4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

M.J. Eriksson A/S

Projektleder med erfaring søges til Construction-afdelingen

Brabrand

Trives du med selvstændigt arbejde og godt kollegaskab? Og vil du med på holdet af dygtige konstruktionsfolk i en af Danmarks største anlægsvirksomheder? Så er du måske vores nye projektleder.

Som en del af MJE Construcon er du med i det samlede team der udvikler og udbygger Danmark med alt fra kritisk infrastruktur, vindmølleparker, skybrudstunneller, landskabs- og jernbanebroer, til komplekse råhuse og hangaretter til kampfly.

Bravida Danmark A/S

IKT & VDC Manager

Brabrand

Brænder du for at præge byggeprojekters gennemførelse inden for tekniske installationer? Har du evnerne til at udvikle vores arbejde med digitalisering af byggeriet inden for installationer på store og komplekse byggeprojekter? Og har du lyst til at bruge din viden og kompetencer hos Danmarks førende tekniske installationsvirksomhed?

Du får en central rolle, hvor du profilerer Bravida og i samarbejde med afdelingscheferne udarbejder afdelingens mål, planer og budgetter i relation til organisatoriske, markedsmæssige og teknologiske rammer og vilkår.

Bravida Danmark A/S
Enemærke & Petersen A/S

Vil du vinde nye byggeprojekter sammen med os?

Brabrand

Vil du med på et stærkt hold, der skal opføre og renovere bemærkelsesværdige byggerier i Jylland? Enemærke & Petersen har en stærk position i byggebranchen og vi arbejder med mange spændende projekter indenfor nybyg og renovering. Vil du være med til at prissætte disse projekter?

Du møder engagerede og imødekommende kollegaer, som står klar til at hjælpe – vi samarbejder og støtter hinanden. Vi husker at grine på arbejdet hver dag – og vi kan også holde en god fest sammen.

Enemærke & Petersen A/S
TKP BYG A/S

Håndværkstaksator/byggeleder

Brabrand

Vi søger en ny kollega til vores velfungerende forsikringsafdeling i Aarhus.

Dit nye arbejde vil hovedsageligt bestå af taksering af forsikringsskader, små private kunder, koordinering af arbejdets udførelse med egne håndværkere/underentreprenører samt fakturering.

Vi tilbyder bl.a. frihed og planlægning af egen arbejdsdag samt gode arbejdsforhold.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV