17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
Orifarm
Regulatory Affairs Associate

Orifarm, Odense

Sætter du pris på at have ansvar og ønsker at deltage i tværfaglige projekter inden for registrering af lægemidler?

Hvis du har erfaring med registrering, er systematisk i din arbejdstilgang samt har flair for IT, er du måske vores nye Regulatory Affairs Associate i vores Product and Proces Management afdeling i Regulatorisk Development hos Orifarm Generics.

Som Regulatorisk Associate vil du deltage i tværfaglige projekter omkring registrering af generiske produkter, hvoraf en stor del vil være administrative opgaver i forbindelse med indsendelse af ansøgninger af markedsføringstilladelser.

Orifarm
MiljøministerietAC-medarbejder til Natura 2000-teamet

Miljøministeriet, Odense

Har du lyst til at være med til de faglige og administrative opgaver i forbindelse med beskyttelse af sjældne, sårbare og karakteristiske naturtyper og arter i Danmark? Vil du være med til at sørge for, at hensyn til naturen varetages, når projekter og planer skal gennemføres i Danmark? Vil du være en del af et hold, som ved rigtig meget om naturtyper, havmiljø, skov, naturpleje, lovgivning og god forvaltning, og som arbejder sammen om at løse opgaverne? Så skal du søge den ledige AC-stilling i Arter og Naturbeskyttelse, som vi gerne vil have besat snarest muligt.

Det er en fast stilling, hvor du i samarbejde med primært en anden medarbejder skal varetage sagsbehandlingen af konkrete projekter m.v. i forhold til Natura 2000-reglerne, dvs. varetagelse af hensyn til beskyttede naturtyper og arter både på land og til havs i forhold til habitatdirektivet og fuglebeskyttelsesdirektivet.

MiljøministerietKemikalieenheden i Miljøstyrelsen søger AC-tekniker til løsning af opgaver om kemiske stoffer i produkter

Miljøministeriet, Odense

Kemikalier indgår i de produkter og materialer, som er en naturlig del af vores hverdag. Miljøstyrelsens Kemikalieenhed arbejder for at sikre, at vores sundhed og miljø beskyttes mod uønskede effekter af kemikalier. Vores opgaver spænder bredt og omfatter blandt andet opgaver ift. vurdering og regulering af kemiske stoffer (primært under EU's største kemikalielovgivninger, REACH og CLP).

Vi søger en medarbejder til opgaver, som primært omhandler regulering af kemiske stoffer i elektroniske produkter, i plastmaterialer, herunder mikroplast samt administration af international handel med farlige kemikalier. Der kan også forekomme andre opgaver inden for kemiske stoffer i forskellige produkter. Der vil være opgaver relateret til EU ekspertgruppe inden for regulering af kemiske stoffer i elektronik.

VertanicalQuality Assurance Specialist (f/m/d)

Vertanical, Marslev

As a Danish subsidiary of FUTRUE, Vertanical Denmark ApS concentrates on and invests in the production, research and development of innovative cannabis varieties for pharmaceutical applications. The production plant in Marslev near Odense, Denmark, is a DMA-approved production facility for medical cannabis.

We are looking for a Quality Assurance Specialist (f/m/d) to strengthen our local QA team at helping Vertanical Denmark Aps to achieve its objectives.

You will be responsible for maintaining documents in the quality management system. This includes change management and the follow-up of corrective and preventive measures.

 • You will manage, update, and improve SOPs and create logbooks.
 • This includes change management and the follow-up of corrective and preventive measures.
 • You will manage, update, and improve SOPs and create logbooks.
Orifarm
Regulatory Affairs Life Cycle Associate

Orifarm, Odense

– 1 års barselsvikariat for dig som er struktureret, har øje for detaljen og flair for IT

Har du et positivt drive og ønsker at bidrage til vores markedsføringstilladelser i en dynamisk organisation med gode udviklingsmuligheder for den enkelte?

Orifarm er i kraftig vækst og som Regulatory Affairs Life Cycle Associate vil du blive en del af denne spændende rejse. Vi søger en barselsvikar som support for vores RA LCM Specialists til vores team i Regulatory Affairs Life Cycle Management (RA LCM) i Odense. Stillingen er på 37 timer om uge til ansættelse hurtigst muligt.

Vi forestiller os, at de primære opgaver vil være:

 • Administrativ support til RA LCM Specialists i form af f.eks. elektronisk forsendelse af ændringer til myndighederne
 • Udarbejdelse af mindre regulatoriske opgaver (ændringssager, genregistreringer, afregistreringer)
 • Fremskaffelse af regulatorisk dokumentation
Orifarm
Itinera DanmarkErfaren og dygtig OHS-koordinator/AMK-E

Itinera Danmark

Odense Hospital Project Team Joint Venture I / S er en et samarbejde mellem ITINERA og CMB, der som totalentreprenør står for opførelsen af det Nye Odense Universitetshospital for Region SydDanmark. Byggeriet, der forventes afsluttet i Primo 2023, vil bestå af et samlet areal på 260.000 kvm, 700 somatiske senge og 52 operationsstuer.

AMK's vigtigste opgaver er at sikre, at bygherres opgaver i byggefasen overholdes skal AMK sikre følgende:

 • TE udarbejder en arbejdsmiljøplan til håndtering af underleverandører (udarbejdet ved byggestart og udleveret i kopi til arbejdsmiljøkoordinator)
 • Administrering af sikkerhedsarbejdet inden for kontrakten (også underleverandører)
 • Koordinering af sikkerhedsarbejde i arbejds- og samfundsområder (inden for egen kontrakt)
Roche Diagnostics A/STechnical Application Specialist

Roche Diagnostics A/S

Er du vores nye Technical Application Specialist med flair for stor kundetilfredshed? så læs videre.

Du bliver en del af et velfungerende og dynamisk team bestående af 13 serviceteknikere, 3 applikationsspecialister samt en del af teamet fra vores kundesupport.

Vi tilbyder en varieret hverdag med et spændende og udfordrende job med en blanding af online- og onsite-support i form af troubleshooting, reparationer og installationer på vores mange instrumenter på laboratorier i hele Danmark.

Opgaverne:

 • udførelse af alle opgaver i forbindelse med installation, forebyggende vedligehold samt akutbesøg på vores instrumenter i Danmark
 • sikre at kundehenvendelser håndteres professionelt og rettidigt
 • tæt samarbejde med bl.a. applikationsspecialister, IT-specialister og Customer Experience Partners
Roche Diagnostics A/S
MiljøministerietFunktionsleder til Cirkulær Økonomi og Affald

Miljøministeriet, Odense

Brænder du for at arbejde med komplekse og faglige problemstillinger inden for cirkulær økonomi og affald? Har du lyst til faglig og administrativ ledelse, og vil du påtage dig ansvar i enhedens ledelsesgruppe? Har du stor arbejdskapacitet og kan levere resultater af høj kvalitet? Så er du måske vores nye funktionsleder i Miljøstyrelsen i enheden for Cirkulær Økonomi og Affald.

Enheden Cirkulær Økonomi og Affald arbejder med udgangspunkt i FN's verdensmål nr. 12 om ansvarligt forbrug og produktion med at understøtte virksomheder, det offentlige og borgeres omstilling til en mere cirkulær økonomi, der kan bidrage til at mindske klimaaftrykket fra det danske forbrug.

Som funktionsleder indgår du i enhedens ledelse sammen med enhedens to kontorchefer og dine tre funktionsleder-kolleger. Du vil skulle bidrage til tilrettelæggelse af enhedens arbejde generelt.

VKCONSULTINGResearch Engineer

VKCONSULTING søger for IRD Fuel Cells A/S i Odense

En projektleder – kemiker på Master/Ph.d.-niveau

Som en del af R&D i IRD Fuel Cells A/S vil du arbejde med udviklingen af næste generation af lav-temperatur elektrolyse- og brændselsceller. Du vil arbejde med produktudvikling og projektledelse, og du vil blive en del af et særdeles professionelt team med faglig ekspertise på højt internationalt niveau.

Rollen som projektleder vil blandt andet indeholde følgende opgaver:

 • Lede interne og offentligt støttede udviklingsprojekter fagligt og administrativt
 • Designe og selvstændigt udføre relevante eksperimenter i laboratoriet
 • Omsætte R&D resultater til kommercielle produkter
Lægehuset Bondovej
Vikariat som Bioanalytiker til praksis, 30 timer/uge

Lægehuset Bondovej, Odense

Søges til stor almen lægepraksis med start 1. marts 2021, eller hurtigst muligt.

Vikariatets varighed er minimum 1 år med mulighed for forlængelse.

Arbejdet består primært i blodprøvetagning, lungefunktion, EKG, urinanalyser, forsendelse af prøver, varebestilling og andre relevante ad hoc-opgaver.

Vi er 5 sekretærer, 4 læger, 5 sygeplejersker, 1 bioanalytiker samt i perioder uddannelseslæger og medicinstuderende. Arbejdstiden er fordelt på ugens 5 hverdage med turnus med kollega, ingen aften- eller weekendvagter.

PLIXXENT A/SNysgerrig kemiingeniør til stilling som R&D Project Manager i DK

PLIXXENT A/S, Otterup

Vi har travlt i udviklingsafdelingen på Fyn og søger derfor en R&D Project Manager til udvikling af vores innovative PUR systemer. Du vil indgå i et agilt R&D team på 7 personer, som refererer til R&D Manager Erik Larsen.

PLIXXENT A/S tilbyder personlig udvikling og en unik uddannelse i polyurethan og tilhørende processer. PUR opstår ved reaktion mellem to væsker: polyol og di-isocyanat og bliver derved til en af de mest spændende og bredtfavnende polymerer i verden.

DINE OPGAVER OG ANSVAR

 • Du skal som R&D Project Manager afdække kundernes behov for en PUR-løsning og diskutere tilhørende anvendelsesteknologier samt styre projektets gennemførelse (Design-Develop-Deliver)
 • Du skal selv udvikle polyurethansystemer fra laboratoriestadie til industriel produktion
Nature Energy Biogas A/S
Kemiingeniør

Nature Energy Biogas A/S, Odense

Har du solid erfaring med kemiske og/eller biologiske pilotforsøg og driften af mindre eller større kemiske/biologiske procesanlæg? Og motiveres du af at udvikle? Har du samtidig gode samarbejdsevner?

Du vil få ansvaret for, at kemiske og/eller biologiske pilot- og demonstrationsforsøg bliver planlagt, gennemført og afrapporteret i samarbejde med de andre ingeniører fra Design & Development og med sparring fra driftsorganisationen og resten af Nature Energy.

Nature Energy A/S

Det vil blive dit ansvar at føre Nature Energys projekter fra laboratorieskala til og med demonstrationsskala.

Opgaver:

 • Udvælgelse af pilotudstyr og demonstrationsforsøg
 • Planlægning af forsøg med kollegaer og samarbejdspartnere/leverandører
 • Udførelse af projekt- og forsøgsbeskrivelse
Nature Energy Biogas A/S
Trioplast Nyborg A/SLaboratorieassistent med koordineringsopgaver

Trioplast Nyborg A/S, Nyborg

Du får en central rolle i Divisionens QC- og laboratoriefunktion, som kontinuerligt gennemfører fysiske og mekaniske test af PE-produkter. Vi lærer dig op i vores test-batteri, og når du er klar, vil du få ansvar for planlægning og koordinering i laboratoriet, så vi kontinuerligt har høj laboratorie-standard og møder vores deadlines.

Laboratoriet er en del af kvalitetsafdelingen, som ud over kvalitetschefen og denne position består af to QA-koordinator, en laboratorieassistent, en laborant-elev og en Recipe Manager.

Din hovedopgave er udførelse og dokumentation af test på produkter fra produktionen, fra produktcheferne og fra udviklingsafdelingen, som kontinuerligt øger andelen af genanvendt plast i vores løsninger.

Interdisciplinary Postdoc Position in Salt Marsh Ecology and Ecosystem Services
At the Department of Biology, SDU we are looking for a two-year postdoc in salt marsh ecology focusing on assessing and quantifying ecosystem...
Syddansk Universitet, Odense M
Jobcenter
Indrykket: 
Afdelingsbioanalytiker
Region Syddanmark Vores dygtige afdelingsbioanalytiker med ansvar for KBA’s biokemiske og immunkemiske analyser på Cobas har skiftet job.
Region Syddanmark, Svendborg
Region Syddanmark
Indrykket: 
Laborant til mikrobiologi hos DB Lab A/S
Til snarlig ansættelse søger DB Lab en mikrobiologisk laborant 37 timer pr. uge til vores mikrobiologiske GMP laboratorium.
DB LAB A/S, Odense SØ
Jobcenter
Indrykket: 
Bioanalytiker eller laborant til GMP celleproduktionsfacilitet i KIA
Region Syddanmark Klinisk Immunologisk Afdeling (KIA), Odense Universitetshospital (OUH), søger en engageret og selvstændig bioanalytiker, laborant eller lign....
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Indrykket: