5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bravida Danmark A/S

Projektleder til ventilationsentrepriser

Brøndby

Vi søger en projektleder der, i samarbejde med det øvrige team af projektledere, vil være med til at sikre, at afdelingens ventilationsprojekter kommer godt i mål.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job hos Skandinaviens førende leverandør af tekniske installations- og serviceydelser. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og du vil løbende få opdateret din tekniske viden indenfor ventilationsområdet.

Bravida Danmark A/S
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Bravida Danmark A/S

Projektleder til Bravidas Brand- og Sikringsafdeling

Brøndby

Har du en teknisk baggrund og erfaring med projektledelse? Brænder du for ledelse og styring af projekter? Og er du forretningsorienteret og har en god økonomisk sans? Så er denne stilling noget for dig!

Du tilbydes et spændende, ansvarsfuldt og alsidigt job, der dagligt vil kræve, at du bringer al din ekspertise og erfaring i spil. Du kommer primært til at arbejde med en stor fast kunde i København, hvor du selvfølgelig berører alle aspekter inden for projektledelse såsom produktionsplanlægning, økonomi, kvalitetssikring og dokumentation mv.

Bravida Danmark A/S
JL Engineering A/S

Slip fagligheden løs som projektleder i stærkt ingeniør-team

Brøndby

Du vil opleve, at vi laver projekter lidt anderledes: vi går all in på kvalitet.

Det betyder bl.a. at du som projektleder skal lede projektet, så vi får skabt et projekt, der indeholder alt det, det skal, så kunden er tilfreds og så kollegaerne har bidraget til projekt vi kan være stolte af.

Du får frihed, ansvar og et hold af dygtige kollegaer i ryggen, når du starter. Og hurtigt vil du få fede udviklingsmuligheder, sjove oplevelser og mulighed for at bruge din faglighed på bedste vis.

JL Engineering A/S
Bravida Danmark A/S

Serviceleder Bygningsautomatik

Brøndby

Har du et kommercielt mindset? Vil du være ansvarlig for at sætte dit præg på en BMS-afdeling? Og samtidig udvikle dig fagligt og personligt i en af landets mest succesfulde installationsvirksomheder?

Du får en bred og ansvarsfuld rolle med kommercielt fokus samt økonomisk og teknisk ansvar for afdelingens 10 medarbejdere, der udfører installationsopgaver og serviceopgaver af enhver art for industri, butikscentre, undervisningsinstitutioner, etc.

Bravida Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV