3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Laboratorietekniker til geoteknik

Ishøj

Er du laborant, eller har en baggrund indenfor byggebranchen, eller interesserer du dig simpelthen bare for geoteknik? Drømmer du om en karriere i et stort laboratorienetværk? Så læs endelig videre!

Vi tilbyder en laborantstilling med arbejde i vores geotekniske laboratorium i Ishøj. Arbejdet i laboratoriet indebærer fysisk prøvning på sten- og grusmaterialer for at afdække deres materialeegenskaber.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Dandiag A/S

Laborant eller bioanalytiker søges til service og kalibreringsafdeling

Ishøj

Vil du være med til at sørge for, at virksomheder, der arbejder med sundhed, forskning og behandling af sygdomme altid har laboratorieudstyr i bedste kvalitet og funktionsdygtighed? Og vil du være med til at gøre det i en virksomhed, der har fokus på høj trivsel og bæredygtighed?

Du bliver en del af vores serviceteam på 21 medarbejdere, der er præget af høj faglighed og godt teamwork, og du har fokus på servicering, funktionstestning og kalibrering af pipetteudstyr.

Eurofins Miljø Luft A/S

Teknisk nørderi på farten: Miljøbevidst måletekniker med interesse for luftemissioner

Vil du være med til at gøre en forskel for miljøet? Synes du at måleteknik lyder spændende, og trives du med at løse selvstændige opgaver ude hos kunder?

Eurofins Miljø Luft A/S søger en dedikeret og lærenem tekniker til udførelse af måletekniske opgaver inden for miljøområdet.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af emissionsmålinger på kraftværker, forbrændings- og industrianlæg. Du skal betjene mange typer teknisk udstyr, f.eks. registrerende gasmålere, samt opsamle vådkemiske prøver til analyse.

Eurofins Miljø Luft A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV