-end data engineering solutions that provide the foundation for our colleagues planning the maintenance of the windfarms.

Our ambition is to power and connect a workplace where everyone can thrive, perform, and grow.

You’ll be involved in both backend and frontend product development and we expect you to have a customer oriented mindset with a desire to also want to help drive and define the future directions of the applications on top of performing the technical software development tasks.

Ørsted
EnviDan A/S

Senior Data Engineer/BI-architect -bliv en digital frontløber i vandsektoren

Silkeborg

Se video om EnviDan A/S som arbejdsplads

Drømmer du om at have ansvar for opbygning af et større datavarehus inden for vanddomænet? Og kan du få data, analyse og rapportering til at flyde? Så har vi jobbet til dig!

Du får mulighed for at arbejde med et stort og strategisk dataprojekt, der går på tværs af vores forretningsområder. Her får du en central rolle i at gøre data til en drivkraft for succes for Envidan og vores kunder.

EnviDan A/S
Gem
HOFOR

NIS2 Governancespecialist

København S

Vil du være med til at udvikle HOFORS it-sikkerhed, og være med til at skabe et sikkert fundament for de mange nye teknologier, vi implementerer for at fremme bæredygtige byer?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

HOFOR transformeres i disse år med Digitalisering som det primære værktøj, og vi søger derfor en erfaren Cloud Engineer med gode sociale egenskaber.

Så hvis du brænder for at få fingrene i Microsoft cloudteknologier hver dag - så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt.

HOFOR
EnviDan A/S

Product Owner - skab banebrydende software til vandsektoren

Silkeborg

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsEr du en erfaren Product Owner med en passion for at skabe værdi gennem software?

Du får en nøglerolle i at udvikle innovative softwareprodukter, der hjælper vores kunder med planlægning, drift og optimering.

Vi støtter dig med løbende lærings- og udviklingsmuligheder, hvor vi hjælper dig med at drøfte og styre din langsigtede karrierevej hos Envidan. Fra dag ét bliver du budt velkommen i et inkluderende og tillidsfuldt miljø, der er baseret på vores Envidanånd

EnviDan A/S
Mødrehjælpen

Systemstærk CRM-konsulent til Fundraisingafdelingen

København V

Har du erfaring med at arbejde i medlemsdatabaser, og ønsker du at blive en del af et stærkt datateam?

Vi søger en CRM-konsulent til Mødrehjælpens Fundraisingafdeling, der sammen med gode kollegaer skal udvikle, drifte og vedligeholde Mødrehjælpens donordatabase med henblik på at øge indtjeningen for Mødrehjælpen og sikre god datakvalitet.

Vi er en afdeling, der sætter pris på et godt, afslappet kontorfællesskab, hvor vi hjælper hinanden og værner om det gode fællesskab.

Mødrehjælpen
Frederiksberg Forsyning

Data scientist

Frederiksberg

Er du klar til at gå på opdagelse i forsyningsdata og forme virksomhedens fremtidige digitale løsninger? Og motiveres du af at drive innovation gennem avanceret dataanalyse og understøtte datadrevne beslutninger?

Som data scientist i Frederiksberg Forsyning kommer du til at arbejde med mere end dataanalyse. Du får en nøglerolle, da du skal optimere og udvikle vores digitale løsninger og sikre, at vi udnytter de tilgængelige data til fulde.

Arbejdsdagene rummer en høj grad af fleksibilitet med stor mulighed for at planlægge din egen arbejdsdag - inden for givne rammer.

Frederiksberg Forsyning
JN Data A/S

Vulnerability Manager

Silkeborg

Har du praktisk eller teoretisk erfaring med styring og opfølgning af processer? Og vil du arbejde inden for et spændende område i IT-sikkerhedsverdenen?

Som vores nye kollega og Vulnerability Manager skal du være med til at koble IT og forretningen samt sikre, at vi gennem rapportering for Vulnerability Management processen til enhver tid har styr på vores risikoniveau, dvs. et overblik over åbne sårbarheder på tværs af infrastrukturen.

JN Data A/S
Gem
Evida

IT Security Operations Engineer

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsEr du passioneret omkring at bygge sikre platformsløsninger samt at bidrage til den generelle IT- sikkerhed? Så har du chancen for at indgå i et stærk fagligt team, der håndterer driftsmæssige infrastruktur og it-sikkerhedshændelser samt sikrer og styrker IT-sikkerheden, så vi understøtter Danmarks kritiske infrastruktur.

Arbejdspladsen er placeret på vores hovedkontoret i Viborg, og der er samtidig høj fleksibilitet med mulighed for at arbejde på satellitkontor i Aarhus eller hjemmefra.

Evida
Banedanmark

Analytiker til strategisk planlægning af reinvesteringer i den danske jernbane

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du med på et hold af knivskarpe kollegaer, der arbejder med prognosemodeller og analyser med henblik på optimering og udvikling af jernbanen?

I Banedanmark søger vi en profil til databearbejdning og -analyser samt til at drifte og videreudvikle vores prognosemodeller. Svært? Ja, men mest af alt udfordrende, spændende og sjovt!

Du vil opleve en arbejdsplads med gode muligheder for at vokse og udvikle dig fagligt. Du vil blive kastet hurtigt ud i opgaverne, hvor der vil blive krævet noget af dig, men der vil altid være rum og mulighed for sparring hos din leder og dine kollegaer.

Banedanmark
Gem
EWII

Full-stack-udvikler

Kolding

Kunne du tænke dig at udvikle løsninger tæt på og i samarbejde med forretningen?

Se video om EWII som arbejdsplads

Og tænk, hvis du kan spille en vital rolle i den fortsatte udbygning af en moderne, prisbelønnet og forretningsorienteret integrationsplatform baseret på Azure? Føler du dig hjemmevant i C# og i .Net-frameworket og har erfaring med Azure?

Så er du oplagt til at blive det nyeste medlem i EWII’s IT-afdeling, hvor du sammen med dine dygtige kollegaer skal kæmpe for den fælles vision om at gøre sort business til grøn business.

EWII
BEUMER Group A/S

Senior Software Architect

Aarhus N

Would you like to be an important part of a team creating software for baggage handling solutions in airports around the world?

On a daily basis, you will work on different projects with project teams of 8-15 colleagues spread around the world, including project managers, developers and more.

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdsplads

Working with us, you won’t be stuck behind a screen. Although you will have a seat to call your own in either Aalborg or Aarhus, you will often visit the other office to stretch your legs and collaborate closely with many colleagues. You will also travel approximately 20 days per year to airports around the world to make sure your projects land perfectly.

BEUMER Group A/S
IT-Forsyningen I/S

IT-sikkerhedskonsulent med GRC-fokus

Farum

Som IT-sikkerhedskonsulent vil du blive involveret i mange opgaver internt i IT-Forsyningen og i samarbejdet med ejerkommunerne med fokus på GRC - Governance, Risk Management, Compliance.

Du vil herunder bl.a. få ansvaret for:

  • Revidering og udarbejdelse af IT-politikker
  • Etablering af standarder baseret på ISO27000

Vi tilbyder en travl og afvekslende hverdag med alsidige opgaver og udfordringer i et uformelt, sjovt og dynamisk arbejdsmiljø med mulighed for indflydelse og for at gøre en væsentlig forskel.

IT-Forsyningen I/S

IT-sikkerhedskonsulent

Farum

Som IT-sikkerhedskonsulent vil du blive involveret i mange opgaver internt i IT-Forsyningen og i samarbejdet med ejerkommunerne med fokus på den tekniske IT-sikkerhed.

Dine opgaver vil herunder bestå i:

  • Mitigering af sårbarheder
  • Implementering af anbefalinger fra revisions erklæringer
  • Implementering af udvalgte anbefalinger fra CIS analyse

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job med mulighed for indflydelse og for at gøre en væsentlig forskel i et spændende tværkommunalt IT-selskab under stor udvikling.

T. Hansen Gruppen A/S

IT-Supporter/ IT-Administrator / IT-Konsulent

Middelfart

Du kan eventuelt være IT-supporter med stor viden, som kunne tænke sig at gå IT-administrator vejen eller du kan være IT-konsulenten, der gerne vil om på den anden side af skrivebordet.

Vi drifter selv alt vores IT gennem vores egne datacentre, hvor du kommer til at arbejde med alle eller dele af områderne afhængig af dine skills.

Du vil indgå i et team af dedikerede kollegaer med en uformel omgangstone, hvor alle arbejder for at nå de fælles mål. Vi tilbyder en attraktiv frokostordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.

T. Hansen Gruppen A/S
Gem
IKEA

Temporary position – Information Security & Data Privacy Leader, IKEA Taastrup (Head Office)

Taastrup

Se video om IKEA som arbejdsplads

In this role, you will be part of the Digital function in IKEA Denmark. The Digital function consists of 16 people.

As an Information Security and Data Privacy Leader, you will implement the Information Security and Data Privacy strategy and drive compliance to relevant internal steering documents and regulatory requirements to protect the brand.

A job at IKEA is so much more than home furnishings. Together, we work to make a better everyday life for the many. It's the perfect fit if you want to contribute, grow, and share. Join the team and start a better life for yourself.

IKEA
Gem
Nykredit

Brænder du for datamodellering? Vi søger passionerede Data Warehouse Analytikere

Kbh. V

Elsker du at arbejde med datamodellering og har du erfaring med SQL eller SAS, så kan du blive en central del af Nykredits datainfrastruktur og bidrage til udviklingen af avancerede data- og rapporteringsløsninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Designe og implementere datamodeller, herunder både relationelle og dimensionelle modeller.
  • Udvikle og optimere data warehouse arkitekturer for at understøtte analyse og rapportering.
Nykredit
Danmarks Tekniske Universitet

PhD Scholarships (2) in Cyber-Security and Cyber-Deception – DTU Compute

Kgs. Lyngby

The two positions are part of the project Loki: Situational aware collaborative bio-inspired cyber-deception.

This project, inspired by Norse mythology, with Loki being a shape-shifter god and a master of trickery, aims at redefining and evolving the emerging field of cyber-deception. Here, we attempt to deceive attackers by creating fake vulnerable systems that are aware of their surroundings and are constantly shifting.

The project takes inspiration from nature (e.g., from the mimicry phenomenon) to synthesize sophisticated deception.

EnviDan A/S

Software Engineer - Cloud-løsninger til vandbranchen

Silkeborg

Se video om EnviDan A/S som arbejdsplads

Er du en erfaren softwareudvikler, der brænder for at gøre en forskel inden for bæredygtighed og Cloud-teknologi?

Du bliver en del af et softwareteam med 20 engagerede kollegaer, hvor vi i øjeblikket er i gang med at re-designe vores eksisterende applikationer, og du skal være med til at forme vores næste generation af cloud-løsninger til vandsektoren.

EnviDan A/S
Danmarks Meteorologiske Institut

Medarbejder til agil porteføljestyring

København Ø

Kunne du tænke dig at arbejde et sted, hvor vi dagligt udvikler it-løsninger, der bidrager til at sikre menneskeliv og materielle værdier og understøtter den grønne omstilling i samfundet?

Du vil bl.a. komme til at arbejde med udvikling og implementering af styringsværktøjer til at forbedre porteføljestyringen og understøtte afdelingsledelsen ift. porteføljestyring.

Det vil være en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med Jira og Confluence
  • Erfaring med udarbejdelse af roadmaps
  • Kendskab til SAFe eller andre agile rammeværker
HydraSpecma A/S

Product Data Management (PDM) Supporter

Skjern

Er du erfaren i produktdatahåndtering og brænder du for at udvikle og optimere processer til datakvalitet- og vedligehold? Så læs med nedenfor!

Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af et innovativt og internationalt firma, hvor du vil have en nøgleposition i forvaltningen og håndteringen af vores produktdata.

Vi tilbyder et udfordrende job, hvor du vil have rig mulighed for personlig og faglig udvikling, i en organisation der værdsætter kreativitet, samarbejde og kvalitet højt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV