3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Lufthavne A/S

Sustainability Advisor

Kastrup

Hvad har lufthavnen (en af Danmarks største virksomheder), en mellemstor dansk kommune og et stort parkeringshus til fælles?

De har alle et stort energiforbrug, og derfor arbejder vi i Københavns Lufthavne med at sætte en dagsorden for bæredygtighedsområdet. For eksempel har vi siden 2022 opsat over 400 el-ladestandere omkring lufthavnen, til at oplade både passagerers, partneres og egne el-køretøjer.

Vi er med til at udvikle nye teknologiske løsninger for luftfartsbranchen. Det bidrager til, at vi i 2030 når vores mål om at være net zero for vores egen drift, som omfatter vores energi- og brændstofforbrug. I 2050 udvides målet til at være net zero for hele vores drift og værdikæde.

EnviDan A/S

Senior projektleder til grøn miljøvirksomhed

Kastrup, Kgs. Lyngby

Se video om EnviDan A/S som arbejdsplads

Du kommer til at spille en afgørende rolle i at styre vores store og komplekse projekter. Det giver dig mulighed for at sætte din erfaring i spil, når du tager ansvaret for din egen portefølje af store projekter.

Ansvaret for den daglige ledelse af medarbejderne på projekterne er dit, og du er garant for at skabe et godt samarbejdsmiljø, der fremmer åben kommunikation og problemløsning. Men du er heller ikke bleg for at håndtere projektudfordringer og eventuelle konflikter.

EnviDan A/S
Ferring Pharmaceuticals A/S

Senior Technical Writer - Regulatory (CMC)

Kastrup

You will join the Technical Writing team within Global Regulatory Affairs. We are responsible for global regulatory CMC writing of regulatory documents in applications for new approvals, worldwide market expansions, and product lifecycle activities. We work with a variety of pharmaceutical products, including small molecules, peptides, biologicals, recombinant products, and gene therapy.

Stepping into an informal and collaborative environment, you will have close interfaces with many different disciplines, including Global Pharmaceutical R&D, manufacturing sites, Product Supply, Quality Assurance, Ferring affiliates, and development sites around the world.

Ferring Pharmaceuticals A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV