258 job matcher din søgning 258 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 258 resultater.
Targeting PersonalerådgivningProcesorienteret ingeniør/kemiker til pK Chemicals A/S

Targeting Personalerådgivning søger for kunde i Køge

– en spændende, kemisk virksomhed i vækst

Til støtte og optimering af produktionen søger vi en procesorienteret ingeniør/kemiker, som kan se sig selv i en rolle med stor selvstændighed og væsentlig indflydelse på udviklingen af vores processer.

Jobbet indeholder mange ”skrivebordsopgaver”, men du er også frisk på at gå med operatørerne ud i produktionen, hvor det hele sker.

I jobbet skal du:

 • Bruge din kemisk/fysiske baggrundsviden til at medvirke i dagligdagens praktiske problemløsning i produktionen.
 • Gennemføre kvalitetsopgaver, såsom: protokol- og rapportskrivning i forbindelse med kvalificering og validering af processer og udstyr, ændringssags- og afvigelsesbehandling ifølge GMP.
 • Udarbejde procedurer (SOP’er) og fremstillingsforskrifter, og evt. udføre reviews af batchdokumentation.
Jobindex A/S
Scanpharm søger senior QA-Manager

Jobindex A/S søger for Scanpharm A/S i Birkerød

Vil du sætte dit præg på kvalitet og være med til at strukturere og videreudvikle kvalitetsafdelingen og fastlægge nye kvalitetsmål? Vi søger en erfaren QA-Manager til fastansættelse snarest muligt hos Scanpharm AS i Birkerød.

I jobbet som QA-Manager skal du lede personalet, fastlægge kvalitetskrav, forestå myndighedsinspektioner og kundeaudits, sikre målopfølgning, afholde QMR og have det overordnede kvalitetsansvar; dvs. sikre kvalitet og compliance ud fra de myndighedskrav, som vi efterlever. Du skal derfor være med til at sikre løsninger, som integrerer kvalitet og compliance i Scanpharm.

Jobindex A/S
Teknologisk Institut
Konsulent til Miljøteknologi

Teknologisk Institut, Skejby

Teknologisk Institut i Skejby søger en fagligt stærk, innovativ og kundeorienteret konsulent til udvikling af nye teknologier inden for miljøteknologi og måling af klimagasser. Det er et område med stort politisk fokus, og du får mulighed for at præge udviklingen af klimavenlige løsninger, som vil accelerere omstillingen til den cirkulære bioøkonomi samt et klimaneutralt landbrug.

Teknologisk Institut

Sammen med dine kolleger bruger du din viden og erfaring inden for måling af emissioner, miljøteknologi og måleudstyr til at hjælpe virksomheder med at udvikle og implementere nye løsninger til at reducere klimagasser fra bl.a. landbrug og andre relevante erhverv. Sammen med virksomheder vil du være med til at udvikle og teste teknologier, som reducerer ammoniak, lugt og anden emission af drivhusgasser fra landbrug og biogasanlæg.

Teknologisk Institut
Ørsted Wind Power – EPC
Engineer for Load Measurement Analyses

Ørsted Wind Power – EPC, Gentofte or Skærbæk near Fredericia

Imagine a future where you’ll be part of a team dedicated to optimising the design and operation of our worldwide wind farms, so that the world one day runs entirely on green energy.

Ørsted

Join us in this role where you and your colleagues will be responsible for the analysis of load measurements at our newly constructed wind farms and a key player in optimising the value of these load measurements through knowledge sharing and the improvement of our tools.

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted Wind Power – EPC
Novozymes A/SProcess Engineer, Enzyme Recovery, Kalundborg

Novozymes A/S

Are you looking for new challenges in a fast-paced environment where no two days are the same? If so, you could be one of our new colleagues in Enzyme Recovery Kalundborg. Recovery AC is the biggest enzymes recovery unit in Novozymes, with decanter and drum lines and a spray drying unit.

You will be part of a team of dedicated and skilled engineers and technicians with four main responsibilities:

 • Process responsibility including daily supervision and optimization to meet business targets for quality, economy and regulatory requirements.
 • Optimization activities including identifying and driving technology projects to further improve our production processes and secure future capacity.
BIOFOSSpecialist til onlinemålere og analyser

BIOFOS, København

Vil du være med til at sikre BIOFOS’ kontrol og vedligeholdelse af onlinemålere, så vi overholder vores miljøkrav? Vil du arbejde i en organisation med fokus på personlig og faglig udvikling? Så er du måske vores nye kollega.

Din dagligdag vil foregå på Renseanlæg Lynetten, på Refshaleøen, hvor du i samarbejde med en anden laborant, står for arbejdet vedr. vores onlinemålere. Du vil også få et tæt samarbejde med vores øvrige laboranter, som har deres daglige gang, på vores andre anlæg.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Kontrol, kalibrering, servicering og vedligeholdelse af onlinemålere i BIOFOS’ renseproces.
 • Udarbejdelse og ajourføring af arbejdsbeskrivelser for måleudstyret i renseprocessen.
 • Prøveudtagning samt transport af prøver til opsamlingssted.
Statens Serum InstitutQA GMP-specialist

Statens Serum Institut, København

Vil du være med til at kvalitetssikre vacciner og adjuvanser på Statens Serum Institut (SSI)? Har du kompetencer inden for udvikling af lægemidler og aktiviteter i forbindelse med frigivelse af IMP? Er du en god teamplayer og sparringspartner med gode pragmatiske løsninger inden for de lovmæssige rammer?

Dit hovedansvar bliver at give sparring til afdelingerne indenfor GMP og GDP. Har du særligt erfaring med drift og kvalitetssikring af analyselaboratorier indenfor ISO17025, er det et ekstra plus. Du skal supportere med din viden og erfaring med kvalitetssikring af laboratorier, teknologi og forretningsprocesser indenfor produkt- og procesudvikling af lægemidler, samt aseptisk produktion og distribution heraf.

Vigtige elementer er her at anvende din viden til analyse, risikostyring og løsning af daglige tekniske og procesmæssige kvalitetsudfordringer.

Wet Wipe A/SKvalitetsansvarlig til førende producent af rengørings- og desinficeringsmidler

Wet Wipe A/S, Vallensbæk

Er du klar til at udvikle vores kvalitetsstyringssystem og sikre, at vi lever op til de højeste standarder for produktion af medicinsk udstyr?

Det er bl.a. dig, der:

 • sikrer, at kvalitetsstyringssystemet lever op til kravene fra ISO EN 13485
 • implementerer risikohåndteringskravene fra ISO EN 14971.

For at søge stillingen har du erfaring med at arbejde med kvalitetssikring og kender til kravene fra ISO-verdenen – så klæder vi dig på til resten.

Læs mere og søg jobbet her.

ALK
Tekniker til Analytical Development

ALK, Hørsholm

Har du lyst til at arbejde i et dedikeret team med ansvar for analyser under udvikling? Er du god til immunkemiske analysemetoder og har kendskab til udvikling af analysemetoder? Så kan du blive vores nye kollega i Late Stage Analytical Development (LSAD). LSAD er en afdeling i Analytical Development i Hørsholm. Afdelingen analyserer produkter under udvikling, udvikler, optimerer og validerer analysemetoder, overfører analyser til det kommercielle analyseområde (QC) og deltager i CMC udviklingsprojekter. LSAD supporterer desuden ved udarbejdelse af regulatoriske dokumenter og bidrager ved inspektioner fra myndigheder og samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaver

 • Udføre analyser under udvikling og GMP
 • Deltage i problemløsning af analyseteknisk karakter
 • Bidrage til planlægning af forsøgsdesign
ALK
Nordic Sugar A/SProjektingeniør

Nordic Sugar A/S, Nakskov

Til projektafdelingen hos Nordic Sugar Nakskov søger vi en stærk projektingeniør med lyst til at arbejde med optimering og projektledelse

Som projektingeniør bliver du ansvarlig for større ny-investeringer og ombygning af procesudstyr, ligesom du agerer sparringspartner til fabrikkens vedligeholdelsesteam ift. tekniske løsninger.

Din primære rolle i produktionsperioden (kampagnen):

 • Optimering af processen ud fra et dybere kendskab til processerne, der er bestemmende for et godt udbytte og en god kvalitet
 • Optimere de kemiske enhedsoperationer så maksimal kapacitet opnås
 • Deltage i trouble shooting vedrørende produktionsprocessen
Vestas Wind Systems A/S
Validation Engineers, Quality

Vestas Wind Systems A/S, Lem

Are you an educated engineer with experience in composite materials? And would you like to validate product and process robustness in new blade development projects?

If you seek a job with great opportunities for professional and personal development, you may join an inspiring environment at the world's leading wind turbine manufacturer!

Responsibilities:

 • Validate product and process risks in new blade development projects and sign off the manufacturing baseline package in relations to quality, cost & time maturity
 • Support in manufacturing process robustness by identifying & controlling variation parameters including the incoming supplier items
 • Validate the CTQ by reviewing the design & process against capability
Vestas Wind Systems A/S
Miljø- og FødevareministerietGeolog, miljøingeniør eller lignende til midlertidig stilling på grundvandsområdet

Miljø- og Fødevareministeriet, Odense

Vil du være med til at løse Miljøstyrelsens opgaver på grundvandsområdet i vandområdeplanlægningen? Og vil du arbejde med både konkrete og tekniske opgaver inden for grundvand, herunder særligt håndtering af data og GIS-opgaver?

Vi har ansvaret for at sikre det faglige grundlag for de kommende vandområdeplaner samt administration af de gældende vandområdeplaner. Derudover har vi ansvar for administration af havmiljøloven, ligesom vi arbejder med friluftsliv.

Din opgave vil blive at bidrage til at løse konkrete opgaver på grundvandsområdet. Det drejer sig særligt om håndtering og analyse af data om vores grundvandsforekomster, der kan bidrage med sikring af fyldestgørende vurderinger af grundvandets tilstand, påvirkninger og målopfyldelse i vandområdeplanerne.

O’Sullivan ConsultingDevelopment Engineer, M.Sc. (R&D) – Development of optical fibers

O’Sullivan Consulting recruiting on behalf of OFS Fitel Denmark in Brøndby

You will be team member # 13 in the R & D product development group together with specialists: engineers, physicists and chemists. We are constantly striving to be # 1 – or at least # 2 in everything we do! As a member of a global company, you will have the opportunity not only to collaborate with your 220 colleagues at OFS in Denmark, but also with teams in the US and our Japanese owners at Furukawa.

The R & D product team is responsible for developing new optical fibers for data transmission, fibers for amplifiers, fiber lasers and fiber-based sensors and other new applications.

Your main activities will be product development with particular focus on the influence of the protective polymer coating around glass optical fiber impacts.

Brønderslev Kommune
Afdelingsleder for Natur og Miljø

Brønderslev Kommune

Vil du være med til at videreudvikle Brønderslev Kommune til et godt sted at leve, og har du et skarpt blik for helhedsorienterede løsninger med fokus på kvalitet og resultater?

Vores nye afdelingsleder for Natur og Miljø indgår i ledergruppen i Teknik og Miljø hvor ledergruppen sammen med chefen for Teknik og Miljø fastlægger retning, rammer, råderum og relationer.

Som afdelingsleder for Natur og Miljø får du ansvaret for at drive en sammenhængende udvikling på natur- og miljøområdet og understøttelse af det tværfaglige samarbejde i afdelingen. Samtidig har du mulighed for at fremme initiativer i forbindelse med blandt andet etablering af vådområder, naturpark, koordination af byudvikling og grundvandsinteresser, samarbejde med Limfjordssekretariatet og erhvervsfremmende udvikling samt planlægning af strategier på tværs i hele organisationen.

Pokeacell ApSCell based analytical development scientist

Pokeacell ApS, København

- Join our new biotech developing curative cell therapy to late stage cancer -

Are you dreaming of shaping a new biotech company and developing curative treatment to cancer? Are you highly experienced in developing cell based analytical assays from biotech or large pharma and want to use your capacity to catalyze a new cell therapy to cancer? – then read on.

We are seeking a lab based creative, self-motivated, detail-oriented and highly experienced scientist with a proven background in development and validation of new immune- and cell-based assays.

Your core responsibilities will be to:

 • Develop and execute new cell based functional (potency) assays
 • Develop and execute new characterization, release and stability assays
 • Establish analytical development/QC labs within PokeAcell
HJHansen Genvindingsindustri A/SQHSE-konsulent

HJHansen Genvindingsindustri A/S, Odense

Står miljø og arbejdsmiljø dit hjerte nær, og kan du lide at arbejde med ISO-certificering, så har vi en ledig stilling. Vi er certificeret efter ISO 14001-, ISO 45001- og ISO 9001-standarderne.

Du vil få kontor på Havnegade 110 i Odense, hvor vores hovedproduktion er placeret. Desuden servicerer vi pladser rundt i Danmark og Malmø, så berøringsfladen er stor.

De primære arbejdsopgaver er:

 • Løsning af konkrete opgaver inden for miljø og arbejdsmiljø
 • Hjælpe organisationen med at forbedre arbejdsmiljøet generelt
 • Ansøgning om miljøgodkendelser
 • Dialog med myndigheder og andre interessenter
Symphogen A/S
Downstream Scientist

Symphogen A/S, Ballerup

The position as Downstream Scientist offers a unique possibility to take part in the CMC development of Symphogen’s antibody products. The position is within the Process Development department that currently consists of 5 scientists and 5 technicians.

In Process Development we work on advancing our candidate therapeutics through pre-clinical and clinical development. As Downstream Scientist you will be responsible for process development of our manufacturing processes within our development platform. This includes inhouse process development as well as technical transfer and oversight of outsourced activities.

You will take the scientific lead for defined projects and contribute to the development strategy of our antibody products.

Fujifilm Diosynth BiotechnologiesTechnician Process Science

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

FUJIFILM Diosynth Biotechnologies i Hillerød søger en dygtig, og dedikeret laborant til vores Cell Culture team i Process Science.

Som laborant vil du primært arbejde i vores laboratorie, hvor du bliver en del af et team, der har fuld fokus på overførsel af nye programmer direkte fra kunder eller fra vores interne sites til vores small scale bioreaktorer (3-5 L skala).

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, i et hurtigtløbende team, hvor du har en vigtig rolle i implementeringen og kørsel af nye processer i laboratoriet, og i de beslutninger der bliver taget i samarbejde med dine kollegaer.

LundbeckToxicologíst

Lundbeck, Copenhagen

Lundbeck is looking for a talented scientist with broad expertise in toxicology, chemistry and molecular biology to join the Department of Regulatory Toxicology & Safety Assessment.

You will be an important player in a department that participates in the full development process of pharmaceuticals from early research to post-marketing commitments. You will be the main person responsible for supporting our production units with non-clinical expert assessments of pharmaceutical and chemical entities and you will provide advice on how to use the assessments in practice across all development projects.

ALK
Senior Chemist - Late Stage Analytical Development

ALK, Hørsholm

Would you like to work in a dedicated team with responsibility for analytical methods during development? Do you have excellent skills in development and validation of analytical methods and do you have solid experience with immunochemical methods (e.g. ELISA) and HPLC? Then you could be our new colleague in Late Stage Analytical Development (LSAD) which is part of the functional area Analytical Development in Global CMC Development, ALK, site Hørsholm. LSAD participates in CMC development projects and is responsible for development and optimization of analytical methods, including robustness, and validation.

Fields of responsibility

 • Design, plan and evaluate analytical experiments in collaboration with colleagues
 • Develop and validate analytical methods in different stages of the analytical life cycle
ALK