7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for DJ Miljø & Geoteknik P/S
Gem
Jobindex

Byggeteknisk rådgiver – beskyt mennesker og miljø mod forurening

Hillerød, Frederiksberg

Se video om DJ Miljø & Geoteknik P/S som arbejdsplads

Vil du lære, hvordan man kortlægger og udbedrer forurening, uanset om den er i indendørs luft, byggematerialer eller undergrunden? Og vil du have en god blanding af arbejde i felten og bag skrivebordet, når du samarbejder med mange forskellige ingeniører og bygherrer?

Hvis du kender alt til livet på byggepladsen, skal vi nok lære dig alt om miljørådgivning,

- din nye teamleder, Jonas Bergenholz
Jobindex
Bravida Danmark A/S

HSE advisor for construction site

Hillerød

Would you like to be the one to stop the accident before it happens? Do you want to be the one who creates a safe workplace for your colleagues and ensures that they can return home safely to their family?

We offer you an exciting role on a huge interdisciplinary and international construction site in Hillerød. Here you can develop your HSE skills, which will be of great benefit to both the customer and your colleagues.

Bravida Danmark A/S
Hillerød Kommune

Leder til Trafik, Vej og Park

Hillerød

Vil du lede engagerede og fagligt dygtige medarbejdere i en kommune med banebrydende byudviklingsprojekter, og vil du arbejde i en kommune, hvor der er ressourcer til at iværksætte fremtidssikrede løsninger?

Vi søger en leder, der er optaget af personaleledelse og kan samle, inspirere og sparre med medarbejderne når der er behov for det, og kan give plads til at den enkelte medarbejder kan udfolde sin faglighed.

Hillerød Kommune er en arbejdsplads der har fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø med respekt for den enkeltes mulighed for fleksibel planlægning af sin arbejdsuge.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
NCC Danmark

Entrepriseleder til Nyt Hospital Nordsjælland

Hillerød

Har du erfaring med styring og koordinering af indvendige entrepriser på større byggeprojekter? Og vil du have et tæt samarbejde med den øvrige byggeledelse i en stilling, der kræver et højt fagligt niveau på alle fronter?

Du bliver en del af et team af meget kompetente kolleger og kommer til at sætte dit præg på et af Danmarks største byggeprojekter,

- projektdirektør Niels L. Krogh Nielsen.
NCC Danmark
Jobindex søger for Dines Jørgensen & Co. A/S
Gem
Jobindex

Teknisk rådgiver til vandforsyning – få høj faglighed i en flad organisation

Hillerød eller Sorø

Vil du ind over alt fra projektering til byggeledelse af dine egne projekter? Og vil du være med til at passe på vores rene drikkevand og blandt andet sikre, at det bliver holdt fri for PFAS?

Du kan både være nyuddannet, ønske et brancheskifte eller have arbejdet flere år med vandforsyning. Vi møder dig, der hvor du er, både fagligt og menneskeligt. Og så får du en 36-timers arbejdsuge.

Jobindex
Hillerød Forsyning

Vil du være med til at sikre den fremtidige spildevandsrensning?

Hillerød

For at sikre, at vi lever op til mål om at sikre kapaciteten, være konkurrencedygtige og samtidig reducere klimaaftrykket fra spildevandsprocesserne, vil du være med til at udvikle og implementere langsigtede strategier i tæt samarbejde med bl.a. eksterne parter.

I det daglige vil du være med til at planlægge og drive optimerings- og teknologiprocesser for herigennem at forbedre produktiviteten af forsyningens renseanlæg og sikre at kvalitetskrav, produktionskapacitet, økonomimål og andre mål overholdes.

Hillerød Forsyning

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV