9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vejen Forsyning A/S

Er du den nye kvalitets- og certificeringsansvarlige hos Vejen Forsyning?

Vejen

Ønsker du et job, der kombinerer kvalitet, miljø og kundefokus? Har du en god teknisk forståelse inden for forsyning? Og ligger det dig naturligt at bidrage til det gode kollegiale fællesskab? Så er du måske vores nye kvalitets- og certificeringsansvarlige.

Du vil få en bred vifte af opgaver i forhold til at sikre, opretholde og forbedre kvalitetsstandarder og overholde relevante certificeringskrav.

Hos os bliver du del af en arbejdsplads, hvor du får mulighed for både at tilgodese dit arbejds- og familieliv. Og endelig er der personalegoder som fri telefon, internet, madordning, sundhedsforsikring mv.

Eurofins Miljø A/S

Weekendarbejde i Miljølaboratorium

Vejen

Se video om Eurofins Miljø A/S som arbejdspladsEurofins Miljø i Vejen søger nye kolleger over 18 år til weekendarbejde i laboratoriet. Vi søger dig, der studerer naturvidenskab eller er uddannet laborant, og som har har interesse for at arbejde i et laboratorium, hvor fleksibilitet, alsidighed og troværdighed er i højsædet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være vedligehold af udstyr, fejlfinding og opsætning af prøver på GC-MS + GC-MS/MS og LC-MS/MS.

Eurofins Miljø A/S
FORCE Technology

HS Coordinator

Vejen

Er du interesseret i at arbejde med det gode arbejdsmiljø i en lærende organisation med fokus på optimering af arbejdsprocesser og flow?

Som koordinator indenfor optimering af person- og processikkerhedsprocesser samt driftstekniske processer bliver du en del af et team, der supporterer alle vores laboratorier indenfor kalibrering af gasmålere, lige fra lavtryk til højtryk, fra mindre gasmålere til verdens største målere.

Vi er med til at sætte standarden indenfor sporbarhed og nøjagtighed, og f.eks. er den europæiske reference for en kubikmeter gas etableret i samarbejde med os.

FORCE Technology
Eurofins Miljø A/S

Laborant til vandanalyser

Vejen

Brænder du for at være med til at sikre en god vandkvalitet i Danmark? Prioriterer du et godt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder, både hvad angår faglighed og det sociale sammenhold? - Så er det er måske dig vi mangler.

Som medarbejder i Uorganisk Vand afdelingen, er du en del af et team på ca. 30 medarbejdere bestående af laboranter, laboratorieassistenter og kemikere. Vi udfører en bred vifte af kemiske analyser som fx Cyanid, Bi5, COD, anioner, Kjeldahl og øvrige næringsstofanalyser. Metodemæssigt spænder vi ligeledes vidt med titrering, gravimetri, spektrofotometri, CFA etc. – nogle udføres i et klassisk set-up, mens der til andre anvendes analyserobotter.

Eurofins Miljø A/S
Eurofins Danmark A/S

EHS koordinator

Vejen

Vi søger en dedikeret kollega, som brænder for sit fag og ønsker at bidrage med sin viden inden for miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed.

Du vil blive en del af en velfungerende miljø- og arbejdsmiljøorganisation, hvor alles bidrag påskønnes. Da du, sammen med miljø- og arbejdsmiljølederen, vil være samlingspunktet for al miljø- og arbejdsmiljø relateret arbejde, vil dine koordinerings- og samarbejdsevner komme dig til gavn.

Rollen indebærer inddragelse af relevante kolleger og eksterne interessanter, drive initiativer og projekter indenfor området samt have den rådgivende rolle internt i organisationen.

Eurofins Danmark A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S

Laborant med kemisk interesse til fødevare- og foderlaboratorium

Vejen

I vores kemiske laboratorium beskæftiger vores dygtige laboranter, laboratorieassistenter og kemikere sig med kemiske analyser af foder og fødevarer.

I et fagligt stærkt team bestående af i alt 27 laboranter, vil du i dit daglige arbejde bidrage til at sikre høj fødevaresikkerhed.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team, hvor der er fokus på at levere resultater af høj kvalitet til aftalte deadline. Du tager ansvar for dine opgaver og trives i en hverdag, hvor det kræves, man er omstillingsparat, og hvor teamet løfter i flok, så alle når i mål.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Eurofins Miljø A/S

Laborant til eftermiddags-/aftenhold i Miljølaboratorium

Vejen

I Metalafdelingen har vi travlt og vi søger derfor en engageret laborant til vores eftermiddags-/aftenhold, som dækker tidsrummet ca. kl. 14-23, fem dage om ugen.

Som laborant i afdelingen kommer du til at arbejde i processen fra prøvemodtagelse til det færdige analyseresultat.

Dine primære opgaver vil være håndtering af prøver på ICP-OES, CV-AAS og ICP-MS-apparater, som vi modtager fra prøveforberedelsen.

Eurofins Miljø A/S
Eurofins Milk Testing Denmark A/S

Bioteknologisk ingeniør, molekylærbiolog eller anden naturvidenskabelig baggrund?

Vejen

Interesse for en varieret hverdag med projekter og daglig drift?

Til vores serologiske afdeling søger vi en ny kollega, som har gåpåmod og brænder for at arbejde med forbedringsprojekter og optimering.

I denne stilling vil du skulle kunne godkende analyseresultater, vejlede kunder og agere bindeled mellem laboratoriet og kontoret og være frontløber på at få bragt vores projekter i mål.

Eurofins Milk Testing Denmark A/S
Eurofins Agro Testing Denmark A/S

Naturvidenskabelig kundeservicemedarbejder med kommercielt mindset til Agro-laboratorium

Vejen

Vi søger udadvendt og salgsorienteret kundeservicemedarbejder, til vores Agro-laboratorium, hvor vi rådgiver og servicerer kunder inden for plante- og landbrugsanalyser.

Du får en udadvendt rolle, hvor du evner at skabe tætte relationer til kunderne og deltager i kundemøder. Du kommer til at arbejde med prøvehåndtering og support, som tager udgangspunkt i teknisk/faglig rådgivning.

Eurofins Agro Testing Denmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV