29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Theca A/SKonstruktør

Theca A/S, Risskov

Vi er på udkig efter en dygtig konstruktør til vores Production Development Team. Har du alsidige tekniske kompetencer og kan du styre den kreative samt tekniske proces fra idégenerering til konkret implementering? Så er det dig, vi har brug for!

Er du den rigtige for os, får du en varieret og spændende hverdag, hvor du vil opleve selvstændighed og indflydelse, med mulighed for, at du kan udvikle dig personligt og fagligt i takt med afdelingen og opgaverne. Du er med i processen fra idé til færdigt produkt, og du kan se frem til et team af dygtige og hjælpsomme kolleger med solid erfaring og god humor.

Du vil få mulighed for at bygge tætte relationer med vores kunder og samarbejdspartnere, og vi tilbyder dig, at arbejde i et miljø med god trivsel, hvor du kan være med til at skabe mærkbare resultater.

Protræ A/SProduktionsmedarbejder/oppasser

Protræ A/S, Rødding

Har du lyst til at arbejde med industriel produktion af træprofiler hos en af landets største træleverandører? Så har vi jobbet til dig.

Ordrebøgerne er fulde, vækststrategien er klar og markedet for træbaserede byggematerialer er på himmelflugt. Derfor søger Protræ A/S fleksible og kvalitetsbevidste produktionsmedarbejdere, der vil være med på missionen, at være kundens professionelle træpartner. En træpartner der producerer og leverer beklædningsløsninger til det moderne byggeri i tæt samarbejde med grosister og arkitekter.

Hvad skal du arbejde med?

 • Klargøring af råvarer til produktion.
 • Kvalitetskontrol.
 • Daglig rengøring og vedligehold.
Tradepoint A/S
Aftersales Manager

Tradepoint A/S, Odense

Brænder du for at sikre vores kunder en sublim kundeoplevelse, også når det handler om reklamationer? Er du stærk i dialogen og lykkedes i at finde værdiskabende løsninger? Evner du at motivere dine kolleger til at yde deres bedste?

Dine primære opgaver vil være professionel håndtering af reklamationer – ledelse af teamet, der sikrer et stærkt samarbejde internt samt i organisationen som helhed. Optimere og styrke relationen i tæt samarbejde, og som bindeled mellem kunderne, leverandørerne samt interne samarbejdspartnere både i Danmark og fra vores kontorer i Asien.

Vi har fokus på at skabe optimale og veldokumenterede forretningsprocesser, der sikrer Tradepoint en konkurrencedygtig platform.

Tradepoint A/S
VTI Vinderup Træindustri A/S
Produktionsmedarbejdere til en af Europas største limtræsfabrikker

VTI Vinderup Træindustri A/S

Vil du være en del af en seriøs underleverandør til træindustrien? Hvis du vægter sikkerhed, kvalitet og kvantitet højt, skal du nok passe godt ind her.

Du får din daglige gang sammen med 20-40 andre produktionsmedarbejdere i dit skift. Du kan vælge mellem at blive en del af dag-, aften- eller natholdet.

Om du arbejder dag, aften eller nat, bliver dine primære opgaver at:

 • Betjene én eller flere forskellige maskiner, heriblandt kehlemaskiner, dobbelttappergade og/eller limpressere.
 • Holde overblikket og sørge for, at den daglige drift kører sikkert og stabilt.
 • Med tiden blive oplært i flere maskiner, så du kan hjælpe til, hvor der er behov for det.
VTI Vinderup Træindustri A/S
STARK
Salgsrådgiver til trælasten

STARK A/S, Brabrand

Brænder du for personligt salg, service og rådgivning til professionelle kunder - nye såvel som eksisterende? Og skaber du relationssalg samtidig med at du vinder nye ordrer? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som salgsrådgiver til professionelle kunder.

I stillingen som salgsrådgiver vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Salg og salgsmøder med egen kundeportefølje
 • Nysalg og mersalg hvor du proaktivt udøver personligt salg, service og rådgivning i overensstemmelse med STARKs koncepter
 • Planlægning og evaluering af egen indsats og fremkomme med forslag til salgsmål, initiativer og opfølgning

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og –udvikling vægtes højt. I STARK Brabrand er vi 11 medarbejdere, der målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Aarhus og omegn.

STARK A/S
VELUX A/S
Medarbejdere til træproduktion

VELUX A/S, Østbirk

Har du erfaring med at arbejde med træ? Bor du i Østbirk eller omegn? Og drømmer du om at prøve kræfter med fremstillingen af ovenlysvinduer hos VELUX? Så se her!

Velux A/S

Grundet travlhed søger vi nye medarbejdere til vores træproduktion til daghold på vores fabrik i Østbirk. Du får i samarbejde med dine kolleger ansvar for at sikre, at vi fastholder den høje kvalitet i produktionen og løbende optimerer vores indsats.

Opgaverne i afdelingen dækker blandt andet over formning af træet med kehler, skære og afkorte ved hjælp af dobbelttapper, reparationer og klargøring til komponenter med boremaskinerne.

VELUX A/S
Davidsens Tømmerhandel A/S
Sælger til beklædningsafdelingen i Karlslunde

Davidsens Tømmerhandel A/S

Som sælger hos Davidsen får du en hverdag, hvor den daglige kundekontakt er det helt centrale, og du går hver eneste dag benhårdt efter at yde vores kunder en rigtig god service.

Du arbejder blandt andet med at betjene de kunder, der fysisk kommer ind i afdelingen eller som placerer deres ordre via telefon og vores webshop. Derfor er det vigtigt, at du – udover at være ekspert i god kundeservice – også har lysten og evnerne til at arbejde i vores IT-systemer.

Derudover skal du kunne planlægge og optimere vores salgsareal - både i forhold til de koncepter, der kommer fra centralt hold samt lokale tiltag.

Davidsens Tømmerhandel A/S
Flexa4Dreams A/SSnedker til udvikling af verdens bedste børnemøbler

Flexa4Dreams A/S, Hasselager/Aarhus

Som snedker i produktudviklingsteamet er du omdrejningspunktet på vores værksted - både når der skal laves fysiske prototyper af nye produkter samt findes nye konstruktioner og tekniske løsninger.

Produktudviklingsteamet består udover dig af to Tekniske Produktudviklere, som du kommer til at arbejde tæt sammen med i forhold til udarbejdelse af tekniske løsninger, konstruktion og optimering. Derudover består teamet også af en Designer samt flere Product Managers.

ANSVARSOMRÅDER OG OPGAVER:

 • Fremstilling af søm-modeller, prototyper og prøver til produktgodkendelse og foto.
 • Løse konstruktions udfordringer i samarbejde de tekniske udviklere
 • Indtænke sikkerhedskrav samt produktionsoptimering i produkt- og konstruktionsløsninger.
PEFC DanmarkSekretariatsleder

PEFC Danmark, Frederiksberg

PEFC Danmark er en medlemsdrevet forening, som har til formål at udbrede bæredygtigt skovbrug og fremme anvendelsen af bæredygtige træprodukter. Foreningen har udviklet og opretholder et certificeringssystem for bæredygtigt skovbrug i Danmark og for sporbarhed i de efterfølgende led i den træbaserede værdikæde.

Opgaver:

 • Drift af foreningens sekretariat og herunder ansvar for foreningens økonomi.
 • Betjening af foreningens medlemmer og bestyrelse.
 • Varetage de internationale relationer til PEFC International og andre internationale partnere.
 • Sikre vedligehold og udvikling af det danske PEFC-system.
Copenhagen Atomics ApS(Kunst)-Håndværker

Copenhagen Atomics ApS, Søborg

Vi leder efter en selvlært eller udlært håndværker som er god til at lave smukt håndværk med hænder og håndværktøj. Vi forestiller os at du måske har en kunsthåndværker eller anden håndværks erfaring med at fremstille produkter af høj kvalitet.

Du vil indgå i vores team, som bygger reaktor komponenter af meget høj kvalitet. Copenhagen Atomics kan tilbyde et unikt job i samarbejde med andre kunsthåndværkere og højtuddannede specialister i et sjov og ungt team.

Vi håber, du har en del håndværkserfaring f.eks. som smykkesmed, skomager, hattemager eller lignende. Du må gerne være selvlært, hvis blot du kan vise nogle flotte ting du har lavet. Derudover har du har lyst til at arbejde tæt sammen med ingeniører og teknikere inden for mekanikfagene. Det er et must, at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale og kan bruge forskellige håndværktøj og maskiner uden at komme til skade.

Gem
boform A/S
Vil du arbejde for de tre fedeste køkkenbrands i Danmark

boform A/S, Aalborg eller Gedsted

Maskinsnedkere og træindustri-medarbejdere faglært/ufaglært. Vi har travlt, og vi søger derfor medarbejdere til vores teams i både Aalborg og Gedsted.

Opgaverne vil variere, da vi producerer ud fra tesen om, at medarbejdere flyttes rundt i forhold til flaskehalshåndtering. De vil dog indeholde følgende:

 • Montagearbejde
 • Specialløsninger
 • Pudsearbejde
 • Kantlimer
 • Finérarbejde

Vi er en ordreproducerende møbel- og komponentvirksomhed med speciale i både små og store serier. Nøgleordene er kvalitet og fleksibilitet. Derfor søger vi kollegaer, der sætter pris på netop dette - men også faglige udfordringer og godt håndværk.

boform A/S
J P H trapper A/SMedarbejder til lak- og slibeafdeling søges

J P H trapper A/S, Brørup

Til vores slibe- og lakafdeling søger vi en dygtig, stabil og ansvarsbevidst medarbejder. Det er et krav, at du har erfaring med at arbejde med træ eller sprøjtelakering.

Hos JPH Trapper producerer og monterer vi trætrapper i mange forskellige variationer.

Da vi er en lille virksomhed, vil arbejdsopgaverne være alsidige, men dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Klargøring af emner til lakering
 • Oliering af trin og håndlister
 • Sprøjtelakering i mindre omfang (vi anvender kun vandbaserede produkter)
 • Mellemslibning af emner
 • Indpakning/afsendelse af varer
Gem
NPI A/SEkstern sælger til træbaserede pladematerialer

NPI A/S

NPI A/S søger ekstern sælger på Fyn og Sjælland.

NPI er den førende specialgrossist indenfor salg af træbaserede plader til danske tømmerhandlere. NPI har en stærk position i markedet og leverer et bredt sortiment af træbaserede plader fra hele verden.

Du har erfaring med opsøgende salg evt. som kørende sælger, og ser det som en spændende udfordring at være helt tæt på din kunde hver dag. Du skal rundt til skrivebordene hos landets tømmerhandlere. Her består jobbet til dels af teknisk rådgivning, samt salg af, og konsulentbistand på, virksomhedens produktsortiment.

Generelt:

 • Kundebesøg i eget distrikt
 • Planlægning af kundebesøg
 • Skabe salgsfremmende aktiviteter hos kunden
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Projektorienteret Salgstekniker med fokus på vinduesindustrien

Kyocera Unimerco Tooling A/S, Sunds

Har du arbejdet indenfor vindues-, træ- eller møbelindustrien? Og vil du være med til at sætte dit aftryk på salget af skærende specialproduceret værktøj til kunder i vinduesindustrien i både ind- og udland, hvor opgaverne varierer fra mindre salgsordrer til store salgsprojekter? Så er dette muligvis stillingen for dig...

Du ansættes i vores interne salgsafdeling og får 8 fagligt dygtige og humørfyldte kolleger, som beskæftiger sig med salg, service og rådgivning af skærende specialproduceret værktøjer af høj kvalitet til vores kunder i vindues- træ- og møbelindustrien.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Ordrebehandling.
 • Kalkulation.
 • Løsningsvalg.
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Bøjsø Døre og Vinduer A/SNy kollega til vindues- og glasmontagen

Bøjsø Døre og Vinduer A/S, Vorbasse

Har du mon de rigtige kompetencer? Det har du muligvis – men for os er det lige så vigtigt, at du har den rigtige indstilling! Du behøver ikke være faglært eller have årelang erfaring fra lignende stilling for at søge dette job.

Hos os betyder din arbejdsindstilling og din personlighed meget – og så giver det næsten sig selv, at du ved, hvordan man bruger normalt håndværktøj.

Når vi gerne vil have dig til at reflektere over nedenstående udsagn, så er det fordi, vi har nogle helt klare mål om at være områdets foretrukne arbejdsplads, og det skal alle ansatte kunne spejle sig i.

Bøjsø Døre og Vinduer A/S
Menu A/S
Group CSR Responsible

Menu A/S, Nordhavn

We are currently looking for a person with passion for Corporate Social Responsibility, to oversee MENU’s policies and practices within the fields of environmental, social and governance.

As a link between MENU’s commercial, operations and product teams, you hold the responsibility for the overall CSR strategy and guidance of all matters within ESG topics across the entire company.

You are the internal specialist who can develop and grow the Group’s sustainability agenda, ultimately making MENU a leading interior supplier in the industry.

Menu A/S
AG Gulve A/SProjektleder

AG Gulve A/S, Rødovre

Brænder du for at skabe resultater? Og bliver du motiveret af at have ansvaret for egne projekter fra start til slut? Så er det måske dig, vi leder efter.

AG er en virksomhed i vækst, og vi søger derfor en profil, der med rette drive og kvalifikationer kan tilslutte sig projektlederteamet i vores træafdeling.

Som projektleder i AG’s træafdeling kommer du til at have mange forskellige opgaver, og det er vigtigt, at du forstår at strukturere dit arbejde, og at du kan gribe de bolde, der bliver kastet i luften.

Vi forventer, at du har et godt kendskab til trægulve og gulvkonstruktioner, at du er en mester i at netværke, samt at du sætter en ære i at yde professionel og imødekommende rådgivning over for AG’s kunder.

VELUX A/S
Produktionsmedarbejdere til dag- og nathold

VELUX A/S, Give

Velux A/S

Vi har travlt i produktionen på VELUX A/S. Derfor leder vi efter 6 nye kolleger til træafdelingen. Her producerer vi karme og vinduesrammer i træ til verdens bedste tagvinduer.

Dine opgaver bliver at:

 • tilskære og forme træ til vinduerne
 • betjene forskellige maskiner sammen med dine kolleger
 • lave kvalitetskontrol.

I VELUX Gruppen får du lys og luft til at udvikle dig fagligt og personligt. Forme din egen karriere. Arbejde i en international atmosfære. Og være en del af en virksomhed, der er førende på sit felt: bæredygtige bygninger med sundt indeklima. Vi åbner en verden af muligheder for dig, der har evnerne og modet til at gribe dem.

VELUX A/S
JELD-WEN Danmark A/S
Produktionsmedarbejder til fabrikken i Sdr. Felding

JELD-WEN Danmark A/S

Vil du være en del af et stærkt og fleksibelt team, der beskæftiger sig med produktion af døre til arkitekter, håndværkere og boligejere? Og kan du navigere i en travl hverdag og stadig bevare fokus på kvalitet og godt håndværk?

Vi søger en ny produktionsmedarbejder, som allerede har erfaring fra branchen eller træindustrien, så vi kan bygge videre på dine kundskaber og viden.

Dine primære opgaver er:

 • Maskinoperatør
 • Pakning af karme og døre
 • Forskellige montageopgaver
 • Forsendelse og lager
JELD-WEN Danmark A/S
2-Connect ApS
Compliance- og kvalitetskoordinator - barselsvikariat

2-Connect ApS, Ikast

Er du en systematisk blæksprutte, der er stærk på mange områder, har gode kommunikationsevner og flair for kvalitetsstyring? Så har du nu chancen for at blive en del af en stærkt kvalitetsafdeling og en virksomhed i rivende udvikling. Da vi har valgt at fastansætte vores barselsvikar, søger vi nu en ny barselsvikar.

Sammen med vores leverandører tager vi store skridt på compliance-området herunder BSCI, BEPI og testning af vores produkter. Du skal være med til at sikre fremgang og organisering af dette, og at vi helt overordnet overholder de krav, vores kunder stiller til os og vores produkter.

Vi tilbyder et spændende job, det kræver stor selvstændighed og masser af drive, og dette vil være et mere væsentligt kriterie end den konkrete baggrund, men helt afgørende er din lyst og vilje til at skabe og udvikle dit arbejdsområde via samarbejde og tæt kontakt med vores leverandører i Asien.