6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NKT Photonics A/S

Sourcing Specialist, Mechanics

Birkerød

Are you looking for an exiting new position in a global and fast-growing international company ?

NKT Photonics is an inspiring place to work where we encourage both personal and career development. To support our plans, we are now upscaling our team as we are looking for a Sourcing Specialist, Mechanics.

Our new Sourcing Specialist, Mechanics, will be part of a global Procurement team of 11 engaged colleagues.

NKT Photonics A/S
Grafisk Maskinfabrik A/S

Teknisk Projektleder

Birkerød

Brænder du for at arbejde med teknisk projektledelse af kundetilpassede maskineløsninger samt bidrage til løbende udvikling og optimering af produkter til vores kunder?

Se video om Grafisk Maskinfabrik A/S som arbejdsplads

Så tilbydes du et udfordrende og spændende job med stor grad af selvstændighed i en virksomhed med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø.

Som teknisk projektleder vil du lede definerede projekter for maskinudvikling og maskinleverancer hos GM. Du kommer til at stå for projekt- og opgavestyring, samt ressourcekoordinering i samarbejde med teamledere for R&D og vores Montage- og indkøbsafdeling.

Grafisk Maskinfabrik A/S
Novafos A/S

Specialist inden for styring af renseanlæg

Birkerød

Som en del af Team Plan Rens får du ansvar for at planlægge projekter og gøre dem klar til udførelse. Det betyder, at du kan følge projekterne fra start til slut. Du skal blandt andet drive optimerings-, udviklings-og/eller innovationsprojekter f.eks. afprøvning af nye teknologier, som kan komme i anvendelse ifm. de nye vandressourcecentre.

Vi tilbyder bl.a. fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra op til 2 dage om uge.

NKT Photonics A/S

Mechanical Engineer

Birkerød

Are you motivated by working with leading technology?

You will join a highly skilled and dedicated team of engineers and scientists and become key participant in developing lasers and accessories for various innovative applications.

We offer competitive employment terms and benefits, good work-life balance, and influence on own tasks.

NKT Photonics A/S
Profilpartners søger for JVL A/S
Gem
Profilpartners

International Area Sales Manager

Birkerød

Du får ansvaret for salget af JVL´s egenudviklede integrerede motorer i en stilling, hvor din primære opgave bliver at finde og opbygge nye industrikunder og forhandlere på udvalgte markeder med fokus på følgende lande: Frankrig, Spanien, Østeuropa, Sverige og Finland. Du skal derfor forvente, at der vil være ca. 40 rejsedage p.a. i stillingen.

Du overtager stillingen fra en erfaren sælger med mange års anciennitet i firmaet, og du vil få en god oplæring i produkter og løsninger samt introduktion til de eksisterende kunder, som du overtager ansvaret for.

Profilpartners søger for JVL A/S
Gem
Profilpartners

Intern salgs- og kundesupporter til teknisk rådgivning om servomotorer, stepmotorer og gear

Birkerød

Du bliver tilknyttet internt salg, hvor der i dag sidder 2-3 kollegaer og supporterer virksomhedens sælgerne samt rådgiver og vejleder industrikunder og forhandlere.

Efter en grundig oplæring, hvor du bliver sat ind i virksomhedens produkter og arbejdsmetoder, står du selv for kontakten til internationale kunder overvejende beliggende i Europa, USA og udvalgte andre lande, som JVL sælger direkte til.

Med dit gode kendskab til motion control, ethernet, gear, mekanik og PLC/Motion-programmering har du et godt fundament at rådgive kunderne ud fra.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV