8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VKCONSULTING søger for CL Smed a-s
Gem
VKCONSULTING

Projektleder med teknisk baggrund

Roskilde

Har du en teknisk baggrund, passion for smedeindustrien, is i maven, og er du klar til at tage styringen som projektleder i en virksomhed med mere end 20 års erfaring?

Du vil være en nøgleperson i at sikre, at projekterne leveres til tiden, inden for budgettet og i overensstemmelse med kundens krav. Du vil få stor selvstændighed i dit arbejde og i planlægningen af din egen hverdag, og du indgår i et erfarent og dynamisk projektlederteam.

VKCONSULTING
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Norsyn P/S

Seniorprojektleder og markedsansvarlig for energiplanlægning inden for fjernvarme

Roskilde eller Aarhus C

Med et stærkt fokus på den grønne omstilling søger vi nu en erfaren seniorprojektleder og markedsansvarlig for energiplanlægning til at tage ansvaret for samt udvikle vores portefølje af projekter inden for energiplanlægning. Vores projekter spænder vidt, fra udvikling af fjernvarmeløsninger til implementering af innovative, bæredygtige energisystemer på tværs af Danmark.

Norsyn tilbyder et dynamisk og understøttende arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at vokse professionelt og bidrage til den grønne omstilling. Vi værdsætter et stærkt socialt miljø og tilstræber at opretholde en god balance mellem arbejdsliv og privatliv for alle vores medarbejdere.

LH HOCKERUP A/S

Kan du spille rundbold med et koben, og er en ninja til Excel? Så er du den tilbudsberegner vi søger

Roskilde

LH Hockerup A/S søger en medarbejder, der har det sorte bælte i Excel, flair for tal og er en holdspiller. Du må gerne have kendskab til SIGMA og byggebranchen, men det er ikke et krav.

Dine arbejdsopgaver vil variere, og du vil opnå et bredt og nuanceret kendskab til nedrivningsbranchen, herunder:

  • Granskning af udbudsmateriale
  • Kalkulation på baggrund af besigtigelse, opmåling, mængder og udbud
  • Udarbejde diverse dokumenter i samarbejde med tilbudskoordinatorer
Bravida Danmark A/S

Tidsplanlægger industrikøl

Roskilde

Ønsker du at blive en del af et dynamisk team inden for industrielle køle og varmepumpeprojekter? Er du passioneret omkring planlægning og optimering af produktionsprocesser?

Det bliver din opgave, at sørge for at byggeprocessen sker inden for de aftalte intervaller, så deadlines overholdes.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job hos Skandinaviens førende leverandør af tekniske installations- og serviceydelser. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og du løbende vil få opdateret din tekniske viden inden for ventilationsområdet.

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S

Teknisk designer industriel køl

Roskilde

Ønsker du en selvstændig stilling, hvor din ekspertise får stor betydning for projekternes succes? Hos Bravida har du nu muligheden for at blive en central del af vores team, da vi søger en teknisk designer med specialisering i design af køleanlæg og varmepumper til industrien, med særligt fokus på vores pharmakunder.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job hos Skandinaviens førende leverandør af tekniske installations- og serviceydelser. Hvor der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og du løbende vil få opdateret din tekniske viden inden for ventilationsområdet.

Bravida Danmark A/S
Krüger Aquacare

Projektingeniør til sagsbehandling

Roskilde

I vores Serviceafdeling (øst) for spildevandsanlæg mangler vi en projektingeniør til sagsbehandling samt afvikling af større serviceprojekter.

Sammen med resten af holdet du vil være med til at passe på vandmiljøet, sikre en uovertruffen service til vores kunder samt være en del af et hold, hvor selvstændighed, frihed, fleksibilitet, fællesskab, høj faglighed og godt humør er nøgleordene!

Dit ansvarsområde vil, udover sagsbehandling og projektafvikling, være support til vores salgsingeniør i forbindelse med tilbud på service- og renoveringsopgaver, samt teknisk support til udekørende montører.

Krüger Aquacare

Vil du være byggesagsbehandler i Roskilde Kommune?

Roskilde

Vi søger en erfaren byggesagsbehandler, som brænder for at indgå i vores team.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV