3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Pw Stål A/S

Bliv en central del af PW Stål-teamet – vi søger en erfaren konstruktør eller tilsvarende

Højbjerg

Du får ansvaret for flere områder, hvilket gør stillingen alsidig og spændende. Dine opgaver inkluderer projektering, myndighedsbehandling, udarbejdelse af kontrolplaner og kvalitetssikring.

Vi er en mindre tegnestue, hvor du som medarbejder har mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne

Pw Stål A/S
DGE Miljø- og Ingeniørfirma A/S

Felt- og projektmedarbejdere

Højbjerg eller Nibe

Vi har travlt med interessante opgaver inden for forurenet jord og grundvand og søger derfor snarest erfarne og engagerede felt- og projektmedarbejdere til vores team i Aarhus og vores team i Nibe.

Du er uddannet med viden inden for geologi, kemi eller biologi og har 3-5 års erfaring inden for området. I korte træk forventer vi, at du er klar til, med mod og personligt drive, at påtage dig de opgaver, vi har.

Du vil opleve et uformelt og tværfagligt arbejdsklima med en humørfyldt og engageret omgangstone i samarbejdet med hjælpsomme og ligeværdige kolleger.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV