23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
Trade Point A/S
Facility Coordinator med håndværksmæssig erfaring

Trade Point A/S, Odense

 • Brænder du for at yde en førsteklasses service overfor kollegaer, kunder og forretningsforbindelser?
 • Kan du bl.a. lide at arbejde med samling af møbler, forsendelse af varer og opbygning af messer og showroom?
 • Bevarer du smil og positivitet trods travlhed i et dynamisk miljø?

Som servicemedarbejder er du en væsentlig medspiller til at få huset til at fungere både internt og overfor vores kunder. Der er tale om et alsidigt job, hvor du dagligt varetager og har ansvaret for at

 • Modtage og sende vareprøver og reservedele med kurer og fragtmand
 • Tømme containere med vareprøver (møbler og brugskunst)
 • Samle vareprøver (primært møbler)
Trade Point A/S
MatchMind Møbelsnedker

MatchMind søger for CJA A/S i Aabybro

Chr. Juul Andersen A/S producerer flotte og specielle inventarløsninger til bl.a. hoteller, restauranter, kontorer og detailbutikker. De ønsker at udvide deres dygtige medarbejderstab med 2 dygtige møbelsnedkere, til deres nye topmoderne fabrik i Aabybro.

Som håndværker, vil du være med i fremstillingen af inventar til spændende projekter på fabrikken, og på nogle opgaver vil du efterfølgende deltage i montagen.

Du vil være med til at planlægge opgaverne med dine kollegaer, og har du lysten til at bidrage med løsningsforslag til de forskellige projekter, er du velkommen til at komme med inputs til kunden ved opstart af nye opgaver.

STARK
Salgsrådgiver til trælasten

STARK A/S, Holbæk

Brænder du for personligt salg, service og rådgivning til professionelle kunder - nye såvel som eksisterende? Og skaber du relationssalg, samtidig med, at du vinder nye ordrer? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som Salgsrådgiver til professionelle kunder.

I stillingen som Salgsrådgiver vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Salg og salgsmøder med egen kundeportefølje
 • Nysalg og mersalg hvor du proaktivt udøver personligt salg, service og rådgivning i overensstemmelse med STARKs koncepter
 • Planlægning og evaluering af egen indsats og fremkomme med forslag til salgsmål, initiativer og opfølgning
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter
 • Indkøb til projektsalg og byggesager (lokal leverandørforhandling)
 • Deltagelse i interne salgsmøder og status
STARK A/S
STARK
STARK Carlsberg Byen søger sælger

STARK A/S, København

Vil du prøve noget lidt anderledes indenfor trælastsalg – så har du her muligheden i vores ”butik” i Carlsberg Byen.

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning
 • Ordrebehandling og varebestilling
 • Ansvarlig for egne produktgrupper
 • Deltagelse i lokale og regionale kampagner
STARK A/S
Davidsens Tømmerhandel A/SSælger

Davidsens Tømmerhandel A/S, Odense

Vil du med på Davidsen-holdet?

Brænder du for at arbejde med salg og rådgivning af kunder og trives du i en organisation, hvor vi arbejder målrettet og intenst hver eneste dag på at udvikle os selv og hinanden?

Så er det måske dig vi søger som sælger til vores professionelle kundesegment i vores afdeling i Odense.

Som sælger i vores trælast er den daglige kundekontakt omdrejningspunktet for din hverdag. Det er derfor afgørende, at du stortrives med at sætte salg i højsædet, og du går desuden benhårdt efter hver eneste dag at yde vores kunder en rigtig god service. Du bliver del af et team af engagerede kolleger og et stærkt fagligt miljø, hvor vi hver dag sætter en ære i sparring på højt fagligt niveau – og at have det sjovt, når vi er på arbejde.

STARK
Sælger til trælasten

STARK A/S, Kalundborg

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger, primært til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter
 • Ordrebehandling og varebestilling
 • Salgsklar butik
 • Ansvarlig for egne produktgrupper
 • Deltagelse i lokale og regionale kampagner

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og -udvikling vægtes højt. I STARK Kalundborg er vi 20 medarbejdere, som målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Kalundborg og omegn.

STARK A/S
 XL-BYG,
IT-supporter til XL-PRO hos XL-BYG Vorup

XL-BYG, Randers

IT-supporter til XL-BYG Vorups digitale tømmerhandel

Digitalisering har fundet vej til vores tømmerhandel i form af et digitalt miljø, som vi kalder XL-PRO, der gør det nemt og effektivt for vores professionelle håndværkere at bestille varer pr. mobiltelefon.

Vi søger derfor en erfaren trælastsælger, der samtidigt har en passion for IT og formidling af teknisk stof til såvel kunder som kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Trælastsalg/B2B-salg
 • Ved kundemøder at bistå trælastsælgere til at formidle kendskab og anvendelse af XL-PRO
 • Oprettelse af varer i XL-PRO
XL-BYG
 XL-BYG,
Trælastsælger til XL-BYG Bording

XL-BYG

Brejnholt Gruppen har i den seneste tid oplevet en stor vækst i omsætning. Vi søger derfor en erfaren og dygtig trælastsælger med lyst til at etablere og udvikle sin egen kundekreds samt servicere forretningens eksisterende kundebase.

Du skal sikre vores kunder den bedste service og optimale løsninger, således at de oplever succes med deres projekter. Til at understøtte din indsats bliver du en del af et en virksomhed, der er kendt for altid at have en høj grad af faglighed og professionalisme.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Opsøge nye kundeemner indenfor det professionelle segment
 • Salg til og rådgivning af nye såvel som eksisterende kunder
 • Materialeberegning, udarbejdelse af tilbud og opfølgning herpå
XL-BYG
STARK
Sælger til trælasten

STARK A/S, Frederikshavn

Vi vækster stadig har brug for branchevant sælger. Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger primært til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og efter salgsaktiviteter
 • Ordrebehandling og varebestilling

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og – udvikling vægtes højt. I STARK Frederikshavn er vi 10 medarbejdere, som målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Frederikshavn og omegn. Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vore kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

STARK A/S
STARK
Sælger til trælast ekspeditionen

STARK A/S, Brabrand

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger primært til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og efter salgs aktiviteter
 • Ordrebehandling og varebestilling

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og – udvikling vægtes højt. I STARK Brabrand er vi 11 medarbejdere, som målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Aarhus og omegn. Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vore kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

STARK A/S
BAUHAUS
BAUHAUS Holbæk søger kompetent leder til vores afdeling for erhvervskunder

BAUHAUS

Vi har travlt i vores afdeling for erhvervskunder. Derfor søger vi nu en leder, der har erfaring med salg til erhvervskunder inden for byggeri, drift og vedligeholdelse.

Som en del af varehusets ledergruppe, vil du få et spændende og resultatorienteret job i en international virksomhed. En dagligdag, du selv kan præge, og som er udfordrende og afvekslende, med ansvar for ledelsen af sælgerne i afdelingen for erhvervskunderne samt salg og rådgivning til dine egne personlige kunder.

Dine opgaver vil primært bestå i ledelse af afdelingen samt rådgivning og servicering af både eksisterende og nye kunder. Du vil skulle arbejde med salg fra start til slut - herunder tilbudsgivning og rådgivning. Du vil få både personlig og telefonisk kontakt til såvel kunder som leverandører.

 XL-BYG,
Trælastekspedient til XL-BYG CF Stenlille

XL-BYG, Stenlille

Vi søger en frisk kollega, der kan sælge til og servicere vores mange loyale kunder. Vores kunder er både det private gør-det-selv folk samt de professionelle kunder såsom tømrermestre, murer/kloakmestre samt entreprenører og erhvervskunder.

Det er vigtigt for os, at alle kunder via vores lokale forankring får professionel rådgivning og service, så de kan få succes med deres projekter. Du vil derfor komme til at indgå i et team af kompetente og erfarne kollegaer.

Jobbet:

 • Salg til og servicering af vores kunder
 • Tilbudsudarbejdelse samt mængde og materialeberegning af alle typer byggematerialer
 • Tæt samarbejde med øvrige kollegaer tilknyttet vores salgs- & trælastekspedition
XL-BYG
BAUHAUS
Smilende og kundeorienteret Sælger (fuldtid) til trælasten i BAUHAUS Valby

BAUHAUS

Har du kendskab til detailhandel? Brænder du for salg og kundeservice og kan du li’ at møde mange forskellige mennesker hver dag? Så er det måske dig, som skal være Sælger (fuldtid) i branchens bedste byggemarkedskæde!

Som Sælger bliver din primære opgave at vejlede og servicere vores kunder. Derudover vil du sammen med dine kollegaer få ansvaret for en eller flere varegrupper i varehuset samt varepræsentationen og kampagneopfølgningen af samme.

Dine opgaver som Sælger vil bl.a. bestå af at:

 • Ekspedere og servicere kunder
 • Udføre vareopfyldning, udpakning og trimning af afdelingen
 • Sikre at varehuset altid er pænt, salgsklart og præsentabelt
Davidsens Tømmerhandel A/SSælger til trælasten i Brørup

Davidsens Tømmerhandel A/S

Til vores trælast i Brørup søger vi lige nu en ny kollega til et spændende job som sælger, hvor du sælger til både private og professionelle.

Kan du svare et stort JA til nedenstående?

 • Du brænder for at arbejde med salg og rådgivning af kunder.
 • Du er konkurrencemenneske og arbejder seriøst med at udvikle din kundeportefølje.
 • Du sætter en ære i at give professionel rådgivning og sparring til dine kunder.

Som sælger i vores trælast er den daglige kundekontakt omdrejningspunktet for din hverdag. Det er derfor afgørende, at du stortrives med at sætte salg i højsædet og at du går benhårdt efter hver eneste dag at yde vores kunder en rigtig god service. Du rådgiver og sælger til dine kunder såvel via opsøgende salg som via telefonen.

Skive CollegeFaglærer til snedkeruddannelserne

Skive College

Skive College søger en engageret og kompetent faglærer, der skal indgå i et velfungerende team af lærere på snedkerområdet.

Vi søger en faglærer på fuldtid til undervisning inden for grundforløb 1 og 2 samt hovedforløbet inden for snedkeruddannelserne. Den primære rolle vil bestå af undervisning på grundforløb 2.

Vi lægger vægt på et rummeligt skolemiljø med plads til forskellighed, hvilket kræver, at du som menneske er fordomsfri og har en positiv tilgang til andre mennesker.

Vi tilbyder et spændende og inspirerende job, med mange muligheder og udfordringer i læringsrummet med dygtige, motiverede elever, der bidrager til hinandens trivsel og skolens sociale miljø.

XL-BYGINTERN TRÆLASTSÆLGER

XL-BYG, Ikast

Vi har god vind i sejlene og et højt aktivitetsniveau. Vi søger derfor en intern sælger til vores salgskontor i Ikast.

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, som indeholder nye og eksisterende kunder, og skal sammen med det øvrige salgsteam via en professionel tilgang til opgaverne sikre, at båndene til vore kunder bliver endnu stærkere.

Arbejdsopgaver:

 • Opsøgende salg og rådgivning af kunder
 • Kalkulation og beregning af byggeprojekter i samarbejde med det øvrige salgsteam
 • Opfølgning af projekter og tilbud

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med stor frihed under ansvar.
 • Et job i en professionel virksomhed med gode faciliteter.
 • Et job med gode kollegaer, hvor omgangstonen er uhøjtidelig.
XL-BYG
XL-BYGTrælastsælger

XL-BYG, Herlev

XL-BYG HERLEV BYGGECENTER er i rivende udvikling og vi søger derfor en trælastsælger, med en bred faglig viden og som samtidig brænder for at yde den bedste service.

Du vil på lige fod, indgå i et team af 7 sælgere, med forskellige kompetenceområder i en forretning med i alt 10 fuldtidsansatte, som alle sætter en ære i at servicere vores mange fantastiske kunder. Forretningen er kombineret trælast og byggecenter, som både handler med og servicere private og professionelle kunder. Vi er meget kundeorienteret og sætter en ære i høj kundeservice og en professionel og faglig betjening, samtidig med at vi har en uformel og humoristisk omgangstone.

Dine primære opgaver vil være,

 • Salg, rådgivning og servicering af kunder, både personligt og via telefon og mail
 • Tilbudsgivning, herunder mængdeberegning af alle byggecenterets varer
 • Indkøb til kundeordrer og lager
XL-BYG
STARK
Intern Sælger til Proff.salg i trælasten

STARK A/S, Glostrup

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger primært til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og efter salgs aktiviteter
 • Ordrebehandling og varebestilling

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og -udvikling vægtes højt. I STARK Glostrup er vi 91 medarbejdere, som målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Glostrup og omegn. Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vore kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

STARK A/S
XL-BYGDirektør til XL-BYG Møens Tømmerhandel med potentiale til mere

XL-BYG, Stege

XL-BYG P.W. Wulff-gruppen søger en dygtig og ambitiøs leder med brancheerfaring til virksomhedens forretning i Stege. For den rette kandidat kan stillingen indenfor en årrække føre til positionen som direktør for P.W. Wulff-gruppen som led i et generationsskifte. Der er således tale om en stilling med væsentlige karrieremuligheder.

Du bliver i første omgang ansvarlig for at udvikle forretningen i Stege, herunder medarbejderne og organisationskulturen, som er kendetegnet ved stor faglighed og en høj servicegrad overfor såvel det private som professionelle kundesegment. Forretningen har et markant vækstpotentiale i sit geografiske lokalområde, men mangler en leder med stort personligt drive og øje for udviklingsmulighederne til at gå forrest.

XL-BYG
Outline Vinduer A/S
MEDARBEJDERE TIL OUTLINES PRODUKTION

Outline Vinduer A/S, Farsø

Vi er på udkig efter dygtige og stabile medarbejdere til vores produktion bl.a. til samling af vinduer og døre, overfladebehandling, montage af glas m.m. De fleste job kræver, at du har en god fysik.

Vi forventer af dig, at du er kvalitetsbevidst og omhyggelig med dit arbejde. Det er vigtigt, at du er en stabil medarbejder, der kan arbejde effektivt og kvalitetsbevidst og som engagerer dig i jobbet. Endelig lægger vi vægt på, at du har vilje til at lære nyt og kan arbejde såvel selvstændigt som i team.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold og gode medarbejderfaciliteter. Attraktiv løn efter lokalaftale, herunder bonusaftale.