4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Terranor A/S

Salgs- og entrepriseleder

Holstebro

Til vores entreprenørafdeling i Holstebro søger vi en ny kollega, som er udpræget driftsorienteret og har brug for, at hverdagene ikke ligner hinanden for meget, da porteføljen af opgaver er meget varierende.

Du får ansvaret for en lille gruppe meget kompetente timelønnede medarbejdere. Derudover får du ansvar/medansvar for bl.a. drift af broer og bygværker i hele DK samt udarbejdelse og udførelse af beplantningsplaner.

Terranor A/S
Mercuri Urval søger for Vestforsyning A/S
Gem
Mercuri Urval

Udviklingschef

Holstebro

Vestforsyning er en vigtig aktør i den grønne omstilling i Nordvestjylland. Vores indsigt i vores forsyningsarter og kommende teknologi inden for PtX, vores tætte samarbejde med ejer, virksomheder og universiteter, vores kommercielle mindset og ikke mindst vores medarbejderes viden og vilje til udvikling er et solidt udgangspunkt for at indfri vores ejers, Holstebro Kommunes, ambitioner på miljøområdet.

Jeg vil rigtig gerne finde en udviklingschef, der kombinerer den grønne omstilling med et kommercielt perspektiv. En, der finder og opdyrker de muligheder, vi vitterlig har i Vestforsyning for at gøre en forskel for vores kunder og ejere.

- Administrerende direktør Christian Hagelskjær
Mercuri Urval
Gem

Byggesagsbehandler til Team Byggesag

Holstebro

Har du byggeteknisk forståelse og er du god til proces?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Vi søger tegner/ bygningskonstruktør

Holstebro

Kom med på holdet og skab fremtidens parcel- og rækkehuse!

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV