4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ATP
Gem
ATP

Teknisk tester med flair for tal til test af samfundskritiske digitale løsninger

Hillerød

Har du en it-faglig baggrund? Kan du lide at nørde med tal og data? Og vil du være med til at sikre kvaliteten i komplekse og samfundskritiske digitale løsninger?

Opgaverne som teknisk tester kan enten være at teste migrering, lave integrationstest i komplekse datastrukturer og komplekse it-systemlandskaber. Du kommer til at arbejde tæt sammen med it-arkitekter, dataanalytikere og den overordnede forretning.

ATP
ATP
Gem
ATP

Business Intelligence-forretningsanalytiker til Danmarks mest interessante datasæt

Hillerød

Vil du arbejde med store mængder af data? Kan du skabe mening i data ved hjælp af forretningsanalyser? Så er det dig, vi søger.

Der er store udviklingsmuligheder i jobbet, og du kommer til at arbejde med Danmarks mest interessante datasæt. Du er med andre ord med til at gøre en forskel for ATP og dermed for det danske samfund.

ATP
Gem
FOSS

Data Engineer

Hillerød

Are you an experienced developer of efficient and coherent data-driven solutions? Motivated by the potential of becoming a key driver in designing and building the future business data solutions of FOSS and supporting an analytics culture?

We have been using Qlik for the last many years as our corporate BI tool and have recently moved to QlikCloud. Furthermore, Power BI is used across the business for self-service BI. The main data sources are SAP ERP and Salesforce.

FOSS
ATP
Gem
ATP

Graduate med finansiel forståelse og interesse for data

Hillerød

Vil du arbejde med data og Business Intelligence og blive specialist inden for finansiel rapportering?

Så har vi en plads i ATP’s næste graduateforløb og et drømmejob i Pensions & Investments, hvor vi forvalter mere end 700 mia. kr

ATP

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV