6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PRO&CO søger for itm8
Gem
PRO&CO

IT-konsulenter

Er du en dygtig konsulent, som motiveres af at arbejde tæt sammen med kunderne og finde de bedste løsninger, som understøtter lige netop deres forretning?

Du får rollen som betroet rådgiver med forståelse for kundens forretning og behov. Du sikrer, at kundernes infrastruktur løbende udvikles, og at de får tilbudt relevante optimeringer.

Kulturen er præget af en flad struktur, åbenhed og en uformel tone.

PRO&CO
GLS Denmark A/S

Senior Data Engineer - Grib chancen for at forme fremtidens dataprodukter i skyen - Kolding

Se video om GLS Denmark A/S som arbejdspladsFormår du at forvandle forretningsbehov til performance-optimerede dataprodukter og kan du håndtere ETL-processen fra A til Z? Kan du samtidig agere sparringspartner for de resterende Data Engineers?

Dine input er forventede såvel som værdsatte, og du vil opleve en høj grad af medbestemmelse og ansvar i et arbejdsmiljø med fokus på trivsel.

GLS Denmark A/S
Gem
EWII

Informationsarkitekt

Kolding

Nyder du at skabe overblik og struktur i data på tværs af integrationslag, systemer og afdelinger?

Se video om EWII som arbejdsplads

Vil du arbejde med implementering af et omfattende datakatalog fra start til slut – herunder sætte retningen for at få optimal værdi ud af de tilgængelige data?

Så kan du være perfekt til denne stilling som Informationsarkitekt hos EWII, hvor du sammen med dine dygtige kollegaer skal kæmpe for den fælles vision om at gøre sort business til grøn business.

EWII
GLS Denmark A/S

Cloud Infrastruktur Specialist - Kolding

Se video om GLS Denmark A/S som arbejdspladsEr du klar til at tage ansvar for at forme GLS Danmarks fremtidige cloud-infrastruktur? Hos GLS Danmark søger vi en Cloud Infrastruktur Specialist, der brænder for at optimere og drive vores cloud-miljøer til nye højder, primært inden for Azure-platformen.

I GLS kommer du ind i en virksomhed med et unikt fællesskab og en åben kultur, der hylder kreativitet og nye måder at tænke på. Dine input er forventede såvel som værdsatte, og du vil opleve en høj grad af medbestemmelse og ansvar i et arbejdsmiljø med fokus på trivsel.

GLS Denmark A/S
Sunset Boulevard

Business Intelligence Specialist med stort analyse-gen

Kolding

Vi har fuld fart på forretningen og søger nu en kollega, der brænder for og har baggrund indenfor BI, data, analyser og AI.

Hos Sunset Boulevard er beslutninger i høj grad baseret på data, og som organisation lægger vi stor vægt på, at data er action-orienterede og understøtter forretningens udvikling.

Som Business Intelligence Specialist bliver det dit ansvar at hjælpe med at sikre data, analyser og viden om salg, økonomi, drift og performance til hele forretningen.

Sunset Boulevard
Danfoss A/S

Product Owner, Digital Heating Services (ID: 38135)

Nordborg, København K

Danfoss Digital Services is looking for an experienced & passionate Product Owner who can help drive the service transformation of Danfoss.

One of your first tasks will be to layout the solution vision together with the Tech Lead and the business stakeholders. From there you will take this vision and start implementing upon it.

You will work in a high-paced and dynamic environment with colleagues and team members located across the world.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV